2-7 Yaş Arası Robotik ve Algoritma Dersi Versem Tutar mı?
1 Mobil
-
-
biraz reklam yapman lazım instada falan reklam ver sonra işinde gerçekten iyiysen zengin aileler tarafından tutulursan yürür gidersin zaten.
_____________________________ -
Online bir şekilde yapmak istiyorum fakat şöyle bir sıkıntı var. Etik olarak 2-7 yaş arası bir çocuğun ekran karşısında oturup bir şey öğrenmesi hem beklenemez hem de dikkat süresi 4-5 dakika olduğu için güzel sonuç vermez. Ben online derslerle aileyi eğitip evde uygulattırmaya çalışmayı düşünüyorum. Şöyle 4-5 tane duyarlı veli olsa bu iş yürür.
bence aileyi eğitme işi pek sonuç vermez her aile pedagoji eğitimi almadı ve eğitimci değil öğretmeyi bilmek gerekiyor.
Aslında yeterlilik seviyesi belli bir düzeyde olan veli olsa aile eğitim ve rehberliği konusunda da yeterliliğim var. Şimdi korkum şu yönde; veli çocuğu eğitiyim derken yanlış bir şekilde geri dönülemez bilgi kirliliği de yaratabilir.
5 yaşında ne robotiği algoritması hocam ver eline oyuncak oynasın
Ben olsam önce Youtube, İnstagram tarzı yürürdüm site sonraki iş olurdu. Tutup tutmayacağını bilmeden para bağlamaya gerek yok.
Hocam 3 yaşındaki bir çocuk yabancı dil eğitimi, algoritma ve robotik kodlamayı rahatlıkla öğrenebilir. Zaten birçok yabancı ülkede okul öncesi eğitim bu şekilde işliyor. Zihin ve beden 0 ile 7 yaş arasında çok hızlı bir şekilde geliştiği için bu süreçte kazandırılan kazanımlar ve beceriler hayatın %70'lik bir kısmında kullanılıyor.
Sözün özü 0-7 yaş arası edindiğiniz edinimler, zihin gelişiminiz hayatınızın %70'ini geri kalan süreçte %30'unu kaplıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Animasyon işini bilmiyorum açıkçası. 3 ile 7 yaş çocuğunun da dikkat süresi kısa olduğundan ne yapacağım konusunda bir fikrim yok maalesef.
O yaştaki çocuğa bunlar öğretilmemeli bence oyun filan oynattırın oyuncak filan verin işte
Okul öncesi eğitimde oyun bizim için araçtır. Zaten bu saydığım bütün alanlar çocuğa oyunla öğretilir. Etkinliklerde zorlama olmaz esneklik kaidemizdir. Etkinliklere hazırlık için her çocuğun ilgisini çeken ısınma etkinlikleri düzenlenip çocuğun ilgisi artırılabilir.
Birçok kurum atölye çalışması yapıyor zaten. Ekransız programlama, Arduino ile robotik gibi. Bence tutar ama şu an pandemiden ötürü veliler daha çok evde eğitim hizmeti alıyor. Özel ders olarak konumlandırabilirsiniz girişimini.
_____________________________ Non est ad astra mollis e terris via -
Tutacağını pek sanmam ama talep varmı bir araştır.Varsa dene bir şansını en kötü tecrübe sahibi olmuş olursun...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu aşk burada biter.Ve ben çekip giderim... -
quote:
Orijinalden alıntı: eski_nesilHocam 3 yaşındaki bir çocuk yabancı dil eğitimi, algoritma ve robotik kodlamayı rahatlıkla öğrenebilir. Zaten birçok yabancı ülkede okul öncesi eğitim bu şekilde işliyor. Zihin ve beden 0 ile 7 yaş arasında çok hızlı bir şekilde geliştiği için bu süreçte kazandırılan kazanımlar ve beceriler hayatın %70'lik bir kısmında kullanılıyor.
Sözün özü 0-7 yaş arası edindiğiniz edinimler, zihin gelişiminiz hayatınızın %70'ini geri kalan süreçte %30'unu kaplıyor.
iyiymiş ben şu an bile algoritmayı çözemiyom
Uzaktan olmaz o işi unut. Birebir yaparsan tutabilir şansına bağlı biraz. Özel bir okulla da anlaşabilirsin kendini pazarlayabilirsen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
En Beğenilen Yanıtlar
|
5 yaşında ne robotiği algoritması hocam ver eline oyuncak oynasın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt