Şimdi Ara

2 haftadır üniversiteye gitmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 haftadır üniversiteye gitmiyorum. Şehir dışındayım İstanbuldan geldim burada kyk yurdunda kalıyorum ve sabah kalkamıyorum, kalksam bile gitmek istemiyorum. Bugün de sabah ingilizce dersi vardı kalkmama rağmen gitmedim.

İnsanların arasına girmek istemiyorum sosyal fobi yaşıyorum 2.5 aydır. Ayrıca İstanbulda rahata alışmışım her yere arabayla gidiyordum burada otobüse binmek bile zor geliyor 400 bin nüfuslu bi şehirde 2 yıllık programcılık için değer mi

sizce ne yapabilirim devam mı edeyim yoksa bırakayım mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Lustral yolu görünmüş. İlaç istemiyorsan psikoloğa gideceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi anlıyorum, üniversiteyi kazandığım sene o kadar heveslenen ben hem milletle kavgalı olup hem sosyal fobim arttığı için gitmeyi azaltmaya başladım, mecburen gitmemin tek sebebi de hocaların ısrarla devamsızlık girmesi, şu anda da dönem başladı ama ilk hafta gitmedim, kendimi nasıl toparlayıp gideceğim hiçbir fikrim yok

• Yüzüne bir su çarpıp bir kahve içip mümkünse bir iki meyve yiyip derslere katılmaya başla. Sorana da sağlık problemim vardı der geçiştirirsin. Zaten üniversitede kimse kimin ne yaptığına o kadar aldırmıyor. Orada insanlar kendi dertleri veya ilgileriyle meşgul oldukları için çoğu şeyin farkına bile varmıyorlar. Sosyal anksiyetenin olduğuna inanıyorsan bu gerçekleri aklına getirmelisin. 4.haftadan derslere katılıp toparlayana şahidim; 2.haftadan bir şey olmaz. Ders programındaki ana textbook'tan, başka öğrencilerin resmini çekmeyi rica edebileceğin ders notlarından midterm ya da vize öncesi ilk iki haftalık açığı kapatırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZillaKami kullanıcısına yanıt

Nerde okuyosun hocam aynı durumdayız sanırım. Bize bi çıkış yolu lazım yoksa sınıfta kalıcaz devamsızlıktan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam 1 senedir işsizim.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.