Şimdi Ara

2 Ayda Nasıl 8 Kilo Verdim? Yaz arkadaşım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi aşırı kilolu olmayanlar daha zor kilo verir o yüzden benim bu yazdıklarımı ona göre kıyaslayın, bu yaptıklarımı obez biri yapsa belki 2,3 katı kilo verir ama yağ oranınız çok yüksek değilse kilo vermek işkenceye dönüşebiliyor.

Kalorisi düşük olduğundan mantar ağırlıklı beslendim, şu an mantardan nefret edecek kıvama geldim, o yüzden artık istesem de yiyemem o derece bıktım bundan.

Onun haricinde Mercimek çorbasını da bol bol içtim, arada kalorisi yüksek olmayan farklı çorbalar da içtim. Salatalar da pek kilo aldırmayacağından onları da bol bol tüketebilirsiniz.

Son olarak normal kolayı coca cola zero olarak değiştirdim, her gün deli gibi içtim ama 0 kalori 0 şeker olduğundan sarsmadı beni.

Bu arada şu an ki kilom 65 boyum 1,75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baygezen -- 12 Temmuz 2017; 0:39:15 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Adalet

ben de 1.77 85 kiloyum. 8 kilo verebilsem keşke.

Kalori sayarak verebilirsin hocam, kalorisi düşük olan yiyecekleri ve içecekleri doyana kadar tüket, bu şekilde mutlaka bir sonuca varırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre diyet yapmak metabolizmayı yavaslatacagindan normal hayata döndüğünüzde verdiğinizden fazlasını alırsınız. 2 3 hafta diyet ve haftada bir kaçamak ile en verimli sonucu alabilirsiniz bende 17 kilo vermiştim kolayca. Bu işler hep emek azim. Verecek olan her türlü verir yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

Uzun süre diyet yapmak metabolizmayı yavaslatacagindan normal hayata döndüğünüzde verdiğinizden fazlasını alırsınız. 2 3 hafta diyet ve haftada bir kaçamak ile en verimli sonucu alabilirsiniz bende 17 kilo vermiştim kolayca. Bu işler hep emek azim. Verecek olan her türlü verir yani.

ben diyeti bozdum hocam 175 boy için daha fazla kilo vermek mantıksız olabilir, o yüzden bir yerden sonra durmak şart oluyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.