Aya roket fırlatıyormuşuz diye sevinenler 10 tane alır artık ehonomi bu kadar eyiy yani < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 10 Şubat 2021; 12:25:43 > |
2.5 Litre Coca Cola, yeni zamla birlikte (2. sayfa)

-
-
İnşaatçılar seri üzgün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ses tonuyla okuyun.quote:
Orijinalden alıntı: Redeemertrisrail ne yapmak istemektedir? fiyatları yükselterek hükümetimizi düşürmeye mi çalışmaktadır?!?!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kola lobisi iş başında yine. Ama bunun da üstesinden geliriz, kimse merak etmesin.
RTE sağlığınızı düşünüyor.
Daha ne istiyorsunuz.
Yerli ve milli olan içkiniz olan Ayran için.Ki oda pahalı zannımca.
-
Rezillik ülkesi Türkiye.
İçecekte %35 ÖTV üstüne %18 KDV olan tek ülke, dünyada tek.
quote:
Orijinalden alıntı: koçariFanta için sizde !
güldüm :D
-
soru: hala kola mı içiyorsunuz?
cevap: evet hep zemzem bayıyor da...
-
MALİYETİ 0,25 - 0.50 KURUŞ
oh ne güzel. zaten devlet niye bu salak içeceklerde kdv yi %50 falan yapmaz ki anlamıyorum. içkiden bile zararlı neredeyse amk.
yemek siparişlerimde promosyon olarak gelenler bile dolabımda bikaç ay duruyor. tabi biri gelip dolabı kurcalayıp içmezse :d
-
Abi gidin marketlerin kendi markası olarak sattıkları kolalardan alın bunlardan daha iyi tadları da güzel özellikle hakmarda satılan meysu kola var 10 numara tadı var şok'un da crown kolası güzel hepsinin de fiyatı aynı 5₺.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38Abi gidin marketlerin kendi markası olarak sattıkları kolalardan alın bunlardan daha iyi tadları da güzel özellikle hakmarda satılan meysu kola var 10 numara tadı var şok'un da crown kolası güzel hepsinin de fiyatı aynı 5₺.
Crown fena değil de adam gibi bir yerli kola çıkaramadık yıllardır. En son Cola Turka tüm marketlerde vardı bir 15 yıl önce reklam kampanyaları falan çok iyiydi. Şimdi eski Cola Turka'nın tadı yok.
Torku No:on falan uğraşacağına adam gibi bir kola çıkarsaydı keşke.
-
quote:
Orijinalden alıntı: İsen BugaCrown fena değil de adam gibi bir yerli kola çıkaramadık yıllardır. En son Cola Turka tüm marketlerde vardı bir 15 yıl önce reklam kampanyaları falan çok iyiydi. Şimdi eski Cola Turka'nın tadı yok.
Torku No:on falan uğraşacağına adam gibi bir kola çıkarsaydı keşke.
Alıntıları GösterCrown güzel hakmarda satılan meysu kola var o da çok güzeldir. A101 de ki bi cola da fena değil aslında denenebilir. Cola turka var aslında bir çok markette geçen gördüm ama almadım hiç.
-
Benim de önümde kasa kasa olmasına rağmen içmiyorum gereksiz aşırı şekerli su birde. Buna para vermek bana göre değil :) lakin bu kadar zam da fazla olmamalı yuh be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 12 Şubat 2021; 19:39:33 > -
Sıkıntı yok isterse 15 lira olsun yine içerim.
10 lira olmalı acilen,
9ken içmeye devam ederim, 10 olsa asla almam
haftada 1.75 litre kola zero içerim
-
Aynısı banada oldu insan ekmek fiyatını bilmezmi diyor küfür edecem dalacam olmayacak her hafta her ay zamcıklar geliyor bakkalın işi o fiyatı oraya yazmak ben ne bilem fiyatı belki değiştirmiş eksik para vermiyim diye soruyorum takındığı tavıra bak reziller ya
-
kolalar 15 tl olsun 1/5 dolarlık burger 50 tl olsun ekmek 3 tl olsun süt 10 tl olsun makarna artık ucuz olmasın
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38Abi gidin marketlerin kendi markası olarak sattıkları kolalardan alın bunlardan daha iyi tadları da güzel özellikle hakmarda satılan meysu kola var 10 numara tadı var şok'un da crown kolası güzel hepsinin de fiyatı aynı 5₺.
Neyi güzel onların, basıyorlar kimyasalı tatlandırıcıları sana güzel geliyor. Ondan sonra niye bu hastalıklar arttı. İnternette gıda inceleme siteleri var, onlara baktıktan sonra alışveriş yapasım gelmiyor artık. Ürünlerin çoğu resmen kimya laboratuvarında üretiliyor artık.
-
filistine 1 değil 2 kurşun sıkacaz yani
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X