Şimdi Ara

2-8 Programı Gece 2 Bilgisayar açma ve Otomatik dosya indirme 8 de bilgisayar kapatma Steam Destekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
6
Favori
3.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni düzenleme ile internete aç olan bizler için dosya indirmemizi en yüksek durumda tutacak sistem hazır

Programı indir
    https://www.dijitaller.com/gece-2-ile-8-arasinda-otomatik-indirme-yapmak/
    Programı yazan @ULTILIX

GUI olarak kullanmak isteyenler için yeni versiyon
    2-8 Programı Gece 2 Bilgisayar açma ve Otomatik dosya indirme 8 de bilgisayar kapatma Steam Destekli

Programı yazan @serhatyucell .

Programın özellikleri
    1 Bilgisayarınız destekliyorsa gece 2 de sisteminiz uykudayken uyku modundan çıkar
    2 gece 2 de torrent dosyalarını u torrente ekleme Tarayıcı üzerinden dosya indirme ve Sistem de istenilen programları çalıştırma (Steam , Spotify yada benzeri açılır açılmaz indirme yapan programlar ...)
    3 sabah 8 de bilgisayarı kapatma ( uyku modu ve hazırda beklete al destekli)
    4 sabah 8 de istenilen programları kapatma
    5 bilgisayarınızı açık bıraktınız ve download etmeseini istemiyorsunuz (ugulama güncellemeler vs... ) programda 6 basın ve wifi kapatın . Gece 2 de wifi bağlantınız açılacak
    Madem yeni düzenleme devreye girdi bundan olabildiğince faydalanalım.
    iyi seyirler :)
    Programın Virus Total sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 6 Mayıs 2017; 23:32:20 >

• app win 10 da virus uyarısı yapıyor. fikir güzel. virus adi win32/fuery.b!cl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 1 Mayıs 2017; 14:42:33 >
  • Programı sen yaptın diye virüs olmayacak diye bir şey yok sana niye güvenelim? :D
  • Hocam neden virüs uyarısı veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    şuanda vermez .
    Eskiden programı derleyip sunmuştum . Bazı antivirüs yazılımlarıda onu virüs zannetmişler. Şimdi açık kaynak olarak çalışıyor. sıkıntı yok
    Zaten virustotal resmi de ekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 1 Mayıs 2017; 19:22:27 >
  • Hocam keşke saat 8 de otomatik kapatma yerine uyku modu koysaydınız . Steamde oyunu tamamen indirmeden ve indirmeyi durdurmadan bilgisayarı kapatınca indirmeler sayılmıyor diye biliyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • steam olayını deneyim. Sorun olmasada uyku modunu eklerim ekleyince etiketlerim
  • Programı çalıştırdığımızda wifi'ı kapatsa saat 2 de açsa daha iyi olur. Çünkü windows 10 da mağaza güncellemeleri windows güncellemeleri falan derken 2 gb falan harcanır saat 2'ye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 1 Mayıs 2017; 19:50:1 >
  • Sadece 8 de değilde istenilen saatte kapatılabilmeli ve yapılabiliyor sa indirme bitince kapatılırsa çok daha güzel olur.

• ErrorVerenHesapMakinası kullanıcısına yanıt
    yazdım kenera 2 :D
  • uyku modu ve hazırda beklet modunu ekledim hazır
  • ErrorVerenHesapMakinası kullanıcısına yanıt
    Halletim . 6. mod senin için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

teşekkürler

umarım bir sorun çıkmaz
  • arkadaşlar bu program güvenilir midir? hemen sazan gibi atlamayalım
  • Macella kullanıcısına yanıt
    Güvenli güvenli . inanmıyorsan virustotal a yükle gör :)
    https://www.virustotal.com/tr/file/2f8e7c4e3d192f086c2b97b0a7f38f306a18e91f0aa414f9e99ec713cbe4379c/analysis/1493668402/
  • Destek.
  • Tam 2 degilde 2.15 tam 8 degilde 7.45 yapsan daha iyi olurdu.Kotaya yansima gibi bir durum olmazdi.Ayrica modemi de kapatip acma gibi birsey yok mu .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi her kullanıcı için ayrı ayrı modem markaları var onlar için uğraşması zor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 6 Mayıs 2017; 21:16:22 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.