Şimdi Ara

2 adet z906 bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle siteye yeni üye oldum yıllardan beri dolaşmama rağmen doğru yeremı yazıyorum onuda bilmiyorum fakat sorum sorayım 2 tane logitech z906 almayı düşünüyorum ama bunları nasıl birleştirip sesi aynı anda alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir yılmazz -- 13 Nisan 2014; 1:08:29 >

• Bu isteğiniz neden
    İki sisteme verilecek paraya neden daha iyi bir sistem düşünmek yerine iki sistemi birleştirmeyi denemek gibi zor bir yola giriyorsunuz
    2 x z906
    2 kat performans demek değildir
    Buna verilecek paraya daha makul daha kaliteli daha dengeli ve daha güçlü sistem toplanabilir

Mesela opel insignia var elinizde diyorsunuz ki 1 tane daha alayım motorunu diğerinin bagajına yerleştireyim 2 kat performans alayım nedir bu uğraş Mercedes alın kardeşîm ne uğraşıyorsunuz diyorum kısaca

Umarım anlatabilmişimdir
  • z906 zaten tek başınada tatminkar olur artar bile biliyorum creative gigawork s750 yazmışsınız creativ iyi bir marka ama logitechten şaşmam ..
  • Ben size kendi kullandığım sistemi övmedim yada önermedim
    Logitech fanı olduğunuzu da belirtmişsiniz peki neden bu foruma konu açıyorsunuz ne desek sizin fikirlerinizi değiştiremeyeceğiz sizin yoruma ihtiyacınız yok ki
    Bu foruma üye olmaktaki amacınız bu konuyu açmak mıydı
    Size bir önerim var
    Sahibinden deki z5500 ilanlarına bakın ve 5 tane sistem satın alın sonra 5 ini de birbirine bağlayın kullanın ses kartınada ihtiyacınız yok sonrada binaya deprem testi yaparsınız bundan çok mutlu olacağunuza eminim
    Size yüksek sistem yaramaz 10.000 tl niz de olsa 1.000 tl sine z906 alanlardan sınız siz
  • 12 kanaldan gelen gurultuyu dusunsene. Ses demiyorum gurultu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında creative zxr ses kartıyla bu sistemi kurmak istiyorum yani 2x z906 + creative zxr bu sistemden yani verim alamazmıyım benim isteğim temiz ses alabilmek mid tiz sesleri müzik dinlerken şıngır şıngır olsun istiyorum 2 x almamın sebebide biraz hobi gibi woferların gösterişi falan daha sağlam olur diye düşünüyorum sizce bu şekilde net temiz ses mi alırım yoksa gürültümü olur videolarda izledim pek belli olmuyor mu ama gürültü seside gelmiyor ?

• Saçmalamakta çiğir açmak budur herhalde.. Konunun Elle tutulur tarafi olmadiği için ne desem bilemiyorum.. 2 Tane Z-906 bide ses karti toplam 3,000 TL para ediyor kiiiiiii Z-906 über çöp bi sistem.. O paraya Pioneer VSX 921 alinir bide yanina Kule veya raf tipi hoparlör alinir, Sesin de Krali alinir.. İstenilen Gürültüyse tamam ancak Kalite ise Lütfen paranizi böyle saçma bişiyle hiç etmeyin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z906 5 adet uydu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alp abi cevaplarını bekliyorum abi yardımcı ol bana

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir yılmazz

Aslında creative zxr ses kartıyla bu sistemi kurmak istiyorum yani 2x z906 + creative zxr bu sistemden yani verim alamazmıyım benim isteğim temiz ses alabilmek mid tiz sesleri müzik dinlerken şıngır şıngır olsun istiyorum 2 x almamın sebebide biraz hobi gibi woferların gösterişi falan daha sağlam olur diye düşünüyorum sizce bu şekilde net temiz ses mi alırım yoksa gürültümü olur videolarda izledim pek belli olmuyor mu ama gürültü seside gelmiyor ?

Sacma sapan bi ses alacagin kesin. 100 tanede birbirine baglasan alacagin ses 5.1 olacak ve faz farklarindan dolayi gurultu otesi bisey duyarsin z906 baslibasina bi facia zaten ses olarak bundan 2 tane alip facia+facia ya hic gerek yok bence

• Sedat abi olmaz diyosun yani o zaman 1 tane kursam nasıl olur ?

• kadir yılmazz kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim, sen müziklerde midleri ve tizleri net olarak duymak istiyorum demişsin ama 906 alayım mı diye soruyorsun. Bu ne yaman çelişki diye sorarlar adama.

Logitech 5500 ve 906 tiz sürücüsü bile olmayan tamamen basa yönelik sistemler. Eğer amacın oyun ve film ise her ikisi de işini görür. Ama amacın müzik dinlemekse 906 alabileceğin en yanlış cihaz olur.

Öncelikle sen net olarak ne yapmak istediğini belirt, müzik yada film-oyun mu ve de bütçeni belirt. Ona göre daha doğru öneriler gelecektir.

Müzik dinlemek istiyorsan 2.0 yada 2.1 sistemlere bakmalısın. Yok ben oyun oynar, film seyrederim dersen de 5.1 sistemlere bakmalısın.

Hepsini bir arada istiyorsan da en mantıklı çözüm AVR + önleri kule hoparlör olacak şekilde bir sistem olur.

Yoksa istersen 1500 tane 906 bağla, hiçbir halt olmaz.

• Biz iki tane inspire 5200 bağladık sonra lavaboya gidip kustuk..sen iki tane z906 bağla 3000 bin liraya o berbat sesi duy sonra 50 liraya güzel bir ip alıp 27 boğum yapıp kendini asarsın..
    Sakın kalkışma kardeşim bu işe sakın valla çok üzülürsün

• sizin yardımlarınızla vazgeçtim abi alacağım ürüne karar verdim fakat daha türkiyeye gelmedi ilginiz için çok teşekkur ederim
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Amaç sadece müzik ise sizce bu uygunmudur ? (Sizinkin de sinema sistemi görüntü de işin içine giriyor)

Hi-Fi 2400 watt 4 kanal amfi 145TL :http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/hifi-hf-404-2400-profesyonel-amfi-kargo-bizden-108155962
    Amfiyi çalıştıracak 12v 40 Amper adaptör 90TL:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/12-volt-40-amper-metal-adaptor-trafo-12v-40a-109510890
    İki adet 600 watt Pıoneer 5 kanallar hoparlör 150 TL :http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-ts-a6994s-600-watt-5-yollu-oval-hoparlor-107396384
    Pıoneer 1400 watt Subwoofer (Çift Bobin) 220 TL :http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-ts-w310d4-1400w-cift-bobin-kabinli-bas-109156623

Toplam fiyat : 605 TL

2 Tane 600 watt çıkışı köprüleyip 1200 watt subwoofera verip kalan iki 600wattı diğer oval hoparlörlere versek çok kaliteli sistem olur mu sizce ?

• Linyit naptın sen abicim bunlar şahsen benim evde olmaz arabaya olur ben eve kurcam kararımıda edifier s760d yana kıldım daha türkiyede yok cıkacak mı gelecek mi oda belli değil cıkmazsa gelmezse ki inşallah gelir onu bekliyorum

• Al işte zengin bir fanboy daha .

kardeşim sana tavsye sen bu işlere hiç bulaşma. bu konularda epeyce bilgisiz olduğunu yorumlarından anlayabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.