Bildirim
2 gb paraylar hangi char daha iyi dizilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
mage aç +7 elixir 3 parça +7 chitin 2 parça +7 fp şimdilik zamanla dd +6-+7 diğer chitinleri +7 iyi olur hem kasmakta kolay _____________________________ -
mage oynıyamıyorum mlsf _____________________________ -
mage +9wood +8paper set _____________________________ -
ozaman rogue aç +8 dual cleaver +7 chitin 1-2 parça kalanıyla +7 fp leri alırsın warrior kasarsan 2gb yetmez hele ardream içinse o paraya iyi item yapamazsın rogue akar _____________________________ -
asas olucaksan dual 8 cleaver 7 chitin set warrior olucaksan +7 glave +7 chitin set oli de rahat çar yaparsın artan parayı pot parası yaparsın
_____________________________ -
1 hafta önce bendede 2 gb para vardi 5rida tam 4 parça +7 chitin bide 1 parça +7 fp7 asas aldim ..görev takila
+8 dual cleaver var aldim ..şuan char 60 lvl %60 da bence kasarken seni idare eder ancak pk sirasinda 2 gb lik char iş olmaz denedim gördüm_____________________________ Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148
MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum -
o parayla hiç bi char iyi dizilmez ticarete başla
5 gb falan yapabilirsen orta seviye bi char dizebilirsin tabi servere bağlı_____________________________ -
+1 rebirt md alıp geriye klan paraylar +7 fp alsam nasıl olur server beramus..... _____________________________ -
Harcarlar .. _____________________________ Lover's Grief ..
Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
Friedrich Nietzsche -
açıkça söyleyeyim dizilmez
ticaret yap_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
5 gb falan yapabilirsen orta seviye bi char dizebilirsin tabi servere bağlı
+1 +1905 +06 +09
arkadaş çok haklı 2gb ile ancak ayaklı np dizersin.yatmaktan başka yapacak bir işin olmaz._____________________________ Gözüm,aklım,fikrim var deme; hepsini öldür..
Sana çöl gibi gelen,O göl diyorsa; göldür..Üye kendi isteğiyle uzaklaştırılmıştır. -
Priest ac +7 chitin set +3 lobo +7 plate shield Townda buff verirsin _____________________________ Steam ID: deathLuLLaby
υçυяυм кєηαяıη∂α σℓѕαη вιℓє ѕıяƒ нαуαтα gı¢ıкℓıк σℓѕυη ∂ιє güℓüмѕє... -
paper mage veya int priest _____________________________ -
O kadar gb ile defans dagger zor alırsın git 3 gb daha al sonra gel ne acsam diye sor . _____________________________ -
rogue dizersin tabi oyunculuğun varsa dual +8 claver çtin set görev takıları zmanla geliştirirsin _____________________________ !!!!!!POLİS OLMAK!!!!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: PLATINIUM
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
5 gb falan yapabilirsen orta seviye bi char dizebilirsin tabi servere bağlı
+1 +1905 +06 +09
arkadaş çok haklı 2gb ile ancak ayaklı np dizersin.yatmaktan başka yapacak bir işin olmaz.
ayaklı np
bencede 5 gb olması lazım shard 7 felan yaparsın
_____________________________ .
-
quote:
Orjinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum
Harcarlar ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X