Bildirim
2 de uyuyup 7.30 da kalkmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bünye alışık değilse unut onu, alışıksan harika olur ama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum o kadar kasmaya gerek yok kendini. Saat 8 gibi kalk, ondan sonra kahvaltı falan yap. 9 gibi falan başla, akşama kadar kendine göre kısa aralar vererek çalış. 12-1 gibi yat. Rahat 10-12 saat aralığında çalışma elde edersin ve kendini sıkmazsın. Ki bu kadar çalışmasan bile çok rahat konular bitirilir. O konular oturur da ayrıca. Rahat ol. O şekilde yaptığın zaman bu sefer hiç verim alamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bataryabatar -- 10 Mart 2019; 3:46:1 > -
Dayanan vardır, ben dayanamam
Tavsiye etmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuduğunu anlama sureme bağlı anliyorsam uykusuz da kalirim ama anlamıyorsam uykusuz kalmanın bir anlamı yok
5 6 saat ideal zaten. Onun altına düşünce okuduğumu bile anlamıyorum
2 3 ay once yaptigim olaydi ama 3 4 gun sonra calismalarimda verimsizlik ve isteksizlik tespit edip birakmistim
Sınav ile alakasız yani bu sene gelişen bir durum değil benim için 4,5 senedir 2.30 3 de yatar.Sabah ise saat 7,40 da kalkarım.Günün çok uzar dolu dolu geçiremezsin fakat çok yorgun ve bitkin bir hal alırsın kendini zorlama derim. -
Bu kesinlikle kendi bünyen ile alakalı. Eğer normal uyku düzenin buna yakınsa sıkıntı yaşamazsın. Ama tavsiyem, 6 - 6.30 saat uyumanız daha sağlıklı olacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X