bu ay beklentiler var beklentiler gerçekleşirse Allah'ın izniyle artık arabamız olsun istiyoruz 0 olan her araca okeyiz ama fiyat sınırı tam 2 milyon hani 2 milyon 1 lira olsa alamayız psikolojik sınır olarak şuan aklımda 1927 fiyatı devam ederse mini countriman elektrikli var ondan sonra en f/p araç olarak teslayı gözüme kestirdim ama bi denemem lazım standart arabalardan çok farklıysa sürüşü hoşuma gitmeyebilir toyota yaris cross ve honda chrde aklımda |
2 MİLYONA KADAR NE ALINIR

-
-
Çorbacı gelmiş
96. Konusu
Csb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne çorbası birader
csb değil saçma sapan parazit yapma bana bilgi lazım
blok
-
10 yıldır buradayım toplasan 10 tane konuyu açmamışımdır, her ay 50 tane konu açmayı nasıl başarıyorsun merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/1-5-2-milyona-en-iyi-arac--161422141
Cevabı basit,milletle maytap geçiyor
Bos yapma ya son 10 sayfaya bak 2 konum var sadece tövbe ya Rabbim babanızın malı mı forum bu kadar sahipleniyorsunuz
Blok pati yap devam et
Tecrube falan var mi ya da elektrikli icin yer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
egea , i20 falan o civar arabalar 2 milyona dayandı zaten . civic direkt 2 milyondu . gönül isterki mercedes serilerine bakalım o paralara ama anca dediğim araçlar. bence markaların sitelerinden 2 milyon sınırındaki arabları seç burada direkt konu aç. bazen kronik sıkıntısı oluyor. daha hızlı öğrenirsin.
-
Fake konu
Sendende hiç bir şey kaçmıyor 🧿
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 2 Haziran 2025; 22:30:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah bremin
adam gercekten her gun konu acmış. hayatın anlamsızlıgından tut hukuk okuyup kpss yi kazanamayıp işsiz olduguna kadar. adamın konularını aratınca gerçekten bir forum alt başlığı açılır yanı hamzanın konuları diye. anlasılan para babanın. baba da gidip elektrikli mini almaz. ama akıl mantık sahibi bir insan da madem hukuk okumussun , kpss olmamıs , ben bunun 300 biniyle bir büro açayım, icra micra ufak işlerden başlayayım para kazanayım , 1 milyonu da hesaba yatırayım işler toparlanana kadar 40 bin aylık faiz getirsin onla geçineyim, aileme yuk olmayayım, kendi ayaklarım uzerinde durayım vs der. boş zamanlarımda da instagrama yutuba bilgim dahilinde videolar atayım tanınırlıgım artsın vs vs kendine bir hayat insaa eder. ama işte sonra hayat cok kotu , hayat cok acımasız vs konular konularr..
-
Hocam elektirikli tecrubem yok ama arkadaşım aldi bir tane gayet kullaniliyor ya bizim mahallede de arastirdim sarj yerleri benzincilerden çok
Yer olarak da bizim ev 3. Katta arka balkonda priz var oradan sallandirsam otoparka mis gibi sarj olur ama bu arac kalmamis galiba öyle diyor forumdaki arkadaşlar
Bence sifir olacaksa clio,egea(hemde cok soforluk yoksa masraf olmasin ) falan bak benzinli nerden nere diceksin de senin evde hasta var acil durum olsa biner gidersin hemen.
Hondada hrv dusunuyordum 1800 falandi 2100e cekmisler fiyati
Jazzi da zamlamislar araba zaten kazıktı gecen yolda gördüm fare kadar araba onunda ondan 300 400 pahali byd vardi onun 2 kati resmen yanında oyuncak gibi kalmış
Toyotaya gittik gecen onlar da corollalari chrleri zamladikca zamlamislar ötv muafiyeti olanlar hep onlari aliyor diye
Hocam beslemeyin bunları,iki gün sonra başka konuyla gelecek. Maytap geçiyorlar forumla
Dizel arac var reis o bir sure durur gibi
Zaten kalmamış ya mini bosa hayal kurdum :(
Clio aslında dusukduk ama o arac ufak sehirler arasi yol yapmak istiyoruz bizim diger arac eski onla gidilmiyor bugun gene otobusle gidecegim mesela aksam
He oyleyse c sinifi bakarsin golf,leon falan olabilir tabi bunlarda 1.5m vardir gene.
Fiyatlar ucmus 1.0 motor anca gelir bunlarda da,megane 1.3 tce olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 3 Haziran 2025; 10:48:48 >
Hocam hatchbackten ziyade suv olsa daha güzel
Mesela bayon arona puma sandero 2008 juke capture birkac b c suv daha var onlari da düşünüyorum
Bize iyi saglam yolda birakmayacak yormayacak bir arac lazım aksam bursaya gidecem mesela arac olsa bizimkiler de gelirdi otobüste de surunmemis olurdum
O zaman b-c suv bakarsin motor,sanziman vs iyi arastir .
Sifir arac fiyat alma konusuna baktin mi,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

10 yıldır buradayım toplasan 10 tane konuyu açmamışımdır, her ay 50 tane konu açmayı nasıl başarıyorsun merak ediyorum.
|
Çorbacı gelmiş
96. Konusu Csb |
Benzer içerikler
- 4 evre kanser hastası yüzde kaç rapor alabilir
- jaecoo 7 yorumlar
- d suv araçlar
- egea cross 1.6 dizel otomatik alınır mı
- en ucuz sıfır araba
- 2. el araba piyasası son durum 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X