Şimdi Ara

2. elde fıyatlar yukselısemı geçmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mart 14dunde aldıgım toyota corolla 1.33 2014 model hatasiz 58bın tl aldık normal fıyatlarıda 61 62 arası gıt geldı şimdi baktım birisi 70 koymuş bırısı 67 68 bıne benım km 39 bınde anlam veremedım 1 ayda bu kadar artarmı fırsatcılarmı cozemedım aklım ermıyor suan

• 2. elde fıyatlar yukselısemı geçmiş
  • Yeni kasa çıkmadan önce 70 istiyorlardı fakat şuan 70 bine koyanlar havaya koyuyor 70-85 bine 1.6 modeli var gidip niye boş 1.33 alsın millet

1.33 piyasası şuna 60-65 bin civarı

Bunun dışında tüm araçları fiyatı arttı corollaya özel değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 14 Mayıs 2019; 22:53:47 >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    fark ettım 79 bıne jetta almıştık nısan sonu şimdi 87 89 bın lıraya koymuşlar millet kafayı yemış
  • quote:

Orijinalden alıntı: elisilahtutan

fark ettım 79 bıne jetta almıştık nısan sonu şimdi 87 89 bın lıraya koymuşlar millet kafayı yemış
    piyasa şuan çok değişik

1.6 2015 corollaya 95 isteyen var 100.000 TL sıfır corolla satıyorlar kim alıyor bu paralara yada alıyorlar mı bilmiyorum

Ama 1.33 60-65 bin bandına şuan bu piyasa da çok mantıklı gözüküyor

1 ay önce 2006 model 1.4D boyasız corolla aracımızı 41.500 satmıştık
  • 2019 Şubat ayından son 1 aya kadar pejo 508 2011-2012 yılı 50 -55 bin arasındaydı şimdi 60-70 bin tl olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayram ve yaz öncesi 2. el hareketlenir. Doğal bir şey.

Birde bizim milletin poposu değerli bindiği arabaya değer katar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baya bı değerli popolar
  • karşı komşuda seat var. 6-7 ay önce satışa çıkarmıştı 77k istiyordu. modelini falan hatırlamıyorum. çokta tuttuğum bir marka değildir. hiç işim olmaz yani. nedir ne değildir diye. neyse uzatmayayım. o zaman galerici bir komşum var onla muhabbet ederken lafı geçti dedim ''ne olur bu, gider mi bu fiyata ?''

cevap; ''daha düşük km.de bende vardı 0 hata 63k'ya zor verdim'' dedi.

ara sıra bakıyorum eve gidip gelirken hala kapının önünde duruyor.

yani demem o ki istediği kadar yükselsin, uçsun, kaçsın fiyatlar. faizler yüksek, millette para yok. çok kupon olmadıkça 50-60k ve üzeri araçlar zor satılır artık. o da temiz olursa.
  • 308 classic ed.plus olanlar yüksek km'ler (80-90 bin km) 90+ yazmaya başlamış. Ben 14 binde 90a almıştım 2 ay önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: max0007

karşı komşuda seat var. 6-7 ay önce satışa çıkarmıştı 77k istiyordu. modelini falan hatırlamıyorum. çokta tuttuğum bir marka değildir. hiç işim olmaz yani. nedir ne değildir diye. neyse uzatmayayım. o zaman galerici bir komşum var onla muhabbet ederken lafı geçti dedim ''ne olur bu, gider mi bu fiyata ?''

cevap; ''daha düşük km.de bende vardı 0 hata 63k'ya zor verdim'' dedi.

ara sıra bakıyorum eve gidip gelirken hala kapının önünde duruyor.

yani demem o ki istediği kadar yükselsin, uçsun, kaçsın fiyatlar. faizler yüksek, millette para yok. çok kupon olmadıkça 50-60k ve üzeri araçlar zor satılır artık. o da temiz olursa.
    Ben galericilerin sadece Allah 1 dediklerine inanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araç fiyatları arttıkça paralel olarak 2.el fiyatları da artıyor.
  • 2018 ocak ayında 68 bin lira verdiğim araç şu an 83-85 bin lira civarında geziyor hatta gaza gelip 93 bin yazan bile olmuş

82 bin liraya satıldığına şahit oldum. model yılı donanım paketi benim arabamla aynıydı fakat kilometresi daha yüksek idi. benim araç henüz 72.800 km'de ve değişeni de yok. sadece boya var çeşitli yerlerinde sanırım şimdi ilana çıkartsam 85 bin'den aşağısını hayatta yazmam...

buna fırsatçılık denmez, türk lirası her geçen gün eriyor. geçen senenin 68 bin lirası ile bugün ki 68 bin lira aynı değerde değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 15 Mayıs 2019; 9:19:57 >
  • Piyasa arabalarında var bu durum adam Kar etmek için araba alıyor o zaman kimsenin ağlamaması lazım piyasa araçlarının fiyatlar böyle gidiyor diye mesela vw polo yu alıyorsanız sizin için yoltutuşu gibi bir kriterdir aracın piyasasının olması buna göre hareket edersiniz şimdi amacı hem a noktasından b noktasına gitmek olan ve değer kazanmak olan aracın fiyatı yükselince kimsenin ağlamaması lazım apaçi araçlarından uzak durun tavsiyem

• ben de şöyle bir şey tespit ettim enteresandır, ilanı düşük km den büyüğe doğru sıralatın, km arttıkça fiyat da artıyor.
  • Konuyu açan arkadaşa sesleniyorum. Neye aklınız ermiyor anlamadım ?

Türkiye ye yeni mi taşındınız ?

BU ÜLKE TARİHİNDEN BERİ YAZLARI 2.EL PİYASASI UÇAR. BAYRAM ÖNCESİ UÇAR. KRİZ VURUR UÇAR. SIFIRA ZAM GELİR UÇAR.

Neye şaşırdınız onu anlamadım ?
  • Düz Aziz Kancar'ın bununla ilgili yeni yayınladığı youtube videosunu izledim. İnsanlar sırf yaz tatili için araç almayı artık tercih etmiyor. Güvenilir yerlerden 1-2 haftalığına kiralamak daha mantıklı. Böylece vergi, sigorta, bakım vb derdi olmuyor. Ama kur, vergi vb artışından 2.el artıyorsa o ayrı mesele.
  • kaç km de araç lpg li mi çok ucuza almıssınız sankı
  • herseyin zamlandigi bi ulkede 2.el araclarinin fiyatlarinin artmamasi garip olurdu aracini satan yerine koyamaz artik elimizdeki arabalarin kiymetini bilelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.