Şimdi Ara

2.EL ANAKART ALICAM YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar 2. el anakart alıcam uygun fiyata ASUS FORMULA Z Anakart yanında AMD FX 8350 ikisini beraber veriyor arkadaş intele geçmek için sattıgını söylüyor bi sorun varmı falan bunu nasıl anlayabilirim arıza tespit cihazına soktursam yeterli olurmu lütfen yardımcı olun İyi FORUMLAR HERKESE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slimper1905 -- 30 Mayıs 2016; 23:03:14 >

• temiz ve çalışıyorlarsa 500-600 lira ikisinin gerçek değeridir.

çünkü o anakarta başka bir işlemci takamayacaksın + ddr3 den başka ram takamayacaksın.
    o işlemciye darboğaz yapmayacak ekran kartı r9 380 ve altıdır.

overclock'u önermediğim için gerisini yok sayıyorum.

dikkat et, ethernet slotu bozuk olursa başına 50-100 liralık ethernet kartı alıp takman gibi sorunlar açabilir.
    ses kart slotuda aynı şekilde.

muhtemelen adam oc yapmıştır. yorulmuş bir işlemci yorulmuş bir anakart seni bekliyor olabilir.

alacaksan bunları düşünerek al.
  • senin için ilanı bulup baktım.

o ilanı açan arkadaş ya hiç mal alıp satmamış, yada dayak yememiş.

yakınlaştır bak işlemcinin sol üst köşesinde birşey var, bunlara güven olmaz yapıştırmış bile olabilirler.

ayrıca 900 lira neye istiyor?
    sen gider 900 liraya sıfır fx8350 + anakart alırsın aynı boy olur ama oc özelliği olmaz zaten oc iyi birşey değil. hemde sıfır olur.

yada intel i5 4460 + anakart sıfırı bile ucuza gelir.

şöyle oyunlara gelmeyin arkadaş 4-5 yıl önce üretilen işlemci bu. hemde 2. el. anakart arıza tespit cihazında sorunsuz çıksa bile 1 hafta sonra bir sorunu çıksa başınıza kalacak. hemde fiyatı sıfır muadillerine yakın vede çok pahalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail_Yaman -- 31 Mayıs 2016; 0:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmail_Yaman

senin için ilanı bulup baktım.

o ilanı açan arkadaş ya hiç mal alıp satmamış, yada dayak yememiş.

yakınlaştır bak işlemcinin sol üst köşesinde birşey var, bunlara güven olmaz yapıştırmış bile olabilirler.

ayrıca 900 lira neye istiyor?
    sen gider 900 liraya sıfır fx8350 + anakart alırsın aynı boy olur ama oc özelliği olmaz zaten oc iyi birşey değil. hemde sıfır olur.

yada intel i5 4460 + anakart sıfırı bile ucuza gelir.

şöyle oyunlara gelmeyin arkadaş 4-5 yıl önce üretilen işlemci bu. hemde 2. el. anakart arıza tespit cihazında sorunsuz çıksa bile 1 hafta sonra bir sorunu çıksa başınıza kalacak. hemde fiyatı sıfır muadillerine yakın vede çok pahalı...

Çok sağol dostum anakartın 0 ı 800 küsür olunca bizimde gözümüz böyle boyanıyor işte

• AMD alacam diyorsun bide 2.eline bakıyorsun. Ya sıfırını al AMD'nin ya da almışken 2. el intele bak benim fikrim yani.
  • Anlıyorum dostumda yeni nişanlandım yani öyle parap harcama gibi bi lüksüm yok elimdeki pc iyi normalöde zaten ama sıkıntısız 1 üste taşımak isityorum bilmiyorum araştırmalarıma devam ediyorum ama suan en makul gelen sistem bu
  • O islemci yere dusmus net 5kurus etmez

I5 4xxx + h81 anakartla cok daha fazla performans elde edersin asker isimli arkadas 700liraya 4570 + anakart + 8gb ram satiyor satilmadiysa kos al guvenilir arkadasimdir cok alisverisim oldu

Edit:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117092593

Duruyomus valla yapis bu cihazlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 1 Haziran 2016; 11:21:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • size tek tavsiyem 2. el power kablosu bile almayın.
  • 2.el anakart almak yüksek fiyatlarda bana mantıklı gelmiyor ..1-1.5 sene garantisi olur neyse de

Garantisi bitmişse nolacak tut ki 1 ay sonra sistem açılmıyor :)

• 2. el alacağına sıfır olan i7 6700K + yanında gtx980 ekran kartı hediyeli olanını 750 liraya alabilirsin.
    bir zahmet anakartıda kendin teymin et.
  • Adres verebilir misin fiyatı gerçek gibi durmuyorda

• FİYAT GERÇEK ÜRÜNÜ 800TLye pazarlıkla ALDIM 2 AYDIR KULLANIYORUM Bİ SIKINTISINI GÖRMEDİM gayet stabil çalışıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.