A

Yüzbaşı
25 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bir baktım pıtı pıtı yürüyo. Korkup kaçtım. (Fobim var) Babam aldı küvetin içindeymiş. Dışarı attık öldürmedik.
Bun 19. Izmir kitap fuarindan indirim ile 18 tl'ye satin aldim. Zamaninda fsx denemis sikilip birakmistim. Ve tabiki logitech extreme 3d pro joystic elimde bulunmakta. Bu kitabi gorunce bende hemen atladim. Hic okuyan var mi ne dersiniz ise yarar mi?
İzmir de 19. Kitap fuarından aldım. Soruları alayim.
Öncelikle belirteyim ortada vücut yok. Çalışmadım sadece zayıflıktan. çalışan ve bu işte yol almıi kişilere saygım vardır. Shop serbest.
Bu gitari almak almak istiyorum. Forumda daha once bu gitari calan var mi? Hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Bu ay headbang dergisi jean dergiainden ayrılıp bir sayı çıkartmış. 3ay boyunca satışta kalacal bu dergide 55tane poster var. Bir çok grubun solistin gitarist in posterleri mevcut. Fakat ben izmirde bulamadım. İzmirde bulan var mı? Veya bu dergiyi alan?
İyi akşamlar bütçem 150 tldir. Metal ağırlıklı şarkılar dinliyorum. Kulak içi veya taç sistemi kullanabilirim. Önerileriniz nedir?
Sizden bir şey istiyorum bu gitarın ikinci elini bulamafım birde siz bakın lütfen şehhir farketmez gitar epiphone les paul standart negative lütfen yardım edin.
Arkadaşlar epiphone alacağım için acil paraya ihtiyavım var fiyatı minimum hale getirdim. İsteyenler için fotoğraf ekleyebilirim. 2. El amfi ile takas edebilirim.
Siyah cort x6 ve ashton ga10 hepdi 300 tl umarım hemen satılır paraya ihtiyacım var.
Konularımı okuyan arkadaşlar bilir hangi gitarı alacağıma karar verememiştim. Fakat şimdi renklerine görünüşüne hasta oldum. Epiphone Les Paul Standard Negative!!!
http://www.pennamuzik.com/epiphone-les-paul-standard-negative-elektro-gitar-urun5099.html Evet fiyatımın biraz üstünde ama biriktirip daha iyisini almka için biraz daha kendimi sıkacağım.Çok güzel değil mi ya?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 544
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.450 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Müzik
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.