Şimdi Ara

2. Elin İçine Eden 2. El Satıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. El sitelerinde geziyorum hobi olarak, 0 ının fiyatına 2. El ürün satmaya çalışan alıcılar, 100 liralık ürüne 10 lira teklif eden ölücüler, biz ne kadar ahlaksız dolandırıcı bir milletiz anlamıyorum, başımızdaki yönetime sonuna kadar layık olduğumuzu düşünüyorum. Bu ülkenin insanı kaliteli bi yaşamı haketmiyor.

Dolar 6 dan 7 ye çıkıyor, fiyatlar 6 dan 9 a çıkıyor, dolar 6 ya inse 9 dan 8 e bile inmeyecek fiyat, ekonominin leş olmasının bir sebebi de fırsatçılar.

3 ay önce 800 tlye aldiği kartı simdi 1300 tl ye satan adamlar, 500 tl ye bozuk rx570 satan insanlar (0 ı 2000 tl yazmış). Stokta olmayan ürünlerin guncel olmayan fiyatlarini bile bile baz gösteren şerefsizler, ya yeminederim utanıtorum iğreniyorum, yüzyüze gelip kavga etmek istiyorum.

Bir kac gün önce Kürk Kelekon konusu açmıştım öne çıkmıştı,
    Linki:
    https://forum.donanimhaber.com/goLastVisit_fav_ajax.asp?t=143576317&rd=yes
    orda eleştirdiğim firmadan farkı yok bizim kendi insanımızın. Letgoda bir kaç kişiye elestiri yaptım verecek cevapları yok.
    2. El fahis fiyat sunan insanlarla telefonda konusup safa yatıp tam kazıklanacak rolü yaparken son anda bagirip çağırıp telefonu yüzüne kapattığım bir video çekmeyi düşünüyorum.
    Aşağıya bir kac ss koyuyorum, bunlara benzer telefon konusmalari yapip bir video çekeceğim. Sizce çekmeli miyim?

Kardeşim zorla mi satıyorlar sanane diyenler olacaktır, banane değil, kaldıramıyorum bu şerefsizlikleri, onlar pahali satip kar ettiklerini saniyorlar ama piyasa yukseliyor onlar da alacağını pahalıya alıyor. Yine kin doluyum

Sizin de denk geldiginiz varsa bu tarz saticilar cevap yazip yoruma ss atarsaniz videoma koyabilirim istediginiz halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 25 Mayıs 2020; 4:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim zorla mi satıyorlar sanane
  • Eyvallah şu yorumu en baştan alıp rahatladım :D

• Cok var böyleleri malesef bende ütü alcaktım parayı önden eft attım numarayı engelledi

• Şerefsizler, usenmeyip pesine dusmek lazım ya

• Ekonomiyi bozduğu falan yok.Zaten insanların alacak gücü olsa sıfır alır. Adam PC topluyor mesela alacağı işlemci 1000 lira 2.eli 900-950 liraya görüyor. Her parçadan 50 lira kirpilsa.300-400 lira ucuza geliyor.Bir de artık insanlar sıfır fiyata bakmamaya başladı bazı ürünlerde pahalıdır diye.o da ikinci ele itiyor.5 yıllık bilgisayari 8000 e satacam diye uğraşacan da var. ölücülük yapani da var.2 -3 ay önce ps4 u satacaktim. 1400 e koydum çift kol ve 5 oyunla beraber. Son 1400 dememe ciddi alıcıyım diye yarım saat her şeyi sorup 1000 lira vereni de var. Masaüstü bilgisayarımı öylesine ilana koydum geçen gün. En az 2500 luk bilgisayara abi 1800 biriktirebildim bu kadar var olur mu diyor.Profile giriyorum bilgisayarcı. Bir sürü bilgisayar satıyorsun ne iş diyorum. Senin bilgisayara 1800 ayırdım diyor. Öğrenciyim abi ps4 u ucuza ver zaten 2 gün aç kalacaz bak diyeni de var. Ben de öğrenciyim diyince sesi kesiliyor tabi.Muhabbet kuşu veren de. Orada iflah olmaz bir tayfa var. Evde kullanılmayan bir telefon ve tablet var sırf bunlarla uğraşmamak için satmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asertyu -- 25 Mayıs 2020; 8:29:18 >

• Bir de sen git ordan al demeleri yok mu ahlak edep hak getire tiynetsiz bunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar almaya gelince en ucuzunu arar satmaya gelince dünyadaki tek satıcı onlarmış gibi kendilerinin hayatta almayacağı fiyata koyarlar. Ahlak olmayınca böyle oluyo

• Geçenlerde adamın biri 1080ti'li sistemi 12ye koymuştu. Sebebinede 1080tinin güncel fiyatının 8.750 olması yazmış.

• Denk geldikçe letgoda çatıyorum bunlara, bir gün başıma bir iş gelmese bari
  • Hocam sen bunlara deli oluyorsun aman diyim 2.el araba piyasasına bakayım deme herhalde katil olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jewish -- 29 Mayıs 2020; 4:39:45 >
  • Jewish kullanıcısına yanıt
    Avrupada 2. El arabalari Turkiyede suan 40k tl edecek olanlarini 700 800 euroya bilr satıyorlar araba ya 800 euro ne, kuzene araba alırken takmıştım bu mevzuya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.