Şimdi Ara

2. EL İSTANBULDAN ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
10.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

quote:

İstediğim fiyata bulduysam göstermek şartıyla fizandan alırım

yanliş bir mantık bence ist dan araba alınmaz.tabiki de ist un sehir yapısı itibari ile cok sıkışık trafigi ve yorgun motorları olma ihtimali yuksek.ancak bu demek değildir ki alınmaz.gidilir -bakılır-gosterilir uygunsa alınır.
    ayrıca ist.da ist un neresinden.
    silivriye de ist. diyor millet,atasehire de vs vs.......
    anadolu yakası biraz daha rahat oluyor tabi trafik açısından.
    ankara konusunda ,ben tanıdıklarıma araç bakarken ankarada az km li,genç ,temız ve uygun fiyatlı cok araç buldum.
    temız araçlar da luks olsun orta sınıf olsun vs... cok ankara arabasi cıktı karşima.
    ankara da araç almak iiçin gayet mantıklı bir yer.
    ama sonuc da araç almanın yerı de olmaz.
    önemli olan araç değil mi?

Hocam ben ayda 500 km yapıyorum k.çekmecede oturuyorum sence motor ne kadar yorgun olabilir?Ve levente geliyorum tam trafiğin ortasından çıkıp direk göbeğine geliyorum anlamına geliyor.Km yede bakıcaksın...

anlatmak istediim yanliş anlaşıldı sanırım.sadece ist un yogun trafigi bir sakınca olarak gorulebilir ancak onemli olan zaten araçtır demek istemiştim

Sıkışık trafik aracın motorunu niye yorsun ki? En fazla debriyaj baskı balatası çabuk biter. 50.000 km' de olup da istanbul'da kullanıldı diye yorgun mu olur bir aracın motoru? Teknoloji çok gelişti dur-kalk vs çocuk uyuncağı yeni nesil motorlar için. Sadece kavrama organları çabuk aşınır o da değişir.

• Alınır...
    Hatta sana satayım elimde çok güzel 2002 doblo var aksesuarlı aile arabası olrak kullanılmış 1.9 JTD 130.000 kmde çok temiz lastikleride yeni

bide elimde 200 toros var istersen onuda verebilirim ama toros cidden çok temiz emsalsiz bir araç hemde fazla kmde yapmamış 66.000 civarında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

quote:

quote:

quote:

quote:

İstediğim fiyata bulduysam göstermek şartıyla fizandan alırım

yanliş bir mantık bence ist dan araba alınmaz.tabiki de ist un sehir yapısı itibari ile cok sıkışık trafigi ve yorgun motorları olma ihtimali yuksek.ancak bu demek değildir ki alınmaz.gidilir -bakılır-gosterilir uygunsa alınır.
    ayrıca ist.da ist un neresinden.
    silivriye de ist. diyor millet,atasehire de vs vs.......
    anadolu yakası biraz daha rahat oluyor tabi trafik açısından.
    ankara konusunda ,ben tanıdıklarıma araç bakarken ankarada az km li,genç ,temız ve uygun fiyatlı cok araç buldum.
    temız araçlar da luks olsun orta sınıf olsun vs... cok ankara arabasi cıktı karşima.
    ankara da araç almak iiçin gayet mantıklı bir yer.
    ama sonuc da araç almanın yerı de olmaz.
    önemli olan araç değil mi?

Hocam ben ayda 500 km yapıyorum k.çekmecede oturuyorum sence motor ne kadar yorgun olabilir?Ve levente geliyorum tam trafiğin ortasından çıkıp direk göbeğine geliyorum anlamına geliyor.Km yede bakıcaksın...

anlatmak istediim yanliş anlaşıldı sanırım.sadece ist un yogun trafigi bir sakınca olarak gorulebilir ancak onemli olan zaten araçtır demek istemiştim

Sıkışık trafik aracın motorunu niye yorsun ki? En fazla debriyaj baskı balatası çabuk biter. 50.000 km' de olup da istanbul'da kullanıldı diye yorgun mu olur bir aracın motoru? Teknoloji çok gelişti dur-kalk vs çocuk uyuncağı yeni nesil motorlar için. Sadece kavrama organları çabuk aşınır o da değişir.

motorlar tabiki de artık cok değişti ancak hala aracın ilk kalmasi sırasındakı motordakı surtunme ,yuruyus halindekinden daha cok zarar vercidir.
    ama anlattıklarım yanliş anlaşılıyor galiba.ben ist dan araç alınmaz diye birşey demedım.hatta saçma buldum.evet daha sıkışık trafik olusuyor ancak asılolan araçtır .
    ama dediim gibi az da olsa sık durup kalkan aracın surtumesi daha fazla ollur

• alınmaz ama kmsi düşük ise 25-30 bin civarında ve kazası yoksa düşünülebilir
    istanbuldaki 80 bin kmdeki araçla doğudaki 80 bin kmdeki arac arasında motor bakımından büyük fark var bence
  • Cok zorda kalmadıktan sonra Istanbuldan araba alınmamasının sebeblerı
    -yogun trafık cok dur kalk
    -uzun mesefeler cok km
    -yogun nem cürüme ıhtımalı
    -cok araba ufak tefek kaza ıhtımalı
    -cok ınsan dolandırıcı ıhtımalı

eger bu ıhtımallerı goze alıyorsanız ıstanbuldan tabıkıde otomobıl alınabılır
  • araç temiz olduktan sonra alınır ama sen 06 al bence yine de
  • Alınmak alınırda resmen kurtlar sofra chance denilen arabalar orada her türlü çakalık orada anadoluda az çok herkes birbirini bilir yada araştırıp sorulur galeri için diyorum ama istanbulda kim kimi tanır çok iyi araştırmak lazım
  • Mantık...

istanbullu hiç kimse gidip taşradan 2. el araba almıyor...

Taşra ise gelip istanbuldan 2. el araba oldukça fazla alıyor...

demek ki neymiş, araba istanbuldan alınır...

Çünkü herşeyin en ucuzunu ama en pahalısını da bulabileceğin tek şehir İstanbul....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 20 Aralık 2007; 0:23:03 >
  • Ankara'da araba satılır. İstanbul'dan araba alınır.

Galericilerin genel sözüdür.

Şimdiki aracımızı İstanbul'dan aldık. Pırıl pırıl. Demekki düşeş araç çıkıyor piyasaya.
  • Ben de şu anki aracımı İstanbul'dan aldım. Allaha şükür 2 yıldır tık demedi. İstanbul'dan araba alınmaz önyargısı kesinlikle yanlış fakat yukarda da sayıldığı gibi istanbul'un değişik özellikleri var. Onlara dikkat ettikten sonra tabi ki alınabilir.
  • istanbuldan alınır alınmasına da asıl soru şu :

galeriden mi yoksa sahibinden mi almalı ?
  • Sahibinden tabiki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.