Şimdi Ara

2 çocuk nasıl oldu:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu yemekteyiz programındaki yuvarlak prens in 2 kızı oldugunu öğrendimama düşündüğüm şey bu adam (ya ni kimliği mavi enazından) bu çocukları nasıl yaptı hani leylek hikayesine inanmaya başadım ya da bu erkekse biz neyiz diye düşünmeye

• Yuvadan almıştır.
  • Bahsi geçen eleman
    Erkan Serçe Yemekteyiz Almanya yarışmacısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 6 Mart 2009; 23:45:08 >
  • Kendi doğurmuştur...

• Bu adamla çok dalga geçiliyor fakat çoğumuzdan çok daha oturaklı bir kişi kendisi izlediğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: tommiks

Bu adamla çok dalga geçiliyor fakat çoğumuzdan çok daha oturaklı bir kişi kendisi izlediğim kadarıyla

Hadi canım. Ben adamı gördüm bugün izleyim dedim biraz çok yapmacık konuşuyor. Gel gelelim benim böyle bi tipim olsa daha da tipsizleştirmek yerine kafama sıkarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

Kendi doğurmuştur...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N'oldu ki şimdi buna ???
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

Kendi doğurmuştur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamanweb06 -- 6 Mart 2009; 23:55:53 >
  • numara yapıyodur...
  • efemine yapısı olan her insan gay olmak zorunda değildir.
  • quote:

Bu adamla çok dalga geçiliyor fakat çoğumuzdan çok daha oturaklı bir kişi kendisi izlediğim kadarıyla

Çok haklısın.Diğer konuya yazdıklarımı buraya kopyalıyorum

Çok doğru.Adam izlediğimiz kadarıyla çok efendi biri.Öyle bazıları gibi arkadan vurmadı.Kendi tercihidir,saygı duymak lazım.Yaptığı iş gereği biraz farklı tabi ki.Çıkıp da tipik "Anadolu Erkeği" gibi olmasını beklememek lazım.

Bir de şunu anlasın bazıları,dalga geçtiğiniz eşcinsellik bir tür hastalıktır.Hormonlar ile alakalı.Normal bir insan,karşı cinse ilgi duyar yapısı gereği,eşcinseller ise yine yapıları gereği hemcinslerine ilgi duyuyor.Elinde olan bir şey değil,onları da bu şekilde kabul etmek lazım.

Zaten bu yüzden bu ülke ilerleyemiyor.Millet teknoloji ile uğraşırken bizim toplumumuzda sürekli ayrımcılık yapılmaya çalışılıyor bir şekilde.Sağcı-solcu,eşcinsel vs. hep bölücülük var,bu kafayla gidersek birbirimize düşmekten başka bir şey yapamayız.

Millet aya,biz yaya.

• quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Çok haklısın.Diğer konuya yazdıklarımı buraya kopyalıyorum

Çok doğru.Adam izlediğimiz kadarıyla çok efendi biri.Öyle bazıları gibi arkadan vurmadı.Kendi tercihidir,saygı duymak lazım.Yaptığı iş gereği biraz farklı tabi ki.Çıkıp da tipik "Anadolu Erkeği" gibi olmasını beklememek lazım.

Bir de şunu anlasın bazıları,dalga geçtiğiniz eşcinsellik bir tür hastalıktır.Hormonlar ile alakalı.Normal bir insan,karşı cinse ilgi duyar yapısı gereği,eşcinseller ise yine yapıları gereği hemcinslerine ilgi duyuyor.Elinde olan bir şey değil,onları da bu şekilde kabul etmek lazım.

Zaten bu yüzden bu ülke ilerleyemiyor.Millet teknoloji ile uğraşırken bizim toplumumuzda sürekli ayrımcılık yapılmaya çalışılıyor bir şekilde.Sağcı-solcu,eşcinsel vs. hep bölücülük var,bu kafayla gidersek birbirimize düşmekten başka bir şey yapamayız.

Millet aya,biz yaya.

tamamen katılıyorum.

• bu türler çocuk yapabiliyo sırf etraf TOP demesin diye evleniyolar ama içten içe baaeyanlar @deserthawk
    in dediği gebi bu bi hastalık gerçi onlar hastalık demiyolar ama öle allah kimsenin çocuguna vermesin böle bişeyi. bizde bunları hep dışlıyoruz topmulan bu nası konusuyo ,dedikonun bini binpara o saldırgan travestiler de dışladıklarımızdan bi kaçı çok yol kat etmemız gerek
  •  2 çocuk nasıl oldu:S
  • sana ne adamın çocuğundan nasıl olduğundan hem bu cinsellik olayına o kadar meraklısınız bi o kadar da bi bilginiz yok her yumuşak konuşan dansözlük yapan gay olmak zorunda mı hem kimin ne olduğu kimseyi ilgilendirmez adamla dalga geçmeyi bırakıp işinize bakın
  • Prens Erkan
  • Pisikopat Nuri ;

resim cuk diye oturmuş tebrikler
  • Sütçüdendir sütçüden
  •  2 çocuk nasıl oldu:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: entresan1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.