Şimdi Ara

2. El Hyosung GT250R fiyatı ne kadar olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi 2008 model veya üstü enjeksiyonlu Temiz kullanılmış Hyosung GT250R fiyat aralığı nedir ne olmalıdır yardımlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Piyasada neyse odur piyasa belirler fiyatini. Altin degilki tartip fiyatini bulalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam şimdi ben 2. Ellerine baktım 6000-9000 arası değişiyor temiz olanı bu fiyat aralığında ne kadar olabilir şuanki piyasa değerine göre şimdi yavaş yavaş motorcular çoğalıyor bizim grupta arkadaşa Hyosung alcaz da onun için sizlerin yardımını alayım dedim aslında dediğin doğru hocam da işte kötüsüne de fazla vermeyelim fiyatını tam bilmeyip önerileriniz için sağolun bu arada yenilerini bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende baslangic icin dusunuyorum kendilerini zamaninda az da olsa scooter kullanmis biri olarak sekil bir alet istedigimdem sectim 5000 6000 bandinda ne bulunabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kriterlerinizi oluşturun, şu kadar km de şu kadar temiz, şöyle lastikli, böyle aksesuarlı istiyorum diye, sahibinden.com da bu kriterler seçili biçimde her gün aratın, her ilanı inceleyin bir süre sonra uygun bir motor bulup pazarlıkla alırsınız.
  • Hocam KM olayına kimseye maalesef güvenemiyoruz onu düşürebiliyorlar veya sıfırlayabiliyorlar temizlik açısından da şöyle olsun bize masraf çıkarmasın extradan yani karenajlarda çizik felan bunlar makul ama ciğeri bitik olmasın veya parçası arızalı ve kırık olmasın neticede alacak olan kardeşim 6 sene binecek extradan bişey de istemiyoruz eğer olacaksa da kaliteli bişey olsun yani egzozunu değiştirdiyse adam orjinaline eş veya iyisiyle değiştirmiş olsun dediklerime göre max ne kadar olur bu Hyosungun fiyatı onu söyleyebilirseniz çok iyi olur hocam şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 Model 2014 trafiğe çıkışlı nokta hatasız ve ekstralı 4400kmdeki motorumu 10000 liraya verdim :)
  • CekomastikSilikon kullanıcısına yanıt
    Bu verdiğiniz fiyat ucuz mu yoksa pahalı mı dediğiniz kriterdeki Hyosung için ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.