|
|

2 Mobil
|
|
|
PROJEKSİYONLAR: BenQ W1070---Promacto Pro X10..... .....PROJEKSİYON PERDELERİ: Specta 300x169 Kontrast Gri Fixed Frame---Fullscreen 180x180 Kontrast Gri Motorlu..... .....MEDİA PLAYER: Egreat R160S Pro HD..... .....ANFİ: Pioneer VSX 322 3D..... .....HOPARLÖR: Pioneer S-ES3TB..... .....SUBWOOFER: Pioneer S21W
|
|
|
![]() Hayatlar 34,Hayaller 53
|
|
|
ARKADAŞLAR MERHABA 1999 MODEL OTOMATİK 1,6 JLX ALACAĞIM ARAÇ TEMİZDŞÜNCENİZ NEDİR MALUM PANDEMİ BENDE BİR KAÇ RAHATSIZLIK GEÇİRDİM CİDDİ BOYUTTA ARTIK DOĞAYA ÇIKIP KAMPIMI YAPACAĞIM BİR ARAÇ OLSUN İSTEDİM GÜCÜM ÖLÇÜSÜNDE OFF ROAD YAPMAYACAĞIM DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR SAYGILARIMLA |
|
|
|
Vitara tarzı araçlar al satçıların kucağından kucağına zıplamayan, 1 yıl içinde 8-10 kez el değiştirmeyen, piyasasının ağır olduğu düşünülen araçlardan. Kaçıncı el olduğunu bilmek kaydıyla alınabilir. Güzel araçlar bana göre. |
|
Yakın zamanda 3 defa niyetlendim. İlk baktığım araç (detaylı baktım, kullandım) motor ve kaporta yapılmış ama yalandan toplanmış bir araçtı. İçime sinmemesine rağmen ustaya uğradım, kesinlikle alma, hem paran gider hem de uğraşacak usta bulamazsın dedi. Esasen bu bilgi bütün eski araçlar için geçerli, eski aracın kötüsü süründürür. Usta parasını versen bile uğraşmak istemez, alış esnasında yaptığın karın fazlasını adam etmeye harcarsın. İkinci niyetlendiğim araç uzun yıllardır aynı kullanıcıdaydı, büyük ihtimalle çok iyi durumdaydı fakat başka problemler sebebi ile gidemedim. Üçüncü bir araca niyetlendim fakat kur oynaklığı sebebi ile bakmadım hala, kur yükselir veya araç fiyatı düşerse bakacağım. Kullanım deneyimim araç bozuk yolda, arazide, karda tam bir görev aracı, binek aracın yaklaşamayacağı yerden rahatlıkla geçip gidiyor. Bu yapının dezavantajı ise muazzam sert bir araç, kullanımı eski şahin-toroslardan farksız. Küçük yerde sorun olmaz fakat büyükşehirde günlük şehiriçine giren kişinin hiç rahat edemeyeceği bir araç, uzun yolda aynı şekilde yorucu. Tek araç olarak kullanılacaksa çok iyi düşünülmesi gerek. |
|
|
İkinci baktığım aracı ben almayınca al sat yapan biri almış, 110dan ilana girip sattı, ben bakarken 80den pazarlık yapacaktık araç başında, üçüncü de kur düşerken fiyat yükseltti. Ben de bu sene için vazgeçtim, heves sebebi ile eski bir mercedes aldım. Seneye daha sıcak bir yere tayin çıkmazsa yeniden bakacağım, vitara isteme sebebim zaten karlı havalar idi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE2F1DE54 -- 25 Mart 2022; 8:27:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Parayı hazır tutup beklemek ve alırken ekspere değil bu araçtan anlayan ustaya göstermek gerekiyor. Benim bulduğum bir araç çok kötü, diğer ikisi çok iyiydi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|