Şimdi Ara

2. Dönem Okullar Online Olacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vaka sayıları her geçen gün artıyor. Okullar tüm dünya da 1 hafta online'a döndü. Bazı okullar sınavları da online yapacaklarmış. Gidişat çok kötü görünüyor. 2. dönem okulların online olma ihtimalı var mı? Yoksa kısıtlama mı gelir? Kısıtlama gelirse nasıl bir kısıtlama olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 8 Ocak 2022; 17:36:27 >

• covid pozitif olanlar grip gibi geçiriyor artık orda burda sosyal medyada felan görüyoruz pozitif olanları adamlar benim normal sağlıklı halimden daha sağlıklı takılıyor evde

kısıtlama felan olmaz saçma olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynen beleşten yata yata geçersin dersleri cok iyi olur üni hayatı dediğin budur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu saatten sonra olacağını sanmıyorum dostum ya olsa güzel olurdu ama

• ayin mayin bişi yapalım online olsun.

• Olmalı, olmak zorunda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pandemiden sonra okul açılınca eski tadı alamadı galiba öğrenciler, kapanma istiyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Swonz kullanıcısına yanıt

Ben de akıl erdiremiyorum hocam. Kapanma da okullar açılsın derken şimdi okullar kapansın demek. Şunu belirmek isterim ki online eğitimin zerre faydası yok. Virüsün zaten biteceği de yok, kapanma ile bir yere varılmaz. Tedbiri mümkün olduğunca arttıracaksın, maske zorunlu hale gelecek. Online eğitimin şöyle bir faydası oluyor, fazla para harcamıyorsun e bide öğrenciyiz paraya ihtiyacımız var, bu hayat pahalılığında okulda günde 2 çay içmek bile 10-20 liraya mal oluyor. Online eğitim bir de toplu taşıma araçlarından kurtulma yönünden iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 9 Ocak 2022; 1:37:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.