Şimdi Ara

2.cı MAKİNEMDE DUN GECE DONMA YAPTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dun gece 1,30 saat kadar bıoshock oynadım bırden oyun dondu kaldı kapadım actım sorunsuz calıstı acaba dvddenmı kaynaklandı yoksa bu makınedemı yavas yavas gıdıyor daha sonra kapadım 20 dakıka dınlendırdım cıhazı sonra uefa champıons lıgı actım bı yarım saat daha oynadım bı sorun olmadı acaba makıneyı atıke gostersemmı yoksa gereksız panıkmı yapıyorum ılk makınem pal kasım 2005 uretımdı 3 kırmızıdan kaybettım bu cıhazda ntsc-j 01.06.2006 uretımlı atıkten almıstım acaba bı ıcını actırıp baktırsammı yoksa oynama devammı etsem kafam karıstı bu arada oyun werbatıme yazılmıstı daha once hıcbır oyunda boyle bı sorun yasamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Thematrix -- 28 Ağustos 2007; 15:49:51 >

• Bir oyun sitesinde sanırım Gamespot sitesiydi yanılıyorda olabilirim Bioshock X box 360'da fazla oynandıgında donma yapıyor diye okumustum dh forumunda.Bioshock baslıgına bir bak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bir oyun sitesinde sanırım Gamespot sitesiydi yanılıyorda olabilirim Bioshock X box 360'da fazla oynandıgında donma yapıyor diye okumustum dh forumunda.Bioshock baslıgına bir bak istersen

Evet böyle bir şey ben de duydum.Donma herhangi bir oyunda da olabilir.Renklerde bozulma,sık sık donma,mesela 10. dakikasıdna donuyorsa makina her seferinde oyun oynarken,ya da 3 kırmızı olunca endişelenmen gerekir.Öyle bir durumda bu işi bilen bir yerden de yardım alabilirsin zaten....
  • kardes benim ps3 te ara ara donuyor takma oyununu oyna 360 cilar ile bizim ps3 culerin tek ortak noktasi varsa oda KONSOL FOREVER
  • 1,30 saat oynadım hıc takılma yapmadı ınsallah dedıgın gıbı oyundan kaynaklanıyordur gercı daha once 3 kırmızı tecrubem var ne yazıkkı 3 kırmızıda acılısta donardı umarım oyundandır forumda bu oyunu oynayıp cıhazda donma ıle karsılasan varmı acaba
  • Aha geldi ilk güzel ve seviyeli yorum.Bu başlıklar böyle kişiler için bulunmaz bir fırsat zaten.Baya enterasan....

İçime doğdu böyle bir mesaj göreceğim.Alıştık....

Birkaç tane daha bekliyorum.Yağ satarım bal satarım oynarsınız beraber....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 28 Ağustos 2007; 16:08:10 >
  • ya gercekten hemen fanboylar doluyor ayıp kardesım benım cıhazım bozulsa sen ne kar elde edeceksın buna bıle sevınıyorsun yazık ben bu foruma bı sorunumu paylasmak yardım almak ıcın konu acıyorum hemen yok tum makıneler bozulcak falan fılan ayıp ya bu ulkede bu tarz zıhnıyetler oldugu surece bır yere varamayız gercekten yazık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BioShock' un bazı xbox larda donma yaptığı bilinen bir gerçek. Bende de oyunun sonlarına doğru takılmalar başlamıştı ...

Hatta gamespot' ta bununla ilgili bi oylama bile vardı. Eğer donma sadece Bioshock ta oluyosa endişelenmene gerek yok (şimdilik )
  • hakim bey hakim bey itirazım var benim yazım neden kaldırıldı hür demokrasi olan bir ülkede yasamıyormuyuz düşüncelerimiz özgür ama yazıya gectiğimizde onlara sansurmu uygulanacak olmadı şimdi gercekler acıtır derler demek dogruymuş bende bir zamanlar xbox360 2ad kullanıcısıydım ama microsoft microsoft olalı boyle kazık atmamıştır dostum sana sözüm değildi microsftaydı tekrar gecmiş olsun kazıklananlar kulubüne hoş geldin kontenjanda yer hala var yaklasık tüm xbox360 kullanıcılarına yetecek kadar .............

microsoft rip

• quote:

Orjinalden alıntı: Neo_Thematrix

1,30 saat oynadım hıc takılma yapmadı ınsallah dedıgın gıbı oyundan kaynaklanıyordur gercı daha once 3 kırmızı tecrubem var ne yazıkkı 3 kırmızıda acılısta donardı umarım oyundandır forumda bu oyunu oynayıp cıhazda donma ıle karsılasan varmı acaba

3 kırmızı ışık sebebi ile kaybettiğin makınanı daha dün gibi hatırlıyorum,umarım aynı sorunu bu makınanda yaşamaz güle güle oynarsın oyunlarını
  • X360'ın 3 kırmızısı Bioshock'tan, atın ölümü arpadan olsun
  • Benim bozulan 360 ım 2 3 açışta bir donuyordu illa ilk 10 dk da donması gerekmez.Varacağı yer aynı oluyor sonuçta bioshock 360 ı zorlayan bir oyun ben önlemini al derim.
  • Bioshock oyununda genel bir frame rate düşüşü sorunu oluyor. Bazı oyuncular olmadığını söylemekteler ama çoğu kişide olmuş. Fazla kafaya takmayın derim ama tedbiri de elden bırakmamak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

Benim bozulan 360 ım 2 3 açışta bir donuyordu illa ilk 10 dk da donması gerekmez.Varacağı yer aynı oluyor sonuçta bioshock 360 ı zorlayan bir oyun ben önlemini al derim.

Benim 10.dakikayla kastettiğim yani hep donma yapmasıdır.Aynı şeyi kastediyoruz.

Neyse,herkese 3 kırmızısız günler diliyorum....
  • Her donma ile beraber makinanın gideceği endişesine kapılma bence.Örneğin ben Saint's Row oynarken 2 kez dondu ve 2 kez resetledim makinayı.Daha sonra DvD'i çıkarıp elime aldıımda arkasında el izimin kaldıını gördüm.Losyon ile DvD'i sildikten sonra ne takılma kaldı ne başka birşey.2 saat boyunca oynadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Gascoigne -- 28 Ağustos 2007; 21:04:47 >
  • Genelleme yapmayalim 8.5 saat araliksiz oynadim herhangi bir sorunla karsilasmadim donma vs....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bir oyun sitesinde sanırım Gamespot sitesiydi yanılıyorda olabilirim Bioshock X box 360'da fazla oynandıgında donma yapıyor diye okumustum dh forumunda.Bioshock baslıgına bir bak istersen

Evet böyle bir şey ben de duydum.Donma herhangi bir oyunda da olabilir.Renklerde bozulma,sık sık donma,mesela 10. dakikasıdna donuyorsa makina her seferinde oyun oynarken,ya da 3 kırmızı olunca endişelenmen gerekir.Öyle bir durumda bu işi bilen bir yerden de yardım alabilirsin zaten....
    Bioshockta aynı olay 3 kez başıma geldi.Hatta bir seferinde anlamsız bir şekilde cihaz oyun içinden birden dashboarda döndü.Bir seferindede continueyi seçince loadingte dondu tekrar denedim tekrar dondu.Loadddan başlatmak istedim tüm denemelerimde tekrar dondu.Allahtan ne olur ne olmaz diyerek bir save daha yapmıştım ama kaldığım yerden bayağı gerideydi.Mecburen en baştan başlamaktan iyidir diyerek bu loaddan başlattım oyunu ve açıldı oyun.Anlayacağınız ilk defa bir oyunda bu kadar karmaşık sorunlar başıma geldi.Aynı sorunu başka arkadaşlarda yaşadımı acaba çok merak ettim.

• Loading ekranı gelmezse veya loadingte donarsa gamepadden tuşlara basın start tuşuna A tuşuna vs., başta bende de oluyordu öyle yapınca devam ediyordu ne alakaysa
  • arkadaslar bu aksam Darkness oynuyordum oyun birden dondu bole bos bi alanda X e bastim menu cikmadi ardindan dvd cikarttim gene menuye donmedi mecbur kapatip actim makinayi .. 1-2 kere bole donmustu ama dvd cikarinca menuye donmustu bu sefer donmedi
  • Bende bir save ve load sorunu yasadım.Save ettigim yerden ilerledikten sonra telefonla konusarak oynamaya basladım ne yapim bırakamıyorum birtürlü oyunu neyse baya enerji falan gitti nasılsa az ilerledim Save'den baslıyım dedim hemen Load'a girdim hic bakmadım Save saatine falan hemen sectim tak diye beni bir onceki Save ettigim yere attı Allah'a Sukur cok fazla ilerleyip yapmamasım yoksa kırardım Dvd'yi yeminle oyle pis huylarım vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.