Şimdi Ara

2 ekran kartlı notebook'ta devre dışı bırakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gpu'lu hp notebook'um var, biroyun indirdim fakat çözümünü araştırdığımda kullanmadığım intel hd graphics'i aygıt yöneticisinden devre dışı bırakman gerek deniyor. Bunu yaptığımda bir sorun olur mu? yani pc şuan ati kartımla açılıyor otomatik olarak. değişmiyor yani kartlar. sonra istediğimde etkinleştirebilr miyim sorunsuz o kartı? biosa falan girmem gerekmez yani dimi hiç anlamam da

• siz gene de Bios'tan otomatik GPU degisimi secenegini degistirin, sabit veya 'Fixed' yapin, cunku obur turlu GPU hafizasi paylasimli oluyor ve tam performans alamazsiniz, Fixed olunca ekran karti performansi %15-20 artiyor.
    i7 2600k - Msi z68a g43(g3) - Gskill Ripjawsx DDR3 1600 2x4 - Cooler Master Haf 942 - W.D 2tb,4tb - Samsung 1tb - Corsair 120gb Force 3 GT - logitech mk320 (berbat bi klavye almayin.) mk520 logitech g400-g930 - Acer 23 inc 2 ms - Noctua nh-d14 - Seasonic Platinum Serisi 1000Watt - Sapphire R9 390 NITRO
  • Bios'la falan uğraşamam ya bilmiyorum hiç yani. Intel hd graphics'i devre dışı bırakmam gerek sadece aygıtlardan. Sonra onu kullanmak istediğimde direk aygıtlardan tekrar kolayca açabilir myim bunu soruyorum. Bios'la işim olmadan. Ana kullandığım kart ATI radeon HD 6770m

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.