Şimdi Ara

2 Gozle Gormek Nasil bir Duygu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar duygu somurusu falan zannetmeyin lutfen , biraz duygusalim boyle seyleri cevremle konusamiyorum. Sol gozomu 7 yasimdayken kaybettim , en cok merak ettigim sey 2 gozle gormenin farki ney? Bana bunu betimleyebilirmisiniz? Gercekten unuttum o duyguyu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek gözle gördüğünden biraz daha fazla şey görme hani fazla bir şey yok sen şükret bence bir ama ile tanışmışlığım var adam 1979 den beri kör sebebi ise babası ile amcasının miras kavgasında silah çekmişler saçmalar gelmiş düşün yani hiç görememekten iyidir
  • Dostum tabiki benden daha kotu durumda olan insanlar var , sukur halime. Sadece o duyguyu merak ettim..

• dayıcım harbiden akşam akşam beni duygusala soktun ya
  • geçmiş olsun hocam.
    sadece az farklı açılardan görüyorsun. zaten insanlar genelde sadece sol yada sağ gözünü kullanır. görüntü de ufak farklar oluştuğunda diğer göz devreye girer. şöyle örnek veriyim kapı eşiğinde duruyorsun. dışarıyı görmen gerekiyor kapı ayrıtıda tam gözlerinin ortasına denk geliyor. işte o anda diğer göz görmek istediğin yeri görüyor. dışarıyı görmek istiyorsun sağ gözdeki görüntü devreye giriyor.
    bu şekilde anlatabildim.
  • Biraz daha genos bir gorme acisina sahip oluyorsun o kadar. Yana bakmak icin kafani cok cevirmen gerekmiyor.

Sag mi sol mu?

Cok gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 6 Aralık 2012; 0:53:52 >
  • Sol tarafı sadece biraz daha sola açılı görüyosun önündeki yer 2 gözlede tek gözlede aynı dediğim gibi sol tarafı daha geniş açıyla görüyorsun geçmiş olsun kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece görme alanı büyüyor yani sol gözüm kapalıyken yatağımı göremiyorum sol gözümü açınca yatağıda görebiliyorum görmek daha rahat oluyor 2 gözle.
  • Öncelikle geçmiş olsun hocam. Çevreni çok bi az daha iyi sezersin o kadar, sağanı solunu hafif daha geniş görürsün. Sana acıdığım için flan yazmadım, gerçekten öyle.

• Arkadaslar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler. Sayenizde birazda olsun hatirlayabildim o duyguyu..

• Benim sag gozum hafif bozuk.Beynim sag gozumu pipilemiyor hep solu kullaniyor.Anca poposu sıkısinca sag gozu kullaniyor.

• Sizin bu konunuzu okuyunca elim ile sırayla gözlerimi kapattım. İlk fark ettiğim açı daralması olmasıydı.
    Önemli olan kalbî olarak nasıl gördüğümüz; umarım hep güzelliklere ihsan buyurur sahibimiz baktıklarımızın yansımasında.
  • daha geniş açılı görüyorsun ve bi gözün kör noktasındaki yeri diğer gözle görebiliyorsun

• geçmiş olsun.

• Ehehe aynı sıkıntı bendede var sol gözüm 20% civarlarında görüyor yani nerdeyse hiç görmüyor..
    Bizim görüş açımız diğerlerinden daha kısıtlı mesela benim sol gözüm görmüyor sol taraftaki görüş daha çok kısıtlı..
    Hatta küçükken futbol okulunda gayet iyi futbol oynardım fakat görüş açım dar olduğu için çalım atamazdım ve soldan gelen hamlelere karşı çok zayıftım..
    Hayatımda bir sürü gol atmışımdır ama kafayla gollerim çok nadir belki 3-4 tane falan..Hava toplarında o açının dar olması sizi çok fazla etkiliyor..
    Birde dikkatli olmazsan bazen gözünün önündeki eşyalara vs. çarpabiliyorsun
  • iki gözle biraz daha gördüğün alanın açısı daha geniş oluyor daha az alan görüyosun kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2012; 0:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Sizin bu konunuzu okuyunca elim ile sırayla gözlerimi kapattım. İlk fark ettiğim açı daralması olmasıydı.
    Önemli olan kalbî olarak nasıl gördüğümüz; umarım hep güzelliklere ihsan buyurur sahibimiz baktıklarımızın yansımasında.

• Çok geçmiş olsun
  • Peki arkadaslar , ilerde araba kullaniminda sorun oluyormu aci daralmasi?

• Meraktan soruyorum 3D film izleyebiliyor musun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.