Şimdi Ara

2 Ay boyunca çalışabileceğim bir iş bulabilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
3
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteler başlayana kadar iki ay boyunca çalışabileceğim bir bulabilir miyim dersiniz?
    Paraya ihtiyacım var da ve aileme de yük olmak istemiyorum.Üniversite için şehir değiştirdiğimde ev tutmak istiyorum.Elimde bir miktar olması lazım.
    Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir avm çalısanı olarak belirteyim buara sezonluk personel çok aliyorlar özellikle bayramdan önce baya bi aldılar birde yani git bi avmleri dolan çekinmeden sor üni öğrencisiyim personel lazım mı die kurban bayramıda yaklasiyor giyimciler baya eleman alır.Ve seni beğenirlerse part time olarak devam edebilirsin ben part time çalışıyorum bin tl +200 yemek parası alıyorum bide kykdan 400 tl kredi yakında araba alacağım inşallah.

Bulunduğun il nedir?

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Bir avm çalısanı olarak belirteyim buara sezonluk personel çok aliyorlar özellikle bayramdan önce baya bi aldılar birde yani git bi avmleri dolan çekinmeden sor üni öğrencisiyim personel lazım mı die kurban bayramıda yaklasiyor giyimciler baya eleman alır.Ve seni beğenirlerse part time olarak devam edebilirsin ben part time çalışıyorum bin tl +200 yemek parası alıyorum bide kykdan 400 tl kredi yakında araba alacağım inşallah.

Bulunduğun il nedir?

İstanbul-Pendikdeyim.Bu arada iyi kazanıyormuşsun.Bana da bir iş bul be .
    Üniyi formda yazmayayım mı diyorsunuz beyler?
    Otobüs hostu da olmaz ama en nefret ettiğim şeyler zaten bu otobüsler ve özellikle metro :( .
    Ehliyetim de yok pizzacılarda çalışamam maalesef.

• Bana iş bulun arkadaşlar .
    İstanbul- Pendikdeyim.
    Not : Böbreklerimi seviyorum.
  • Hocam türliye geneli nt kitap kirtasiye her sene 750 Felan sezonluk eleman aliyor. Sezonluk eleman olarak pendikte nt varsa gidip basvura bilirsin ben kariyer komdan hergun 20-25 yere basvuruyordum ya tutarsa die bi gun aradilar sabah 9 da bende uykulu uykulu ters konustum :)meyer is basvurusundan ariolarmis sizi 20 dk sora arayalim dediler hemen elimi yuzumu yikayip kendime geldim ve yaklasik 6 aydir cok sukur part time olarak calisiorum suan stajdayim aksam 4 de staj bitior 5de ise gidiorum 10da cikiorum yani inan bunca zaman evde bos bos oturduguma yaniyorum Allaha cok sukur parayada ihtiyacim yok ama insanın kendi parasını kazanması gibisi yok dedigim gibi benim bildigim nt nin eleman alacağı varsa yakininda git sube basi 3-4 tane eleman alacaklar her sene alirlarmis 1300 + yemek klimali magza bence kacirma

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Hocam otobüs hostu olun kamilkoçta saati 5,23

nasıl basvurcaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Ben de 3 aylik bi is bakiyorum.
    Yer Kutahya Merkez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: strangeCOWBOY

Bahsettiğiniz yerler 2 aylıgına alıp yapmazlar arkadaşlar.

2 aylık demicen basta sana kac ay calıscan diye sormuyolar sıkıntı o degil sıkıntı bir ay sonra cıksan paranı vermeme falan olur mu bi yaptırım yaparlar mı gerçi yapamazlar heralde sevmiyorum calısmıyorum sizene dimi
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.