Şimdi Ara

2 dakika yeniden mesaj gönderme süresi varken yazılan yazı kayboluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela bir mesaj yazacaksınız fakat 2 dakikalık yeniden cevap yazabilme süreniz daha bitmedi. Yazdığınızı yazdıktan sonra 2 dakikalık süre karşınıza çıktığı zaman geriye git deyince yazılar siliniyor. Bunu çözmeniz lazım.

Ben sırf, iki dakikalık mesaj gönderme süresi dolmadan, mesajı yazarım da geriye git butonuna tıklarsam, yazdığım yazı kaybolmasın diye kopyalıyorum mesajımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 21 Ekim 2012; 17:51:46 >

• Aynen eskiden böyle değildi neden değiştirdilerse artık.
  • Geriye git deme sürenin bitmesini bekle,bitince mesaj hakkınız açılmıştır uyarısı geliyor,sonra sayfayı yenile,devam et de,mesajı atmış oluyorsun
  • deneme
  • kaybolmaz. yenileyince browserın uyarır post data var der göndermek ister msin diye falan o zaman gönderir gene
  • deneme
  • hızlı cevap butonlarının altında(muhtamelen cevapla sayfasında da) yeniden mesaj atma süresi yazıyor. oraya dikkat et.
    yada geri yapmak yerine sürenin bitmesini bekleyip sayfayı yenile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Geriye git deme sürenin bitmesini bekle,bitince mesaj hakkınız açılmıştır uyarısı geliyor,sonra sayfayı yenile,devam et de,mesajı atmış oluyorsun

Ahan da oldu. Çok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

kaybolmaz. yenileyince browserın uyarır post data var der göndermek ister msin diye falan o zaman gönderir gene

Kayboluyor kardeşim, kayboluyor diyoruz nasıl kaybolmaz? Browser uyarı falan vermiyor, geri git deyince mesajın olduğu yer bomboş duruyor. Browser hiçbir şey demiyor. Mesaj kayboluyor bildiğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Geriye git deme sürenin bitmesini bekle,bitince mesaj hakkınız açılmıştır uyarısı geliyor,sonra sayfayı yenile,devam et de,mesajı atmış oluyorsun

Ahan da oldu. Çok sağol.

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

hızlı cevap butonlarının altında(muhtamelen cevapla sayfasında da) yeniden mesaj atma süresi yazıyor. oraya dikkat et.
    yada geri yapmak yerine sürenin bitmesini bekleyip sayfayı yenile

Bazen 2-3 konuya birden yazmam gerekiyor. Mesajımı atıp diğer konuyu okuyorum. Bu yüzden 2 dakika mesajın üzerinde bekleyemem. Sürenin bitmesini bekleyip sayfayı yenileyip devam et yapıyorum ve yazı gönderilmiş oluyor.
  • quote:

quote:

kaybolmaz. yenileyince browserın uyarır post data var der göndermek ister msin diye falan o zaman gönderir gene

Kayboluyor kardeşim, kayboluyor diyoruz nasıl kaybolmaz? Browser uyarı falan vermiyor, geri git deyince mesajın olduğu yer bomboş duruyor. Browser hiçbir şey demiyor. Mesaj kayboluyor bildiğin.

geri gitcen sonra ileriye gitcen gene 2dk sonra, ya da direk geriye gitmeden sayfayı yenile verecek u uyarıyı
  • quote:

quote:

quote:

geri gitcen sonra ileriye gitcen gene 2dk sonra, ya da direk geriye gitmeden sayfayı yenile verecek u uyarıyı

Tamam, süre bitince sayfayı yenile yapmak lazımmış. Yenile yaptıktan sonra "devam et" butonuna basınca gönderiyor yazıyı.

• Aynı durumdayım. Mobil sürümde de fark yok. Düzeltirler umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli 2 dk olayını kaldırmak bence
  • geriye gittikten sonra mesaj yazma bölümü geliyoya orada sayfayı yenile çıkıyo üstte
  • En azindan konu disinda kalkmasi lazim diger bolumlerde mantikli ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

geriye gittikten sonra mesaj yazma bölümü geliyoya orada sayfayı yenile çıkıyo üstte

Evet onu biliyordum da saçma bence 2 dk
  • aynen katılıyorum ben açacaktım aslında konuyu ama üşeniyodum ne zamandır
  • yok mantıklı bir mesaj yazma vs. fasa fiso bence.3 mesaj atmak için 6 dk forumda durmak zorundayız.sitenin hit sayısını kaybetmemesi için yapılan bir şey diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.