Şimdi Ara

2 onemli sorun lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar durum acil babam ile iddiaya girmis bulunmaktayiz ben cok zayifim 45 kiloyum babam dedi ki eger ocagin sonuna kadar 55 i gecersen 1000 tl lik alisveris hakkin var gelelim 2 soruya
    1.hizli kilo almam icin ne onerirsiniz her teneffus sandvic yemek zararli olabilir mi?
    2.1000 tl icin ne onerirsiniz ilk beats geldi sinra dedim oglum sacmalama kulakligim var bilgisayarim var telefonum var ne onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teneffusten sonrasını okuyan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete E.

Teneffusten sonrasını okuyan?

Evet ben liseliyim dalga gecen olacak bir sey diyemeyiz bizden buyukler bukemedigin bilegi opeceksin ama aranizda bana yardim edebilecek birileri vardir eminim

• Önemli olan birinci soru para gelince alınacak şey bulunur kilo içinse,karbonhiddrat ve protein ağırlıklı beslen.4 ayda 10 kilo rahat alırsın cips falan yemede çikolata yiyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Önemli olan birinci soru para gelince alınacak şey bulunur kilo içinse,karbonhiddrat ve protein ağırlıklı beslen.4 ayda 10 kilo rahat alırsın cips falan yemede çikolata yiyebilirsin.

Cips nadir yerim peki ben et yemem zaten sorun o kola iciyorum sorun yaratir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: airclimber

quote:

Evet ben liseliyim dalga gecen olacak bir sey diyemeyiz bizden buyukler bukemedigin bilegi opeceksin ama aranizda bana yardim edebilecek birileri vardir eminim

Bunu duymak istiyordum

Şaka.

Ölümüne döner ye ekmek arası ye. Ye olum işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Önemli olan birinci soru para gelince alınacak şey bulunur kilo içinse,karbonhiddrat ve protein ağırlıklı beslen.4 ayda 10 kilo rahat alırsın cips falan yemede çikolata yiyebilirsin.

Cips nadir yerim peki ben et yemem zaten sorun o kola iciyorum sorun yaratir mi

http://www.bo d****tr.com/vbforum/beslenme/kilo-almak-isteyenlere-1680.html boşluğu kaldır bi göz at kola da çok sağlıklı değil et sevmiyorsan kötü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bunu duymak istiyordum

Şaka.

Ölümüne döner ye ekmek arası ye. Ye olum işte

Okulda tost oyle yok ki :( sucuklu var doyurmuyo ve kokuyo evden meyve gotursem kilo almama yardim edermi meyve veya okula ne goturebilirim

• gece yatmadan önce yemek ye. ama ye yani atıştırma olarak değil. ayrıca sivilce sorunun yoksa biraz da çerez ye kuruyemiş oldu bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

gece yatmadan önce yemek ye. ama ye yani atıştırma olarak değil. ayrıca sivilce sorunun yoksa biraz da çerez ye kuruyemiş oldu bitti.

Cigdemi zor biraktim sivilce yeni gecti bu arada yasim 15 boy 1.67 kilo 45 acil kilo almam lazim degil mi

• abur cubur yiyerek almaman daha yararına olur aslında.bol ekmek ye.makarna ye.hamurlu şeylere dadan :D .fazla hareket etme.ders çalış,bigisayarın başında otur.ayrıca baban sonuçta sen ocak a kadar 10 kilo almayıp 7-8 kilo alsan da bintlyi verecektir ;) .parayı da artık değerlendirirsin bi şekilde.bu arada yağlı yemeyi de unutma.patates kızartması vs.abur cubur a girecek ama çikolata var son olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

abur cubur yiyerek almaman daha yararına olur aslında.bol ekmek ye.makarna ye.hamurlu şeylere dadan :D .fazla hareket etme.ders çalış,bigisayarın başında otur.ayrıca baban sonuçta sen ocak a kadar 10 kilo almayıp 7-8 kilo alsan da bintlyi verecektir ;) .parayı da artık değerlendirirsin bi şekilde.bu arada yağlı yemeyi de unutma.patates kızartması vs.abur cubur a girecek ama çikolata var son olarak.

Sabah simit 3 alip yemmeyi dusunuyorum normalde 1 zar zor biter

• Bu fazla yaşamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Evlad-ı Osmanlı

Bu fazla yaşamaz

Yasarsam ve kazaniesam artan para ile cekilis yapip forumdan birine vericektim sana yok

• quote:

quote:

Bu fazla yaşamaz

Yasarsam ve kazaniesam artan para ile cekilis yapip forumdan birine vericektim sana yok

Şaka şaka yaşarsın

• quote:

quote:

quote:

Bu fazla yaşamaz

Şaka şaka yaşarsın

Super mario sana yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.