Şimdi Ara

2 adet Q6600 takılan anakart varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki adet Q6600 tarzı işlemci takılabilen anakart varmı piyasada ?

varsa bendekinin yanına bir tane daha Q6600 alıp işlemcileri çiftlemek istiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

iki adet Q6600 tarzı işlemci takılabilen anakart varmı piyasada ?

varsa bendekinin yanına bir tane daha Q6600 alıp işlemcileri çiftlemek istiyorum

bir ara vardı amd ler için böyle bi anakart ama ne derece performans etkisi var bilmiyorum
    aslında bende yapmak isterim böyle çift işlemcili deli gibi hızlı bir makina ama intel için varmı bilmiyorum
    birde eski p3 anakartlarda vardı böyle bi olay galiba bi p3 bide celoron mu yoksa sokt slotmu tam bilmiyorum böyle kartlar vardı . şimdi varmı bilmiyorum ama bilen olursa bende bilgi issterim .

• P3 lerde bi slot bi soket yapı vardı ama galiba ikisi aynı anda çalışamıyordu. Server anakartlarda iki tane soket yapı vardı. Bu CPU lar aynı anda çalışıyordu. İntelin böyle bir anakartını görmüştüm fakat baya bi extreme ürün.
  • tyan'a bir bakın bakalım

www.tyan.com
  • O mesele o kadar basit olsaydı, Intel skulltrail için LGA771 formunda iki tane QX9770 kullanmazdı. Bence vazgeç bu sevdadan.
  • malesef adamlar ürün spektrumlarından kaldırmışlar; tyan'da yok...

asusa bakmalı...
  • Kardeş hangi oyununda hangi uygulamanda yetmedi 1 adet q6600 de ikincisini takacak yer arıyosun? q6600 ün olduğunu gördük tamam bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

O mesele o kadar basit olsaydı, Intel skulltrail için LGA771 formunda iki tane QX9770 kullanmazdı. Bence vazgeç bu sevdadan.

hobareyyy...
    skull şeysi LGA771'idi değil mi... bir an salaklandım ben de... bu topicdeki ilk mesajıma dönüyor ve tyan diyorum. tempest tek geçeceğim karttır.

Q6600 ün 4 bacağını kırın, LGA775 LGA771 oluversin

sakın haa...
    insanoğlu bu; belli olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yavuz

Kardeş hangi oyununda hangi uygulamanda yetmedi 1 adet q6600 de ikincisini takacak yer arıyosun? q6600 ün olduğunu gördük tamam bu arada

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Kardeş hangi oyununda hangi uygulamanda yetmedi 1 adet q6600 de ikincisini takacak yer arıyosun? q6600 ün olduğunu gördük tamam bu arada

aynen

şu forumda karşı olduğum tek şey var, bilgisayar denilen zamazingonun sadece oyun oynamaya yaradığının sanılması...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

quote:

aynen

Benim anladığım bu yani başka bişey anlayamadım ben...
  • 45nm QXXX çıktığında en ucuzundan al, elindekini ikinci el sat, zaten iyi bir soğutucun var, bas OC , günlük 4GHz kullan. Ki bu da ihtiyacından çok çok fazlası. Bu kadar hırs iyi değil arkadaşlar, paranıza yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

quote:

iki adet Q6600 tarzı işlemci takılabilen anakart varmı piyasada ?

bir ara vardı amd ler için böyle bi anakart ama ne derece performans etkisi var bilmiyorum
    aslında bende yapmak isterim böyle çift işlemcili deli gibi hızlı bir makina ama intel için varmı bilmiyorum
    birde eski p3 anakartlarda vardı böyle bi olay galiba bi p3 bide celoron mu yoksa sokt slotmu tam bilmiyorum böyle kartlar vardı . şimdi varmı bilmiyorum ama bilen olursa bende bilgi issterim .

ewet p3 lerde war galiba benım emektarın anakartıda oyle bi p3 daha bulsam slot kartıda hazır takarım çiftlerim işlemcileri performanstan uçar sistem

• quote:

Orjinalden alıntı: rabitelli

quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

O mesele o kadar basit olsaydı, Intel skulltrail için LGA771 formunda iki tane QX9770 kullanmazdı. Bence vazgeç bu sevdadan.

hobareyyy...
    skull şeysi LGA771'idi değil mi... bir an salaklandım ben de... bu topicdeki ilk mesajıma dönüyor ve tyan diyorum. tempest tek geçeceğim karttır.

Q6600 ün 4 bacağını kırın, LGA775 LGA771 oluversin

sakın haa...
    insanoğlu bu; belli olmaz.

cok iyi ya akşam akşam guldurdun beni :)

illa çift işlemci diyorsan paran coksa al bi server anakart daya xeonları. tak 8800 ultrayı. daha ne olsun Q6600 halt eder :)

• Q6600 işlemcimin olduğunu gösterip hava atmak değil, ayrıca hava atılacak bir işlemcide değil ki nereden çıkardın bunu anlamadım.

amacım 2 işlemciyi takıp 3 gün süren render işlemini 1.5 güne indirmek, yarı yarıya süreyi kısaltmaktı.

bu işi uçuk donanımlar almadan halletme amaçlı sormuştum ama konuyu başka yerlere çektin ya helal olsun.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 15 Ocak 2008; 23:00:31 >
  • İş için alıyorsan o başka, çift işlemci takılan anakartlardan ve xeonlardan ya da opteronlardan düşüneceksin o zaman. Başka türlü mümkün değil.
  • hmm.
    demekki çıkarmamışlar böyle bir anakart.
  • quote:

Q6600 işlemcimin olduğunu gösterip hava atmak değil, ayrıca hava atılacak bir işlemcide değil ki nereden çıkardın bunu anlamadım.

amacım 2 işlemciyi takıp 3 gün süren render işlemini 1.5 güne indirmek, yarı yarıya süreyi kısaltmaktı.

bu işi uçuk donanımlar almadan halletme amaçlı sormuştum ama konuyu başka yerlere çektin ya helal olsun.

quote:

Dostum 3 gün süren bir render nasıl bir render dir öyle ya. Ya bende bu işin içindeyim, kullandığım donanım belli yaptığım iş belli ama hiç renderi 3 gün sürebilecek bi model vs aklıma gelmiyor. warsa bi resmi falan eklermisin benimde ufkum genişlesin?

Bu arada Forumda bi render muhabbeti aldı başını gidiyo ya hadi hayırlısı bakalım

• konuyu amacından çıkarmaya gerek yok.

sorduğum soruyla ilgili olan cevaplar beni ilgilendirir. gerisi ilgilendirmez.
  • Hakikaten 3 gün sürecek rendera işlemci yok daha workstation kurman gerek senin.

Zaten bildiğim grafik vs içinse render tek çekirdek üzerinden yürüyor.Zaten önbellek vs avantajıyla tam bir render işlemcisi fazla yapılabilecek birşey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.