Şimdi Ara

2 Elektrikli Bisiklet Arasında Kaldım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhabalar benim normalde stmax star1000 adlı elektrikli bisikletim var fakat kullanım alanım değişti daha yüksek güçte bir elektrikli alıcam ve ne vergi benzinle uğraşmak nede ehliyete sahip olmadığım için polisle uğraşmak istemiyorum o yüzden bu fiyata benzinli önermesseniz sevinirim bu star1000 modelini satıcam 1.600 e ve üstüne 400 ekleyip bu 2 motordan birini alcam bunların 2side 2000 lira site fiyatı bu 2 motor ne diye sorarsanız biri stmax alfa1200 biri yuki dünya linkleri bunlarhttp://www.yuki.com.tr/urun/13/em-05-dunyahttp://www.ststore.net/detailproduct.asp?CatID=84&SubCatID=279&ProdID=61 bunların teknik özellikleri tamamen aynı sayılır sadece yuki 1500 stmax 2500 watt fakat anma güçleri ise 1200 watt yani aynı bu anma gücü olayı nedir biri açıklayabilirmi birde stmax 45 km yazar dediğine bakmayın ben bayiyi tanıyorum bendede stmax olduğundan 60km bu stmaxlarda yapabiliyormuş yuki dünya ise zaten 60km yapıyormuş her neyse benim aklıma takılan şey bu 2side görünüş teknik özellik olarak aynı sayılırlar akü değerleri vesaire fiyatlarıda aynı sayılır bu stmax la yuki arasında baya fark olurmuki acaba anma güçleri aynı ama aralarında 1000 watt fark var teknik özelliklerine bakarsanız anlıycaksınız kafam oraya gitti bana kalsa aynı motorlar olsa yuki alırım çünkü stmaxı alırken bayiden aldım fakat 2.eldi birisi satmak için ona vermiş motor almak için gelenler talip olur diye motor orda duruyodu görünüşü ve fiyatı cezbetti arada ise 200 watt fark vardı dedim ben bunu alayım sonra satmak istedim ama alırken adamın kendi malını almadım diye çocukça triplere girdi aracı oldu diye motoru satan 50 lira para verdi bizdende 50 lira istedi sanki mal bizimde o aracılık etti diye ona para vercez yok ufak tefek arızalarda trip atmalar garanti olmasına rağmen fren ayarlarını bile yapmamalar anlıycağınız bu adamla muhattap olmak istemem bir daha bu adamdan motor almaya pek niyetim yok gibi eğer stmaxı gerçekten alcaksamda başka bir yerden alırım bir diğer yandan ise benim ismim cihan ve dünya anlamına geliyor modelin adıda dünya :D orası hoşuma gitti sizce bu 2 elektrikliden hangisini alayım anma güçleri aynı ama aradaki 1000 watt fark olayı etkilermi teşekkürler şimdiden yardım etceklere iyi forumlar hayırlı ramazanlar

• yaşın ehliyet almaya yakınsa hiç alma arkadaş 2.000 tlye elektirikli bisikletmi olur ben 2.000 tlye atv alıyorum ama yinede zevk meselesi ama öneri olarak yaşın 17ye yakınsa bekle git o paraya çok güzel motor alırsın yinede karar senin ama tip olarak çok güzel değil bu elektirikli motorlar iyicene araştır motor forumlarında filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: subaruhastası

yaşın ehliyet almaya yakınsa hiç alma arkadaş 2.000 tlye elektirikli bisikletmi olur ben 2.000 tlye atv alıyorum ama yinede zevk meselesi ama öneri olarak yaşın 17ye yakınsa bekle git o paraya çok güzel motor alırsın yinede karar senin ama tip olarak çok güzel değil bu elektirikli motorlar iyicene araştır motor forumlarında filan

2000 tlye aldığın atv seni ne kadar tatmin edicek zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ben bunu ayağım yerden kesilsin diye alıyorum 15 yaşındayım 17 yaşında kymco mxu 300 yada 2.el sportsman 500 alıcam zaten bende atv tutkunuyum ofroad alsam şehirde süremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihankrk

quote:

yaşın ehliyet almaya yakınsa hiç alma arkadaş 2.000 tlye elektirikli bisikletmi olur ben 2.000 tlye atv alıyorum ama yinede zevk meselesi ama öneri olarak yaşın 17ye yakınsa bekle git o paraya çok güzel motor alırsın yinede karar senin ama tip olarak çok güzel değil bu elektirikli motorlar iyicene araştır motor forumlarında filan

2000 tlye aldığın atv seni ne kadar tatmin edicek zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ben bunu ayağım yerden kesilsin diye alıyorum 15 yaşındayım 17 yaşında kymco mxu 300 yada 2.el sportsman 500 alıcam zaten bende atv tutkunuyum ofroad alsam şehirde süremem

zaten dedim senin zevkin o ben tartışmıyorum bilgi verdim benim yaşadığım yer çoğunlukla arazi olduğu için offroad atvyi çok kolay sürebiliyorum bu arada
    senin gönderdiğin linktekiler çok hoşuma gitmiyor ben daha çok bu tiptekileri seviyorum

ama yinede o 2 motor arasında seçim yapsaydım alfa 1200 ü seçerdim hem tırmanma açısı fazla daha fazla menzil gidebiliyor taşıma kapatiseside iyi yani anlayacağın senin yerinde olsaydım alfa 1200 ü seçerdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihankrk

quote:

zaten dedim senin zevkin o ben tartışmıyorum bilgi verdim benim yaşadığım yer çoğunlukla arazi olduğu için offroad atvyi çok kolay sürebiliyorum bu arada
    senin gönderdiğin linktekiler çok hoşuma gitmiyor ben daha çok bu tiptekileri seviyorum

ama yinede o 2 motor arasında seçim yapsaydım alfa 1200 ü seçerdim hem tırmanma açısı fazla daha fazla menzil gidebiliyor taşıma kapatiseside iyi yani anlayacağın senin yerinde olsaydım alfa 1200 ü seçerdim

teknik bilgiler sallama gibi bişey aküler aynı 60v 20 ah gidebileceği mesafede aynı yani ama biri 1500 diğeri 2500 watt olmasına rağmen anma güçleri 1200 watt aynı bu olayı biri açıklayabilirmi anma değeri nedir birde yukilerde km sayacı varmış eğer bu 1000 watt fark bişey değilse anma gücü aynı olduğu için ben yuki alıcam çünkü burdaki stmax bayisi çok uyanık biri ben sevmem öyle tipleri onla muhattap olmak istemem her sorunda vesaire

• 2000 TL yazik valla Elektrikli motora.
    Ikinci eli inanin 500-750 TL
    Akusu 300-400 TL ve Calinmaya Musait.
    8saat sarj edip saatte 40km hizla maximum 50km gidip tekrar 8saat beklemek sacma.

100cc Mondial Loyal scooter almak daha mantikli (2100 TL)
    Buraya yaziyorum Alma-Alirsan Pisman olursun!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo4fun

2000 TL yazik valla Elektrikli motora.
    Ikinci eli inanin 500-750 TL
    Akusu 300-400 TL ve Calinmaya Musait.
    8saat sarj edip saatte 40km hizla maximum 50km gidip tekrar 8saat beklemek sacma.

100cc Mondial Loyal scooter almak daha mantikli (2100 TL)
    Buraya yaziyorum Alma-Alirsan Pisman olursun!!!

:D bu konuda hiçbir fikrin olmadığı belli bende zaten var elektrikli bisiklet o dediklerin 2 sene önceydi şimdi elektrikli bisikletlerin aküsünü çalmak için kamyonete koyup motorcuya götürüp söktürmen gerekir 40 m hızla değilde 60 km hızla 60km gidip 8 saat bekliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @cihankrk
    4gun once motosiklet almaya bayiye gittigimde 2tane genc geldi elektrikli motosiklet satmaya
    Neden? Akusu calinmis yedegi pahaliymis!!
    Fiyat? Adam 400 TL dedi zaten bir oadarda aku parasi gerek dedi kimse akusuz almaz dedi.

Akuyu cikartmak zor demisinizde galiba siz Anlamiyor yada Anlamak istemiyorsunuz.
    Bazi modellerde ayak konulan yerde canta kulpu seklinde aku basligi oluyor.

Amac aksam kolayca cikartip eve goturup sabaha kadar doldurmak icin ama bunu kitliyecek mekanizma alarm yok haliyle Hirsizlar direk Akuyu caliyor 4gun once 2 tane kiside gordum.

Markasi Stmax ufak scooter el arabasi gibi ufak tekerleklilerden.

Ayrica 8saat bekleyip 60km hizla 60km gitmesi aslinda 30km yolu gidip gelmesi demek ve bunun icin 2000 TL cok degilmi?

Bugun 100 cc CUB lar 3 litre (15 TL) 180km yol gidiyor.

Sayet 8saat degilde 2saatte dolsaydi teknoloji gelisseydi super olurdu.

Yada Chevrolet Volt gibi dinamo olsaydi tekere bagli giderken 2 akulu olsa hareket gucuylr digerini doldursaydi super olurdu.

Sonucta 50cc Bionik bile bence Elektriklilerde iyidir keyif-zevk sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo4fun

@cihankrk
    4gun once motosiklet almaya bayiye gittigimde 2tane genc geldi elektrikli motosiklet satmaya
    Neden? Akusu calinmis yedegi pahaliymis!!
    Fiyat? Adam 400 TL dedi zaten bir oadarda aku parasi gerek dedi kimse akusuz almaz dedi.

Akuyu cikartmak zor demisinizde galiba siz Anlamiyor yada Anlamak istemiyorsunuz.
    Bazi modellerde ayak konulan yerde canta kulpu seklinde aku basligi oluyor.

Amac aksam kolayca cikartip eve goturup sabaha kadar doldurmak icin ama bunu kitliyecek mekanizma alarm yok haliyle Hirsizlar direk Akuyu caliyor 4gun once 2 tane kiside gordum.

Markasi Stmax ufak scooter el arabasi gibi ufak tekerleklilerden.

Ayrica 8saat bekleyip 60km hizla 60km gitmesi aslinda 30km yolu gidip gelmesi demek ve bunun icin 2000 TL cok degilmi?

Bugun 100 cc CUB lar 3 litre (15 TL) 180km yol gidiyor.

Sayet 8saat degilde 2saatte dolsaydi teknoloji gelisseydi super olurdu.

Yada Chevrolet Volt gibi dinamo olsaydi tekere bagli giderken 2 akulu olsa hareket gucuylr digerini doldursaydi super olurdu.

Sonucta 50cc Bionik bile bence Elektriklilerde iyidir keyif-zevk sizin.

ehliyet yok vergi yok benzin yok o dediklerin olsaydı eğer zaten fiyatları daha yüksek olurdu ve kimse benzinliye binmezdi denebilir 2000 lira çok değilmi diyorsunda vergi benzin ve sigorta muayne gibi şeyleri olmadığı için 1 senede kendini amorti ediyor benim bahsettiğim modeller ise sabit çıkartılamıyor sadece motorcular çıkartabiliyor eve taşınmıyor yani aküsü o dediğin modeller eskidi baya artık pek yok piyasada denebilir gerçi onlardada kilit oluyor ama kırıyolar demek ama benim alacağım modellerde akü çalınma durumu yok

• Hayirlisi olsun.
    100cc Vergi yok.
    Muayene 80tl oda ilk 3 sene yok.

Gerci ehliyetin yoksa sende haklisin ama cok yavas doluyorlar ornek 8saatte degil 2satte dolsaydi sanayi elektriginde filan bende gecen CUB gordum :) elektrikli alirdim. Ama dedigim gibi sarj suresi uzun yada 8saat sarja karsilik 100-200km gitse oda zor neyse zevk meselesi

• bulaşma e motora aküsü parcası başa bela bulunmuyor bir beyni 200 300 lira + aküsü 400 500 lira
  • Stmax Dora Alfa 1200 aldım saolun teşekkürler kapanabilir.
  • Doradan memnunmusunuz yokuşlarda sıkıntı çıkartıyormu,

Bende ARORA 1000WATT yada yuki 1200w düşünüyorum bilginiz varmı?
  • Motordan memnun musunuz max kaç km hıza ulaşıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.