kaleye git git git girmiyo lanet olsun trabzon maçı aynı fener maçı aynı 5 kaçır gol ye gel çıldırcam ya
Top oynamadık ki işimiz şansa kalsın.
Çokda iyi başladık o kadar top girmeyince olmuyor işte. Adam orta sahadan vurdu kaleye tek şutları gol oldu. Bu bir bahane değil ama çok pozisyon harcadık.
quote:
Orijinalden alıntı: naughtymmn
Top oynamadık ki işimiz şansa kalsın.
yarım saatte 2-0 olcak maçı kaybettik iyimisin sen
iki tarafta dersler çıkartmalı. Fener yendide ne oldu sanki. top mu oynuyor? hani şampiyon oldu diyelim. avrupada grupta en fazla 2 puanla elenip sonra "lige bakacağız" diyecekler. Galatasaray başlı başlına harabe. koymuşsun ileriye birbirleriyle en fazla 3-4 maç yapmış adamları uyum bekliyorsun. ne derbi oldu ama, Leo Franco ve Volkan Demirel kaç kere attılar kendilerini yere acaba.
şanssızlık mı? her kaleye gitmek gol ile sonuçlansa bütün maçlar 20-20 filan biter, geldi mi atacaksın..
beceriksizliğin adı ne zamandan beri şanssızlık oldu? sanki top boş kaleye giderken rüzgar tersten esip topun girmesini engelliyorda şanssızlık demişsin
yarım saatte 2-0 olcak maçı kaybettik iyimisin sen
Ben gayet iyiyim. Maç 30 dakikada 2-0 olmadı ve biz yenildik. Kendi sahamızda oynadık ben öyle gözle görünür bir baskı göremedim. Hak etmedik, yenildik. Gayet açık. Resmen ortasahasız oynadık. Gole bak, Selçuk ceza sahasının ilerisinden gerile gerile şut çekiyor. Rahatsız eden bir Allah'ın kulu yok. En yakın adam Elano, o da defanstan koşarak geliyor. Resmen geriye yaslanarak oynadık. Kusura bakma ama top falan oynamadık.
trabzon macinda , trabzon sizden fazka pozisyon harcadi , yani mac trabzonun hakkiydi ve kazandi .
fener maci ortadaydi , gs 3 kere ciddi geldi , fenerin bir golu offside diye gecersiz , bir pozisyonu el var diye iptal edildi . hatali kararlardi . uzaktan bir gol , ve yine selcuk . zaten 50. dakkiadan sonra golu atanin maci goturecegi belliydi ...
quote:
Orijinalden alıntı: Normal İnsan
iki tarafta dersler çıkartmalı. Fener yendide ne oldu sanki. top mu oynuyor? hani şampiyon oldu diyelim. avrupada grupta en fazla 2 puanla elenip sonra "lige bakacağız" diyecekler. Galatasaray başlı başlına harabe. koymuşsun ileriye birbirleriyle en fazla 3-4 maç yapmış adamları uyum bekliyorsun. ne derbi oldu ama, Leo Franco ve Volkan Demirel kaç kere attılar kendilerini yere acaba.
Eee leo herhalde 1 kere fotoğraf çekrdirmek için zıpladı ama yine topu tuttu .
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
şanssızlık mı? her kaleye gitmek gol ile sonuçlansa bütün maçlar 20-20 filan biter, geldi mi atacaksın..
beceriksizliğin adı ne zamandan beri şanssızlık oldu? sanki top boş kaleye giderken rüzgar tersten esip topun girmesini engelliyorda şanssızlık demişsin
peki selçuğun golu ne becerimi kardeş
su götürmez bir gerçek ki eğer kazanan bir takım varsa o da Galatasaray olmalıydı.Fener futbolun f sini oynayamadı gole kadar.bunun aksini söyleyen futboldan anlamıyordur.selçuk'un hayatında attığı 2 golde bizi şansa bak.bari alex filan atsaydıharbi harbi fenere karşı bir şanssızlığımızın oldugunu düşünmeye başladım
quote:
1 kere kaleye gidip kaleci hatasından gol atmak ne zamandan beri beceri oldu
bu oyunla yenebilirdik bu oyunla yenilebilirdik bu ruhla asla yenemezdik
Galatasaray'da orta saha yok... % forvetle maç kazanılmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
su götürmez bir gerçek ki eğer kazanan bir takım varsa o da Galatasaray olmalıydı.Fener futbolun f sini oynayamadı gole kadar.bunun aksini söyleyen futboldan anlamıyordur.selçuk'un hayatında attığı 2 golde bizi şansa bak.bari alex filan atsaydıharbi harbi fenere karşı bir şanssızlığımızın oldugunu düşünmeye başladım
yillardir ayni terane biz oynadik fener yendi. yok kardesim boyle bir sey. akil var mantik var her macmi sans. fenerin oyun tarzi bu oyle paldir kuldur hucum eden bir takim degil zaten yillardirda tek forvet oynayan bir takim. paldir kuldur oynamakda iyi futbol oynamak degil. bunu kavrayamadiktan sonra daha cok sansliktan mac kaybedersiniz. bugun gs nin kac tane pozisyonu var? volkanin kurtardirdigi sut spontane bir olaydi oyle planlanmis uygulanmis bir pozisyon falan degildi. onun disindada hangi pozisyon? santosun disari attigi var bir tek benim aklimda kalan. bumuydu yani iyi futbol? on kere gelirsin sutlarin direkten doner, hakeme carpar kalecinin kicina falan carpar sansizlikdir dersinde bu macin neyi sansizlik onu ben anlayamadim.
100de yüz doğru.
quote:
Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®
bu oyunla yenebilirdik bu oyunla yenilebilirdik bu ruhla asla yenemezdik
quote:
Orijinalden alıntı: electrogod
Galatasaray'da orta saha yok... % forvetle maç kazanılmaz...
katılıyorum hocam
en büyük sorunumuz orta saha'da top tutabilen pas yüzdesi yüksek oyuncu eksiklikleri inşallah gelecek yıl 4 kazmayı gönderip yerine 2 tane top tutup pas yapabilen 2 tane de pres'e dayalı orta saha oyuncusu alırız
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
quote:
peki selçuğun golu ne becerimi kardeş
Şans ile becereksizliği karıştırıyorsun sen. Tamam top önünde sekmiş ve yanıltmış olabilir ama sen Selçuk'a 15 metre boşluk bırakırsan ve tecrübeli diye aldığın kalecin amatör kaleci seviyesinde topa atlarsa golü yersin. Bunun hepsine şanssızlık diyorsan yaşayıp yaşamamakta bir şans oyunudur.
böyle şansızlık bahanelerine sığındıkça gs daha çook yenilir. Bırakın Allah aşkına 2 pozisyon vardı girmedi onun dışında gs top mu oynadı.