Şimdi Ara

2 de uyuyup 7.30 da kalkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2de uyuyup 7.30 da kalkmak. 5.30 saat uykuyla 3 ay dayanılır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bünye alışık değilse unut onu, alışıksan harika olur ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum o kadar kasmaya gerek yok kendini. Saat 8 gibi kalk, ondan sonra kahvaltı falan yap. 9 gibi falan başla, akşama kadar kendine göre kısa aralar vererek çalış. 12-1 gibi yat. Rahat 10-12 saat aralığında çalışma elde edersin ve kendini sıkmazsın. Ki bu kadar çalışmasan bile çok rahat konular bitirilir. O konular oturur da ayrıca. Rahat ol. O şekilde yaptığın zaman bu sefer hiç verim alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bataryabatar -- 10 Mart 2019; 3:46:1 >
  • Dayanan vardır, ben dayanamam

Tavsiye etmiyorum

• Okuduğunu anlama sureme bağlı anliyorsam uykusuz da kalirim ama anlamıyorsam uykusuz kalmanın bir anlamı yok

• 5 6 saat ideal zaten. Onun altına düşünce okuduğumu bile anlamıyorum

• 2 3 ay once yaptigim olaydi ama 3 4 gun sonra calismalarimda verimsizlik ve isteksizlik tespit edip birakmistim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınav ile alakasız yani bu sene gelişen bir durum değil benim için 4,5 senedir 2.30 3 de yatar.Sabah ise saat 7,40 da kalkarım.Günün çok uzar dolu dolu geçiremezsin fakat çok yorgun ve bitkin bir hal alırsın kendini zorlama derim.
  • Bu kesinlikle kendi bünyen ile alakalı. Eğer normal uyku düzenin buna yakınsa sıkıntı yaşamazsın. Ama tavsiyem, 6 - 6.30 saat uyumanız daha sağlıklı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.