Şimdi Ara

2.el iphone almak hakkında bir soru önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar bir sorum olucaktı bir tanıdık iphone 4s 16gb satıyor sıfır, Turkcell cihazı hiç açılmamış bile almak istiyorum ama sorum şu bunu alan kişi bi kaç ay önce Turkcell'den taahhütlü almış yani hala ödüyor ve muhtemelen 22 ay daha ödiycek, ben bu cihazı ondan alırsam ilerde bir sorun olurmu garantili faturalı cihaz ama ilerde bir gün herhengi bir sıkıntı çıkarmı onun adına kayıtlı olan cihaz bende diye ?

• Cihaz yurtici onun ustune kayitli degil forumda taahhutlu cihazi borc yuzunden satan insan cok icin rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkürler, yani bir sorun olmaz değilmi mesela faturasını ödemediğinde telefona haciz vs gelmesin geri almasınlar, öyle bi sorun olmaz değilmi gerçekten fiyat çok uygun satıyor birde tanıdık sorun olmaz diye düşünüyorum almayı planlıyorum.
  • Faturanin arkasina sana sattiginda dair yazi yazdir ve imzalat

• Ne yani kredi cekmeyip telefon alip sonra uygun fiyata satıp taksit mi ödüyorlar ?

• @ by_mercure dediğiniz gibi yapsam bir hükümü olurmu acaba attığı imzanın ?

@gtr5000 ne yaptığnı tam bilmiyorumda para lazım diye satıyor öyle bir denk geldi bende 4s arıyordum değerlendiriyim dedim.
  • Ona aldigi bayiden fatura vermislerdir, su su imei numarali telefonumu su sahsa sattim diye faturanin arkasina yazip imzalasin hic bir sorunun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.