Şimdi Ara

2 Gündür Meydana Gelen Garip Olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün gece telefondan Zakk Wylde dinlerken arkada hareketlenme hissetim. Demin de telefonun şarzı 0 dı. Şarza koydum şarz olduğunu gösteren logo çıktı. Tamam diyip birşeyler yemeye gittim. Odaya geri geldim 20 dk sonra. Ben yokken şarz olmayı kesmiş sanırım tam odaya girdiğim an pil logosu çıktı ve şarz olmaya başladı. Noluyor doktor

• Telefon android olsa öyle olmazdı.
  • Gusül al
  • sana bi abdest giydirmek lazım
  • Abbbooow

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Telefon android olsa öyle olmazdı.

Android ki.
  • Ve tüyler ürperten bug da geldi. BF3 oynuyorum baktım adam pusmuş girdim covera. Ses çıkmadı. Meğersem adam ölmüş ve tamı tamına bir oturma pozisyonu ve ellerini bağdaştırmıştı. 2 yıldır oynarım ilk kez gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Geçen gün gece telefondan Zakk Wylde dinlerken arkada hareketlenme hissetim. Demin de telefonun şarzı 0 dı. Şarza koydum şarz olduğunu gösteren logo çıktı. Tamam diyip birşeyler yemeye gittim. Odaya geri geldim 20 dk sonra. Ben yokken şarz olmayı kesmiş sanırım tam odaya girdiğim an pil logosu çıktı ve şarz olmaya başladı. Noluyor doktor

ŞARZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: alakota

quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Geçen gün gece telefondan Zakk Wylde dinlerken arkada hareketlenme hissetim. Demin de telefonun şarzı 0 dı. Şarza koydum şarz olduğunu gösteren logo çıktı. Tamam diyip birşeyler yemeye gittim. Odaya geri geldim 20 dk sonra. Ben yokken şarz olmayı kesmiş sanırım tam odaya girdiğim an pil logosu çıktı ve şarz olmaya başladı. Noluyor doktor

ŞARZ

Şarj hatta SuperCharged. Cool oldu mu ?
  • Tesadüf,kapılar kendi kendine açılıp kapanmadıkça,eşyalar kendi kendine hareket etmedikçe korkma
  • Kim bilir daha neler gelicek başına . Bu olanlar başlangıç . Fırtına öncesi sessizlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.