Şimdi Ara

2. EL İSTANBULDAN ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
10.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. El araç İstanbuldan alınırmı arkadaşlar?
    Anadoludayım ve istanbulun kotu bir şöhreti var ankara piyasası da biraz fazla istanbula gore
    2000 modeller civarı araçlar için soruyorum

• araca baktır arkadaşım temizse, çürüme yoksa ve de beklentilerini karşılıyorsa neden alınmasın?
  • galericilerin bir çoğu istanbul'dan araba alıp, anadolunun çeşitli illerinde satıyorlar. Çünkü istanbul piyasasındaki araba fiyataları, diğer illere göre daha ucuz kalıyor.
  • neden alınmasın ki?
  • bu genellemeyi yanlış buluyorum..

istanbul daki her araba hor kullanılmış.. anadolu da temiz mi kullanılmış oluyor ? bu kadar saçma bir şey olabilir mi..

şans işidir bu.. kimse kimseye zorla bir şey satmıyor ki.. alıcı olan alır arabayı baktırır sağına soluna temizse alır.. hor kullanılmış arabayı hala alıyorsan o kendi tercihindir..

anadolu da da herkes iyi biniyor madem herkes ordan alırdı.. içlerinde hiç kötü yoktur dimi :)
  • istanbulda düşük km li araç bulmak zor km si ile oynanıyor bır de istanbulun kurdu çok )) ayrıca çalıntı vs çıkma durumuda var, araç yorgun olması çok dur kalk vs yapılmasından. Zaten 2 ci el araba almak kolay değil birde bunlar olunca iyice zorlaşıyor. 2 ci el araba arkadaştan komşudan akrabadan ve her zaman gözünüz önunde olan araç alınır ve başından geçenleride bilirsiniz. Onun dışında kapalı kutu
  • Bence araba İstanbul'dan alınır fiyatlar mesela İzmir'e göre daha iyi olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alınır ama daha cok dod vs. gibi yerlerden birde tanıdığın bildiğin arac olur sürekli gördüğün vs. tabi dikkat şart sadece ist. özgü değil cakallık diğer illerdede var adı cıkmış dokuza inmez sekize hesabı aslında tr. en bakımlı temiz araclarda ist. dadır yüzde olarak bakarsan cünkü arac cok birazda şans işi kimisi alır 0 km. 2-3 hafta sonra arıza cıkarır kimisi alıe 2.el hiç tık bile demez kimiside sorunlarla uğraşır şans cok önemli bence aracta tabi alıcağın aracı iyice araştırmada yarar var
  • Yüksek modellerde pek sıkıntı olmaz. Ama düşük model bir araç alacaksan istanbul trafiğinin yoğunluğu, kazalı olma ihtimalinin yüksekliği, paslanma sorunları düşünülmeli ve gerekli servis incelemesinden sonra alınmalı. Çorumda oturmaktayım ve imzamdaki aracı istanbuldan aldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. İstanbulun avantajı nedir diye sorarsan, fiyat avantajı, model çeşitliliği ev fazlalığı. Bizim buralarda piyasalar daha yüksek seyrediyor. Buradaki galerilerin çoğuda arabaları istanbuldan getiriyor. Bazen gerçekten çok temiz araçlar geliyor. Bence istanbuldan araba alınır ve de binilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

istanbulda düşük km li araç bulmak zor km si ile oynanıyor bır de istanbulun kurdu çok )) ayrıca çalıntı vs çıkma durumuda var, araç yorgun olması çok dur kalk vs yapılmasından. Zaten 2 ci el araba almak kolay değil birde bunlar olunca iyice zorlaşıyor. 2 ci el araba arkadaştan komşudan akrabadan ve her zaman gözünüz önunde olan araç alınır ve başından geçenleride bilirsiniz. Onun dışında kapalı kutu

istanbul a gelenler nerden gelmiş ki zaten.. :) km oynanıyorsa her yerde oynanır..
  • neden alinmasinki arac temiz ve bakımlı olmadiktan sonra
  • İstediğim fiyata bulduysam göstermek şartıyla fizandan alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

İstediğim fiyata bulduysam göstermek şartıyla fizandan alırım

yanliş bir mantık bence ist dan araba alınmaz.tabiki de ist un sehir yapısı itibari ile cok sıkışık trafigi ve yorgun motorları olma ihtimali yuksek.ancak bu demek değildir ki alınmaz.gidilir -bakılır-gosterilir uygunsa alınır.
    ayrıca ist.da ist un neresinden.
    silivriye de ist. diyor millet,atasehire de vs vs.......
    anadolu yakası biraz daha rahat oluyor tabi trafik açısından.
    ankara konusunda ,ben tanıdıklarıma araç bakarken ankarada az km li,genç ,temız ve uygun fiyatlı cok araç buldum.
    temız araçlar da luks olsun orta sınıf olsun vs... cok ankara arabasi cıktı karşima.
    ankara da araç almak iiçin gayet mantıklı bir yer.
    ama sonuc da araç almanın yerı de olmaz.
    önemli olan araç değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

yanliş bir mantık bence ist dan araba alınmaz.tabiki de ist un sehir yapısı itibari ile cok sıkışık trafigi ve yorgun motorları olma ihtimali yuksek.ancak bu demek değildir ki alınmaz.gidilir -bakılır-gosterilir uygunsa alınır.
    ankara konusunda ,ben tanıdıklarıma araç bakarken ankarada az km li,genç ,temız ve uygun fiyatlı cok araç buldum.
    temız araçlar da luks olsun orta sınıf olsun vs... cok ankara arabasi cıktı karşima.

Hocam ben ayda 500 km yapıyorum k.çekmecede oturuyorum sence motor ne kadar yorgun olabilir?Ve levente geliyorum tam trafiğin ortasından çıkıp direk göbeğine geliyorum anlamına geliyor.Km yede bakıcaksın...

• Temiz olduktan sonra neden alınmasın. Ben geçen ay aldım mesela. Hem istanbulun araba pazarları anadoludan gelen galericilerle dolu olduğu söylüyorlar. Pazar sabahı istanbula gelen otobüslerde hep galericiler var diyorlar.
  • araca baktırır temizse alırsınız
  • Ben 2 ay kadar önce netten buldum,aldım aracı,fiyatıda uygundu,araçta düzgün,sadece dur-kalktan adam baskı balatayı yemiş 50 binde,onun dışında bir iki ufak tefek vuruk.Zaten İstanbul'dan araç alıyorsan vurukları göz ardı edicen çünkü orada neredeyse bi tarafında vuruk olmayan araba yok...
  • İstanbulun esas iki dezavantajı bir dur kalk, trafik yoğunluğu vs dolayı eskime ikincisi de rutubetden dolayı çürüme. Tabii bunlar on yılı geçmiş arabalarda ön plana çıkabilir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

Hocam ben ayda 500 km yapıyorum k.çekmecede oturuyorum sence motor ne kadar yorgun olabilir?Ve levente geliyorum tam trafiğin ortasından çıkıp direk göbeğine geliyorum anlamına geliyor.Km yede bakıcaksın...

anlatmak istediim yanliş anlaşıldı sanırım.sadece ist un yogun trafigi bir sakınca olarak gorulebilir ancak onemli olan zaten araçtır demek istemiştim

• bence arabanın nerden alındığı değl kimden alındığı birinci öncelik olmalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.