Şimdi Ara

2 ay daha evde yapılacak aktıveler nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıldım evde kendimi nelerle gelıstırebılırım zaten reşit olucam hemen işe başlayıp kafa dağıtırım ama daha 2 ay daha var. Bana naçizane fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Arkadaslarım var ama pek sıkı fıkı degılız bu aralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şaka maka cok yalnızım ya bazen çok bunalıyorum burası da olmasa sosyallesecek yerım yok . Neyse iyiki varsınız

• Neyse allah kısmet ederse yarın 2 pilden lehim makınası yapmayı planlıyorum lise zamanından kalma elektrik aletlerim var baska fıkırler varsa cok mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D6ADC009 -- 27 Ekim 2025; 0:9:15 >
  • Canım kardeşim o gençliğinin kıymetini bil maddi olarak sıkıntın yoksa gez dolaş hayatını yaşa çalışarak bir yere varamazsın ya kendi işini kur yada meslek sahibi ol meslek dediğimde herkesin yapamadığı bir meslek arayan değil aranan adam ol..Yoksa bizim gibi ay sonuna kadar kara kara düşünürsün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.