< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2. El cappuccino 125 mi yoksa sıfır 125 mi mantıklı ?

-
-
Hocam fiyatlar şu sıralar tama avantajlı fiyatta.
Çinli motorlara gümrük vergisi gelecek diye duydum yaz da geliyor sıfır fiyatların uçmasıyla ikinci el piyasası etkilenir bende brillant125 var kısa mesafede sürekli kullanıyorum çinli motor memnunum işimi görüyor elektriklilerden çok iyi ayda bi depo yakıyorum geçen hesapladım 100kmde max 2lt yakıyor .
Capucino brillant aynı motor bazı problemleri var ama iyi işimizi görüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaw kardeş niye gidip çin malı coplerle uğraşıyorsun. Japona gücün yetmiyorsa sym kymco bak. Bunlara da gucun yetmiyorsa hint bak tvs,hero. Bunları da alamayacak kadar fakirim diyorsan git çin al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya sözde ben bunu Ankara'da sürerim diyorum ama Eskişehir yoluna çıkılmaz muhtemelen :D en iyisi ehliyet alıp 750 lik öekmek gibi 2. El temiz
Cl 250 ve MT 250 baktım ama Cl 250 alacam gibi 2. El. Mt250 kara borsa olmuş motor yok sıfır 2. Elleri sıfırın fiyatını geçmiş
Viteslinin derdiyle mi uğraşacaksn boşver. Cl250 arkadaşta var binpisman satamiyor şimdi de. Selesi acayip rahatsız trafikte pert olursun. Gücün yeterse temiz forza 250,xmax 250, joymax 250, joyride 300 falan bak. Ankara'da bu markaların servisi çoktur. Gücün bunlara yetmezse pcx 125,nmax 125,jetx125 falan bak. SYM Joyride 300 kullanıyorum 12 taksitle aldım (225 bin)pişman değilim satmaya kalkarsan ikinci eli ölü maalesef çok öldürürler ama temiz 2. El ölü fiyata bulursan da kaçırma.
Svartpilen 401 nasıl hocam sende fiyatı da uygun duruyor 2. El sıfıra göre
Husqvarnanin malı ise kalitelidir ama motorları acayip titrer bilgin olsun. Ayrıca distribütöru zayıf zamanla sıkıntı yaşatır. Ben vitesliyi bırakalı 5 yıl olacak. Artık maxi scooterciym. Forza 300,xmax 300 şimdi de joyride 300 kullanıyorum. Yaş 40 a yaklaştı vitesliler artık beni yoruyor,soguktu ayazdi artık dayanamıyorum onlara.
Hocam rodajı bitmemiş 401 var bi tane fiyatıda sıfırına göre 110 gin daha uygun kapatayım diyorum. Scooter pek bana göre değil baktım da . Teşekkürler öneriler için
Araştırın iyice. Husqvarna kaliteli bir markadır. KTM çatısında üretiliyor. İyice baktırın km si az olan motorlarda bile dünyanın pisliği çıkıyor. Kimseye güvenme ekspertiz yaptır. Ruhi ustaya götür hatta.
Rodajı bitmemiş bir 401 çektim hocam :D cappuccino dan nerelere geldik :D
250cc den daha düşük motorlarla şehirlerarası yola çıkmayın bence çok yorulursunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X