Şimdi Ara

2. el araç verip sıfır araç nasıl alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    96 model daewoo nexia aracım var. Maddi durumum çok iyi değil ama sıfır bir araç almak istiyorum...
    bazı modellerde kampanyalar var ama olayı çözemedim.
    -Aracımı alıp yeni araç verecek bayiilerde bu kampanyalar değişkenmidir?
    -Bir de hangi markalarda kampanyalar mevcut? yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Kafamda WW polo ya da ford fiesta var 23000 kredi çekebilirim gerisini aracımla tamamlamak istiyorum.

• arabanın değerinden az sayarlar bence
  • my_sweet_shadow kullanıcısına yanıt
    firmalar takasa araç alırken çok fiyat kırarlar. en güzeli aracı satıp sonra gidip araç almak. piyasanın 1-2 altına vermek bile firmaya kazıklanmaktan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

firmalar takasa araç alırken çok fiyat kırarlar. en güzeli aracı satıp sonra gidip araç almak. piyasanın 1-2 altına vermek bile firmaya kazıklanmaktan iyidir.

+1
  • Fiyatı çok kırıyorlar bir de daewoo tutulmayan bir marka onun fiyatını iyice düşürürler mi bilemem en iyisi aracınızı piyasasının değerinde satıp sonra 0 araca yönelin..
  • Öncelikli olarak aracınızı firmaya değil şahsa satmaya çalışın, arkadaşlarında söylediği gibi firmalara fiyat kırmayı iyi biliyor. Yok bekleyemem derseniz , zamanınız varsa bütün firmalara gidin ve arabanızı gösterip, takas için fiyat alın. Onlar zaten bu sırada bünyelerinde bulunan mevcut kampanyalardan sizi haberdar edeceklerdir.
  • saçma sapan fiyatlar veriyorlar.
    Lpgli cruze verip dizel clio alınacaktı, araç alım satımı yapan bir abime sordum, sizdeki cruze 30.000tl eder, hızlı satmak istiyorsanız 28.000e verin hemen alıcısı çıkar dedi. renault takasta 24.000tl verdi. ederinin %20/25 altını verir bayi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Araç Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım o zaman en kısa sürede ilan oluşturayım teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.