Şimdi Ara

2 gb üstü dosya indirirken, tam 2 gb da takılma ve daha fazlasının indirilmemesi. YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • C diskinde kota sınırı yok gözüküyor ve bildiğim kadarıyla NTFS fomatlı. Birkaç gblik rar dosyası vesaire indirirken tam 2 gb ye gelirken duruyor. Ortalama 10.5 mb/ saniye lik bir hızla indirirken, 2 gb ye doğru kademeli şekilde 1 er mb/saniye düşüyor. 9.5, 8.5 ... 0.5 ve en son 0 oluyor ardından tamamen yükleme duruyor. Herhangi bir hata vermiyor, başarısız oldu falan demiyor. Sadece yükleme hızını 0 olarak gösteriyor ve öyle duruyor, daha da bir şey olmuyor.İnternette bu konuyla ilgili pek bir türkçe içerik bulamadım. Chatgpt ye sordum ama ondan da iyi bir yardım alamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim, muzdaribim ve çözmeye çalışıyorum. Sırf bunu sorabilmek için Dh'ye katıldım. Konu başlığı aç falan dedi, bilmiyorum bu başlık bunun için uygunmu. En yakın bunu görebildim
    Edit: arkadaşlar sorun kendi kendine çözüldü, nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patronkomut -- 25 Temmuz 2026; 15:36:14 >

• Reis saolasın ama ben bu dediklerinden hiç bir şey anlamadım. Bilgisayardan pek anlamam. Windowsun ağ sürücülerinden olabilirmi diye düşünüp onları güncelledim Windows 11 den ancak yine olmadı, sorun hala devam ediyor. Sunucuyla veya servisle ilgili bir problem olabileceğini düşünüyorum bende ama senin dediklerinden pek bir şey anlamadım. İndirirken performanstan>wifi diye baktım ve grafik dalgalıydı. Ethernet değil wifi kullanıyorum. Sen syslog, pktmon vesaire diyince modeme bakmaya çalıştım bende ama ne kullanıcı adını ne şifresini hatırlıyorum. Onda bakamadım internetten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.