Şimdi Ara

2 milyar doların ülkemizde kalması için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istatistiklere göre Türkiye deki laptop,masaüstü bilgisayar,tablet lerin toplamı 50 milyonu geçmiş.
    bunun içine akıllı telefonları da katarsak zaten çok yüksek rakamlar çıkıyor.
    peki bilgisayarlarımızın güvenliği yani antivirüs için kaç para ödüyoruz? en ucuz antivürüs yazılımının yıllık ücreti 40 dolar.
    şimdi devlet destekli bir şirket yerli antivirüs programı üretse ve ve bunu ttnet aracılığıyla ttnet paketi içinde makul fiyata satsa süper olmaz mı?
    ttnet şuan MCFREE diye antivirüs proğramını satıyor ttnet paketi içinde yani paramız dışarı gidiyor hem de ABD ye.

ben hükümetin yerinde olsam bunu kesinlikle yapardım. bir genelge çıkartıp tüm kamu kurumlarının bu yerli antivirüs programını kullanmasını sağlardım. Ayrıca kamu kurumlarına alınacak yeni bilgisayarlarda da Windows işletim sistemi yerine ücretsiz olan Ubuntu,pardus gibi lunix dağıtımlarını kullanmayı teşvik ederdim
    böylece işletim sistemi için ABD ye boş yere lisans ücreti ödememiş oluruz paralar cepte kalır.
    madem küresel güçler Türkiye ekonomisini çökertmek istiyor biz de bu tür tasarruf önlemlerimizi almalıyız.

• Yunanistan adaları işgal etti, kıbrıs elden gidiyor 2 milyar doları geç toprak kaybediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti virus mu .?
    En iyi anti kullanicidir.
    Neyi indirip indieyecegini iyi bilmelidir.
    Korsan Crack vb isine giren herkes Zombi pc ye sahip oldugunu unutmasin.
    O yuzden Anti virus isi hikaye.
    Arada bir indirip taratin sonrada programi kaldirin .

Kamu icin dediklerinde haklisin
    İsletim sisteminden baslayarak yerellestirmek sart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 28 Eylül 2016; 11:31:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde o Tansu Çiller gibisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Anti virus mu .?
    En iyi anti kullanicidir.
    Neyi indirip indieyecegini iyi bilmelidir.
    Korsan Crack vb isine giren herkes Zombi pc ye sahip oldugunu unutmasin.
    O yuzden Anti virus isi hikaye.
    Arada bir indirip taratin sonrada programi kaldirin .

Kamu icin dediklerinde haklisin
    İsletim sisteminden baslayarak yerellestirmek sart.

sen kullanmasan bile ttnet senden o kullanmadığın MCFREE antivirüs in parasını senden peşin alıyor. faturaya dahil ediyor.
    ttnet online hizmetlere gir bak orada yazıyor ücretsiz mcfree antivüris hizmeti diye ücretsiz dediğine bakmayın işte fatura içerinde alıyorlar o parayı.
    yani ttnet için 59tl ödüyorsan antivirüs hizmetini çıkartsalar 50tl olacaktı. Anladın meseleyi

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    demekki antivirüs işine giren bir akraba henüz ortaya çıkmamış , yada bir godoman

çıkmış olsaydı zaten zorunluluk getirildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

demekki antivirüs işine giren bir akraba henüz ortaya çıkmamış , yada bir godoman

çıkmış olsaydı zaten zorunluluk getirildi

çıkmaması çok ilginç. çok büyük bir pasta ortada öylece duruyor.. 200 milyon dolar işler için bile ne dolaplar çeviriyorlar. ama 2 milyar dolarlık pasta öylece duruyor ortada.
    bir yandaş çıksa antivirüs programı çıkartsa ve ttnet ile anlaşsa bunu fatura içinde abonelere sunsa paraya para demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 28 Eylül 2016; 12:01:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.