Bildirim
2 ADSL hattını tek bilgisayara bağlamak istiyorum !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ŞİMDİ ŞUNU ÖĞRENELEİM İLK ÖNCE AMACIN HIZI ARTIRMAK İSE 2 ADET 4MBİT BAĞLANTI SANA PAHALIYA PATLAR EN İYİSİ
UYDUDAN 6 MBİT İLE BAĞLANABİLİRSİN -
böyle bir sistem olsaydı 5 adet hat alıp 20mb e çıkılırdı ama sana gelen data 1/2/4mbit nasıl olacak. -
Evet böyle bir sistem vardı yanlız servis sağlayıcı bu sistemide desteklemesi lazımdı yoksa olmuyordu bu 2x56k olayı..
Eminim adsl dede oluyordur ama servis verenin bu sistemi destekleyici bişiler yapması lazım -
karışık bi mevzu :D -
acikcasi tam verim alamayacagini dusunuyorum
ben 2pc 2 adsl takiliyorum en guzeli -
Bu konu daha once konusulmustu arama butonundan bulabilirsin ayrica olmiyacagina olsa bile verim alinamiyacagi zahmetli ve zor bir is oldugu ortaya cikmisti -
ankarada chatlak cafede camda 5 X 4mbit bağlantı yani 20mb bağlantı yazıyor ne kadar doğru bilemem -
quote:
Orjinalden alıntı: Superkene
ankarada chatlak cafede camda 5 X 4mbit bağlantı yani 20mb bağlantı yazıyor ne kadar doğru bilemem
Orasi İnternet Cafe 50 tane bilgisayari var sayalım her 10 tanesine 4mb paylastirmistir bu zor degil
quote:
2 adsl hattını tek bilgisayara bağlayabilmek için tam olarak nelere ihtiyacım var ? Daha önceleri 56k hatların tek bilgisayara bağlanıp hız artışı sağladıklarını okumuştum ama şuan o makaleyide bulamadım :(
Sunucu ve Network Şirketlerini Arastir ama Gercekten pahaliya patlayabilir -
2 tane telefon hattı 2 adsl hattı 2 modem çift ethernet hattı bağlantıları köprüle -
d@ngerusly bu şekilde oluyor mu? -
çift ethernet kartı olan bir makina ile mümkündür. ama win 2003 server gerekebilir tam bilmiyorum.
kesin kararlı isen akşam bi pm at. evde dökümanı olacaktı atarım sana -
quote:
Orjinalden alıntı: Rx3004
quote:
Orjinalden alıntı: Superkene
ankarada chatlak cafede camda 5 X 4mbit bağlantı yani 20mb bağlantı yazıyor ne kadar doğru bilemem
Orasi İnternet Cafe 50 tane bilgisayari var sayalım her 10 tanesine 4mb paylastirmistir bu zor degil
quote:
2 adsl hattını tek bilgisayara bağlayabilmek için tam olarak nelere ihtiyacım var ? Daha önceleri 56k hatların tek bilgisayara bağlanıp hız artışı sağladıklarını okumuştum ama şuan o makaleyide bulamadım :(
Sunucu ve Network Şirketlerini Arastir ama Gercekten pahaliya patlayabilir
sence 50 bilgisayardan 10 ar tane ayırarak 4 er mb bağlantı vermek mantıklımı?
mesela : 10 ilk seride 8 kişi oturuyor. ilk bağlantı muhtemelen yavaşlayacak.
10 ikinci seride kimse oturmuyor. oda boşta durmuş olacak.
bağlantı birleştirme mümkündür
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X