Şimdi Ara

2 gündür ailem evde yok bayram için köye gittiler evde yalnızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür hala bi kızı atamadım eve gidip bi yollu mu bulsam napsam benim kız bulacağım yok ?? ne dersiniz

• bir sürü alkol aldım 2 gündür hepsini tek başıma içiyorum bu sabah zaten acaip bi mallıkla uyandım gece uyuya kalmışım sızmışım şimdi yine içiyorum muhtemelen bu günde sızıp kalıcam. migrosdan kaldırdığım moneyleri alkole verdim alkolik oldum şu evde olmak isteyen milyonlarca kız vardır eminim ama evde yalnızım ya

Orijinalden alıntı: drhardware

bir sürü alkol aldım 2 gündür hepsini tek başıma içiyorum bu sabah zaten acaip bi mallıkla uyandım gece uyuya kalmışım sızmışım şimdi yine içiyorum muhtemelen bu günde sızıp kalıcam. migrosdan kaldırdığım moneyleri alkole verdim alkolik oldum şu evde olmak isteyen milyonlarca kız vardır eminim ama evde yalnızım ya

aynı şekil benimkilerde yazlığa gitti ev boş diye yemek için bıraktıkları paranın hepsini efes extralara yatırdım
    akşam 8 de başlıyorum içmeye 11 gibi tv karşısında sızıyorum
    ertesi gün yine aynı

şuan para kalmadı alkolde yok çok sıkılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

(⌐■_■)

Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE
  • kız at eve fırsat bu fırsat

şu an evde kızla tekim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • moneyle kız alınmıyo ki anasını satiyim. o değil 5m migros da bi kasadan geçiriyorum eşyaları arka kasadaki kız beni bir kesiyo vay anasını dedim yaa bekledim az ama hemen kasasını kapatıp gitti bi yere bende ayrıldım ordan. o kızı çok rahat alırdım aslında öğlen vaktyidi ama. offff off kafayı sıyıroyum evde

• şov baslaşın bence. bu forum güzel bir olay hakediyor. kızı alıp fotoğraf ve vidieolarla konuyu şenlendirmeliyim

• ne yapacağını merak ediyorum takip.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.