Şimdi Ara

2 kız arasında kaldım yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gençler 2 sene önce ayrıldığım x kişisi ile ilişkim de 2 sene sürmüştü. şimdi başka bir kızla çıkıyorum 2 senedir. yani bu da 2 senesini doldurdu. ama şöyle bir sorun var ki ilki geri dönmek istiyor. ve onun yeri bende çok ayrıydı. ama bununla da problemim yok aslında. ne yapsam bilemedim...s

• İkisini de eve çağır, dövüşsünler, kim kazanırsa onla çık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

İkisini de eve çağır, dövüşsünler, kim kazanırsa onla çık.

eve çağırıp dövüştüreyim ? eve çağırp.. :D tek tek mi çağırsam. bi akıl verin de yapaym
  • Ss le destekle konuyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

Ss le destekle konuyu

kusura bakma sevdiğim insanı size neden göstereyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebsan

quote:

eve çağırıp dövüştüreyim ? eve çağırp.. :D tek tek mi çağırsam. bi akıl verin de yapaym

eğer tek tek çağırırsan sen dövüşmüş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

quote:

quote:

konu gerçekten ciddi... ikisi de iyi ama ne yapsam bilmiyorum.. galiba eskiye döneceğim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 kız arasında kalmaya devam etmelisin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: SantiagoMontail.13

2 kız arasında kalmaya devam etmelisin bence

niye ki. aklım daha çok karışıyor bu şekilde. hangisini düşünsem diye arafta kalıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

konu gerçekten ciddi... ikisi de iyi ama ne yapsam bilmiyorum.. galiba eskiye döneceğim..

hocam gönlün bilir ama iyi düşün sonra pişman olma, bir de ilki niye geri dönmek istiyor mesela bunları iyice düşün, elindeki mutlu ilişkiden olma sonra.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam gönlün bilir ama iyi düşün sonra pişman olma, bir de ilki niye geri dönmek istiyor mesela bunları iyice düşün, elindeki mutlu ilişkiden olma sonra.

öyle ama onunla o kadar güzel anılarım var ki.. ben 1. ye aşıktım. hem de çok. gülüşüne erirdim.. tabi ki şimdiki sevglilm ondan güzel. ama işte... dedim ya aşıktım. ne yapsam bilmiyorum..

• kardeşim kusura bakmada şu yaptığın çok ağır yavşaklık 2 yıldır seni seven kızın ne suçu var Allah aşkına ? 2 yıl önce bitmiş gitmiş seni sevse zaten ne yapar ne eder bitirmezdi tilki kürkçü dükkanına geri dönmüş işte kesin aradığını bulamadı sana döndü hiç takma bile şuan ki kız arkadaşınla devam et bence en iyisi bu olur
  • bence eldekinden olma, 1 kere ayrıldıysanız yine ayrılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

kardeşim kusura bakmada şu yaptığın çok ağır yavşaklık 2 yıldır seni seven kızın ne suçu var Allah aşkına ? 2 yıl önce bitmiş gitmiş seni sevse zaten ne yapar ne eder bitirmezdi tilki kürkçü dükkanına geri dönmüş işte kesin aradığını bulamadı sana döndü hiç takma bile şuan ki kız arkadaşınla devam et bence en iyisi bu olur

bende öyle düşünüyorum ama beyler dedim ya. şimdiki sevgilimin güzelliği onu 5 e katlar ama ben ona aşıktım o zamanlar. arkasından çok ağlamıştım.. ve o kadar çok güzel anım var ki onnla..
  • quote:

İnce

• seni terk ettiyse hiç uğraşma ilki ile.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

kardeşim kusura bakmada şu yaptığın çok ağır yavşaklık 2 yıldır seni seven kızın ne suçu var Allah aşkına ? 2 yıl önce bitmiş gitmiş seni sevse zaten ne yapar ne eder bitirmezdi tilki kürkçü dükkanına geri dönmüş işte kesin aradığını bulamadı sana döndü hiç takma bile şuan ki kız arkadaşınla devam et bence en iyisi bu olur

bende öyle düşünüyorum ama beyler dedim ya. şimdiki sevgilimin güzelliği onu 5 e katlar ama ben ona aşıktım o zamanlar. arkasından çok ağlamıştım.. ve o kadar çok güzel anım var ki onnla..

benide 1 ay önce 2 yıllık kız arkadaşım terk etti boş ver kardeşim değmez vallahi eğer ki seviyosan peşinden git ne diyelim biz sana bana kalsa ikisinden de ayrıl düzenli manita ayakları yalan takıl dalgana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

quote:

İnce

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

seni terk ettiyse hiç uğraşma ilki ile.

bu istanbula gitti . ben 1 sene daha hazırlandım ünv sınavına . bu arada uzaklık vs kavgalar ayrıldık. şimdi 2. sınıftayım . diş hekimliği okuyorum ankarada. o a istanbulda özel hukuk.. ne yapsam akıl verin..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle ama onunla o kadar güzel anılarım var ki.. ben 1. ye aşıktım. hem de çok. gülüşüne erirdim.. tabi ki şimdiki sevglilm ondan güzel. ama işte... dedim ya aşıktım. ne yapsam bilmiyorum..

haklısın hocam zaten sana yanlış yapıyorsun falan demiyorum ama son kararın ne olursa olsun iyi düşün taşın, aşk dediğin şey geçici emin ol geçici, ama sevgi ve saygı kalıcıdır, ha bu demek değil ki aşk bitince gülüşüne erimeyeceksin yine erirsin ama aşk biraz daha değişik bir şey insanı alt üst eden bir durum yani olaya o gözle bakmayın, ilişkilerinizde ciddi misiniz yani ilerisini düşünür müsünüz onu bilemem ama eğer öyle bir niyetiniz varsa 10 kat daha iyi düşünmeniz gerek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.