Şimdi Ara

2 aydır ultrabook araştırıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 aydır ultrabook arastırıyorum. Bir sürü şey okudum kafam allak bullak oldu. Umarım yardımcı olabilirsiniz bana.

İstediğim özellikler

-1.8 kg den yukarı olmasın
    -Matlab, Chemcad, Polimath gibi programları kaldırabilsin
    -Isınmasın,donmasın, yavaş olmasın
    -sağlam olsun beni 5-6 yıl götürsün
    -mümkünse 1500-2000 den yukarı olmasın

teknolojik aletler konusunda çok şansızım. Samsung 'un bilgisayarları daha çok aklıma yattı fakat kimilerinden tuşlarının sorun çıkardığını duydum. Lenovolar için de hoparlöründe ve wireless inde sorun çıkıyor diye okudum. Hp specture lar pahalı. Acer ısınıyormuş.. Böyle uzayıp gidiyor. Adamakkıllı bir ultrabook alayım sorun çıkarmasın istiyorum.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Dahili ekran kartı işini görürse toshiba z930 al. Vatanda 2160 lira. 1.1 kg ve 128 gb ssd'li.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün bu ürünü gördüm darty de..ben de senin gibi ultrabook araştırıyorum ne zamandır fiyat / performans açısından uygun gibi geldi..senin kriterlere de uyuyor..bir bak istersen..

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ultrabook/LENOVO/S400-59352470-R-p-90330-c-24.htm
  • Ben alacağım ultrabooku buldum ama fiyatının düşmesini bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangisi..
  • Toshiba Z930
    Benim için hafiflik, SSD disk ve standart boyutta portlar önemli. Bu üçü için de bu model ideal. Bir tek fiyatı yüksek, onun için de biraz beklemem gerekiyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    2 ay önce açıldı
    İki laptop arasında kaldım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.