Bildirim
2 model arasında öneri (Mazda - Nissan)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Normalde mazda derdim ancak ülkede mazda servisinden memnun olan insan sayısı bir hayli az. O sebeple Qashqai seçerdim. Ancak görünüş ve iç mekan olarak CX-3 her türlü daha güzel.
Qq’nin de makyajlısı güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2021 Fiat 500C Dolce Vita 1.0 Hybrid
2018 Yamaha XSR700 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: magnifico
Mazdanın donanım olarak daha dolu olması daha cazip geldi açıkçası.
Ama servis konusunda hiçbir bilgim yok maalesef.
Cidden o kadar kötü mü Mazda servisi?
Öyle çok söylenti var ama kendimle alakalı bir şry yaşamadım, veya yakınımın başına bir şey gelmedi. Kullanıcı yorumu almanız daha sağlıklı. Kulaktan dolma bilgilerle hemen soğumayın tabii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2021 Fiat 500C Dolce Vita 1.0 Hybrid
2018 Yamaha XSR700 -
Qashqai tercih ederdim. Donanım olarak mazda daha iyi olabilir ama segment farkı var ve qashqai de gayet dolu bir araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2006 CHEVROLET KALOS 1.2 S
2017 EGEA SEDAN 1.6 MJ DCT URBAN -
Cx-3 b suv.
Bu durumda qq alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Auto zeitung tan 4 aracin testi var bir okuyun ancak benzinli versiyonlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MERHABA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı