Şimdi Ara

2,4 TRANSPORTER HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
20.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2,4 MOTOR TRANSPORTER YAKIT DURUMU , PERFORMANS , MOTOR SAĞLAMLIĞI GİBİ MOTOR KONULARINDA BİLGİYE İHTİYACIM VAR 2001 MODEL 2,4 TRANSPORTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE İYİMİ OLUR KÖTÜMÜ OLUR



  • 2002 yılında bizde almak için araştırmıştık.Almak için araştırdığımız araç 98 model 102bin civarındaydı.Kime sorsak 100binde motor ister demişti.Motor 75 hpdir fazla performans bekleme,yakıt durumunu tam bilemiyorum hiç kullanmadım.2.5 turbolu olanlardada turbo sorunu oluyordu o yıllarda.O yıllarda euro dizel olmadığı için turbolu araçlar sorun çıkarabiliyordu.Daha sonra 98 model caddy 1.9 sd almıştık.Şimdide 2007 model mitsubishi L300 var motor sağlamlığında tek geçerim.Performans kesinlikle yok,konfor yok ama tam ticaret arabası.Şehir dışı sabit hızda 7 lt,şehiriçide 10-11 lt arası yakıyor.Almayı düşündüğün transporterde aşağı yukarı bu değerlerde yakar
  • 2001 yılında sıfır aldığımız Transporter.da arkadaşın dediği gibi turbosunda ve elektronik aksanında önemli sorunlar oluştu.2-3 ayda bir tekrar eden bu sorunları aşmamız epey zamanımızı aldı.Onun dışında diğer ticari içerikli araçlar arasında alınabilecek en iyi araç diyebilirim.Yakıtı kullandığım için biliyorum ki Starex.e vs..göre çok az,performansı yine diğerlerine göre oldukça üstün.Motoruna gelince,öndeki araca vurduğunda dış yüzünde en ufak bir çizik oluşmamışken,iç kısımda 3.000TL.lik masraf çıkartacak şekilde..
  • Arkadaşımda var 2001 model transporter 2.4 minibüs ciytvan degil.Söylediğine göre 180 kuruş yakıyor.Gidişide fena degil satıcaklarda eger istersen pm at görüşelim.
  • arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
  • 2.4 nedeninin bilmiyorum ama tutmadı piyasada 2.5 lere göre yakıtı fazla performansı azdır.yinede iyice araştır bn olsam 2.5 alırdım.Genel olarakta transporter iyi arabadır. diyerlerine göre daha oturaklı daha konforludur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emres159

    2.4 nedeninin bilmiyorum ama tutmadı piyasada 2.5 lere göre yakıtı fazla performansı azdır.yinede iyice araştır bn olsam 2.5 alırdım.Genel olarakta transporter iyi arabadır. diyerlerine göre daha oturaklı daha konforludur.

  • 2.5 turbolu motordur.Kurum temizletme derdi vardır 2.4lerde ise turbo yoktur kurum derdide yoktur.Performans bakımından 1.2.3.viteslerde aynı hızdadırlar 4.5 ise 2.5 daha sağlam gider.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: skuti61

    2.5 turbolu motordur.Kurum temizletme derdi vardır 2.4lerde ise turbo yoktur kurum derdide yoktur.Performans bakımından 1.2.3.viteslerde aynı hızdadırlar 4.5 ise 2.5 daha sağlam gider.


    bilmeden yorum yapıyosunuz 1-2-3 te 2.5 daha atiktir. 4-5 te ise 2.4 ile 2.5 belki kıyaslana bilir. bu her araba için geçerlidir. hemen her araba kendini topladımı gider. önemli olan kendini toplayana kadar gösterdiği performanstır.
    tersini söyleyemz tersini söyleyen varsa kanıtlasın.

    kurum temizletmede o kadar abartılacak bişi değildir. ki düz dizellerinde kurum temizlemesi yapılması gerekir.
  • Ben her iki aracıda sürmedim bunu 10 yıllık 2.5 kullanıpta soradan 2.4 geçen bi abimiz sölemişti bana bilmiorum sen kullandın mı da bu yorumu yapıorsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: skuti61

    Ben her iki aracıda sürmedim bunu 10 yıllık 2.5 kullanıpta soradan 2.4 geçen bi abimiz sölemişti bana bilmiorum sen kullandın mı da bu yorumu yapıorsun.


    volksawagenin

    golf transporter bora passat jetta carewella

    hemen hemen her modelini kullandım sürdüm bu arabalar hakkında istemediğin kadar bilgiye sahibim.
    birde kendi deneyimlerime göre konuşuyorum
  • 2005 modeli ile uzun yolda gayet rahat yolculuk yapmıştım.araç performansı izlenimlerime göre çok iyidi vede fazla yakıt harcamıyordu hatta dönerken aynı araçla takla atıık ve araç 300 metre yokuş aşağı ters şekilde kaydı ama allah bin şükür taş gibi araba yedi kişiydik içerde birimiz 2 kişi sadece yaralandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.