Şimdi Ara

'2. Dünya Savaşı' konulu kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belittiğim gibi 2. Dünya Savaşı içerikli kitaplar arıyorum ; Genel hatlarıyla savaş sürecinden bahseden, ülkelerin askeri-teknolojik durumlarını anlatan ve özellikle ilginç öyküleri/anektodları barındıran kitaplar. Bu tarz okurken sıkmayan eserler varsa paylaşırmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 17 Kasım 2011; 20:10:15 >

• Hitler almanyası gizli tarihi ve normandiyanın perde arkası kitaplarını öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capire -- 17 Kasım 2011; 20:08:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Hitler almanyası gizli tarihi ve normandiyanın perde arkası kitaplarını öneririm..

Önerileriniz için teşekkür ederim.

Not aldım inceleyeceğim
  • Çöl tilkisi

link
  • İkinci Dünya Savaşı-İbrahim Artuç faydalı bir kitaptır.Roman türünde dersen Cephe Arkadaşları Sven Hassel Alman askerinin gözünden 2.dünya savaşını başarılı bir şekilde işlemiş bir kitap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

İkinci Dünya Savaşı-İbrahim Artuç faydalı bir kitaptır.Roman türünde dersen Cephe Arkadaşları Sven Hassel Alman askerinin gözünden 2.dünya savaşını başarılı bir şekilde işlemiş bir kitap.

İbrahim Artuç asker kökenli birisi mi?

Çanakkale ile alakalı kitapları da var, almayı düşünüyorum, İbrahim Arduç okumuş iseniz yazarın dili hakkında bilgi verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

quote:

İkinci Dünya Savaşı-İbrahim Artuç faydalı bir kitaptır.Roman türünde dersen Cephe Arkadaşları Sven Hassel Alman askerinin gözünden 2.dünya savaşını başarılı bir şekilde işlemiş bir kitap.

Çanakkale ile alakalı kitapları da var, almayı düşünüyorum, İbrahim Arduç okumuş iseniz yazarın dili hakkında bilgi verirmisiniz?

Evet İbrahim Artuç Asker olarak orduya hizmetleri olmuş bir yazardır.Dili gayet sade,anlaşılır ,sohbet havasındadır.2.Dünya Savaşı hakkında bilgi verirken kitabında okuyucuyla sohbet havasındadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

quote:

Evet İbrahim Artuç Asker olarak orduya hizmetleri olmuş bir yazardır.Dili gayet sade,anlaşılır ,sohbet havasındadır.2.Dünya Savaşı hakkında bilgi verirken kitabında okuyucuyla sohbet havasındadır.

Teşekkür ederinm, yazarın kitaplarını daha önce okumadığım için dili hakkında bilgi sahibi olmak istemiştim.

İlginiz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.