Şimdi Ara

2. el Playstation 3 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ps3 almayı düşünüyorum PLAYSTATİON 4 yeni çıktı oyunları vb fazla yok onun birazcık daha zamanı var :D neyse arkadaşlar PLAYSTATİON 3 2.el alınırmı temiz bir tane bulsam sonradan arıza çıkarmı eğer alırsam kollarını değiştircem aliexpress.com dan yeni kol alırım bide GTA 5 aldımmı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• Fat kasalardan uzak dur,fat dediklerimde;

Fat kasalar nispeten ucuz oluyor ama cihazda sarı ışık kırmızı ışık vb. gibi sorunlar var,her fat kasada olacak değil tabi ama bulaşmamanı öneririm.

Slim kasa yada superslimler daha iyi ilk çıkan slimlerde pek sorun yok,ama superslim gelince haliyle oda eskidi,garantili bulmak zor,garantisi olmasa bile içi açılmamışını bulmakta zor,bunun için dikkat edeceğin şey, slim cihazın altında warranty seal yazılı ufak bir sticker olur,o sticker altındada bir vida olur vidaların hepsini açsanda cihazı kırmadan yada o sticker zarar vermeden içini açmak zor;
    Bahsettiğim sticker ise:
    Üstte ufak dikdörtgen kapak var onun yanında olur,bu sticker yoksa cihazın içi kesin açılmıştır vede ne olacağını bilemezsin'' fanını temizletmek için açtık,yada versiyonunun düşürtmek için açıldı vb'' şeyler ile piyasanın çakalıysa işlem görmüş aleti kakalayabilir,faturası varsa full kutuluysa kitapçıklarına güç kablosuna usb kablosuna kadar var ise doğru söyleyebilir ama yanında hiçbirşeyi yoksa kenar mahallede orda burda ufacık dükkansa inanmanı öneririm.

Superslim diye tabir edilen en son kasa ps3 ler ise uygun fiyatlı oluyor,sıfır fiyatı 12 gb lık olanın gayet uygun,500 550 liraya sıfırı satılıyor,illa 2. ele yöneleceksen dediğim gibi dikkat etmeni öneririm,sıfır alacağın cihaz herzaman 2. elden daha iyidir,2. elinde artısı kapasitesi fazla olabilir cihazın yada garantisi bitmemiş faturası yanında olabilir vs. o gibi durumlarda sıfır baz alacağın fiyata yakınsa yada birse 2. eli almak daha mantıklı olabilir ama,400 liraya eski slimlerden alıp yanında hiçbirşeyi yoksa garantisi yoksa vede içi açılmışsa hiç o riskede girmemeni öneririm,orjinal oyun takılacağım diyorsan tekrar dediğim gibi dikkat etmeni öneririm.

• Çok teşekkürler vakit ayırıp cevap yazmışsın yorumunu dinleyerek SIFIR alcam teşekkürler.
  • garantisi varsa alınır hocam forumda epey satan arkadaş var referanslı üyelerden almanızı tavsiye ederim 1-2 hafta önce abime almıştık bi problem olmadı sıfırların fiyatları malum, 12 gb super slimin fiyatı uygun sadece ama 12 gb da işinize yaramaz heralde, psnden 2 oyun indirince dolar hafıza, neyse benim tavsiyem garantili 2. el almanız
  • Ben bir zamanlar satıyordum dostum sıfırdan farksız üstelik PlayStation 4 çıktığında değiştiririm diye düşünüyordum ama oyun fiyatları malum...Hem de baktım oynanmamış onca oyun varken kesinlikle alınır.Yani demem o ki gerçekten içinde Allah korkusu olan birinden tabiki alınır neden alınmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizse alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır tamamda aldığım kişi güvenilirmi doğrumu yalanmı söylüyo bilemem ama ben yinede biraz daha araştırıyım saolun arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garantisi devam eden, yanında ekstra aksesuar ve oyun hediye eden cihazlar tabii ki alınır. Sonuçta sıfır cihazdada sorun çıkarsa garanti ile muhattap olacaksınız, garantisi devam eden 2.el cihazdada sorun çıkarsa garanti ile muhattap olacaksınız. 500 gb yanında ekstra akseusar ve oyunlarla birlikte satılan uygun ilanları takip edin. Bütçenize göre değerlendirirsiniz. Sıfır cihazdan çok daha uygun olur. Daha sonra cihazı satıp playstation 4 satın alabilirsiniz. Böylece zararınız daha az olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkVeader

Alınır tamamda aldığım kişi güvenilirmi doğrumu yalanmı söylüyo bilemem ama ben yinede biraz daha araştırıyım saolun arkadaşlar

Hocam elimde ps 3 slim 160gb var oyun ve orjinal kolda var garantili garantisi devam etmekte sadece ev ortamında kullandım son derece temiz ps4 alacağım için satmayı düşünüyorum güzel bi makina almayı düşünüyorsanız pm atabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır neden alınmasın ?

• ps4 al birader ps3ü napacan
  • Kardeş ps4 bence biraz daha oturmalı diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkVeader

Kardeş ps4 bence biraz daha oturmalı diye düşünüyorum

paran çoksa sıkıntı yok tabi bugün ps3 yarın ps4 hayat size güzel
  • Para dert değilde Ps4 yeni çıktı fazla oyunlarıda yok o yüzden
  • ben de konuya biraz bilgilendirme gelmesini istiyorum. ps4 mü bu mu alınmalı bir karar veremedim
  • İlk çıkan slim serisinden 250 gb olan ps3 satabilirim. Hic tamire gitmemiştir 2010 yazında alınmıştır fabrika çıkışı gibidir :) ama satabilirim de satmaya bilirimde konusmak lazım :) satma nedenim ps4 aldım

• Önce slim ps3 al bence zaten ps4 de çok fazla oyun yok
  • konu açılalı 2ay olmuş...
  • kardeş konu açılalı 1 ay daha geçmiş bak hala okuyorum ben.. yani insanlar bakıyo.. faydası var yani endişelenme : )) ve hatta hala ben de bu soruya cevap bulamıyorum. ps3 nasıl alcaz hangisini alcaz bilemiyorum : )
  • MeLanChoLic M kullanıcısına yanıt
    Bu konudan 1.000.000 tane açıldı ana konu bile yapıldı ama fayda etmedi artık yenileri gördük yetmiyormuş gibi birde eskileri hortluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.