Şimdi Ara

2. POZİTİF SONUÇTA KARANTİNA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corona olmuştuk karantina süremiz bittiği zaman bazı sebeplerden (okul, iş) test yaptırmamız gerekebilir. Eğer ikinci kez pozitif çıkarsa karantina süremiz yeniden mi başlıyor? (güncel olarak bilenler cevaplasın sanırım değişmiş mevzuat)

• emin degilim hocam ama soyle bir sey okumustum delta varyantinda 21 gun karantina olayi varya onun asli suymus

sen 14 gun karantinada kaliyosun sonra test oldugunda gene pozitif cikarsan +7 gun ekleniyor 21 gun karantinada kaliyosun

ondan sonra ne oluyor bilmiyorum ama 21 gun sonunda heralde negatife donuyordur.
    184 u arayip sorabilirsiniz genede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 28 Eylül 2021; 16:51:30 >
  • kimse uğraşmaz seninle. sonuç pozitifmiş negatifmiş.. iyiysen karantina biter diye biliyorum. sonuç, taşıyıcılık görevini üstlenmiş olursun. ondan sonra nerden nasıl bulaşıyor deriz.  

zaten bu sebeple de çocukları da aşılamaya başladılar diye düşünüyorum. tabi genç bedenler, kalpler zaten deli gibi atar.   farkında olmalarını beklemek bana anlamsız geliyor. hissetmeyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 2 Ekim 2021; 18:9:46 >
  • Kimse burnunu çıkarmasın adam uyardı haydi evlere odalara…

www.cumhuriyet.com.tr
    Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan 5 ve 6. dalga uyarısı
    https://www.cumhuriyet.com.tr/galeri/prof-dr-mehmet-ceyhandan-5-ve-6-dalga-uyarisi-1873558

• 21 gün boyunca evde kalınca dersler ne olacak? Ben üniversiteye gidiyorum mesela ve o kadar insanın için kapmamam emin olun imkansız. Zaten günde 3-4 saatim toplu taşımada geçiyor.

• Ne de meraklıymışsınız ders çalışmaya...

• Geçen sene 14 günlük karantina sonucu test yaptırdım sonucu pozitif çıktı, banka da çalışıyorum banka işe çağırmadı 14 gün bekledim ama devlet tarafından bir yaptırım olmadı.İstersen evde kal istersen gez dolan hes koduna işlemediler bende , şimdiki durum bilmiyorum fikir vermesi açısından yazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.