Şimdi Ara

2 günde 2 defa kaza yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıldır araç kullanıyorum dün gece ve bugün olmak üzere 2 defa kaza yaptım. Birazdan resim atacağım resim telefonda
    İlk kazam akşam arabayı yanaştırırken oldu donk etti durdum baktım arkadaki navaranın plaka eğilmiş benim de tamponda siyah bi nokta var başka bişey yok
    İkinci kaza ise lanet olası Ordu'nun lanet olası park sistemi yüzünden oldu adam işleyen trafiğin ortasına(yol çevreyoluna bağlanıyor adam sağ şeride araba bırakıp gidiyor) arabayı bırakmış karşıdan da araba geliyordu ama genişlik transitin geçeceği kadar yok adam indi aynaları kapattı düşünün işte oradan geçeceğim neyse adam geçti ben de geri çıktım ulan bi baktım arkama da bir tane süper zeka akıllı bıdık girmiş neyse ben çıkarken cazırt bi etti o arabanın önüne geçtim bi baktım böyle olmuş işte
    Şimdi burayı boyatayım mı satan adama mı kalsın arabada bunun haricinde bir kaç çizik daha var ve gördüğünüz gibi bombeli yer vuruldu boyatsam bunun toplam masrafı ne kadar olur?

araba renault megane II sedan 2009 model extreme

• http://i.hizliresim.com/eWypW8.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.

Murphy Kanunları, Madde 3;

"Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır."
  • Geçmiş olsun. Kafa dağınık olursa oluyor böyle.
    Ha bir de her noktaya su deymesi gerekiyor. Dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Geçmiş olsun. Kafa dağınık olursa oluyor böyle.
    Ha bir de her noktaya su deymesi gerekiyor. Dikkat

Yok be hocam o sabah yıkandım daha; plansız kentleşme ve insanların bazı yanlışları doğru olarak bilmesi böyle sıkıntılar ortaya çıkarıyor
    Belediye lögarların etrafına beton atmış yanlarına da inşaat demiri dikmiş kimse üstünden geçmesin diye haberleri yok birisi oraya vursa kaza yapsa donuna kadar alacak belediyenin böyle bi yer işte

• Geçmiş olsun. Can sıkacak bir hasar yok bence.

• Geçmiş olsun, gördüğün ilk garibana sadaka ver. Benden söylemesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaza deyince ben de bir şey sanıp üzüldüm.
    En büyük kazan bu olsun. dert ettiğin şeye bak.

Yine de geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun allah beterinden korusun. Aracınızda ciddi hasra yok canınız sağ şükredin.
  • Pastayla biraz ovalasanız boyaya gerek kalmadan biraz daha güzel görünür. Geçmiş olsun..
  • Hocam geçmiş olsun orduya çok geldim içinden çok geçtim hatta Akkuş ilçesi tokata bağlı gibi neredeyse 52 plaka nisarda yani tokatın ilçesi akkusa yarım saat neyse çok geliyor minibüsler falan ben görünce kaçıyorum çok kaza atlattım yine aynı şekilde yarım saatte ordunun içinden çıkamadım giresuna giderken

• Hocam ankarada olsanız kırmızı ısıkta gecenler yuzunden 4 kez yapardınız. Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.