Şimdi Ara

2-3 Aydır Oynamıyorum Ne Değişti [Hüsran edit]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar dayz di dotaydı lig sistemindeki saçmalıklardı derken uzun süredir lol oynamıyorum. Bu aralar canım baya çekiyor şimdi yüklüyorum tekrar başlıyacam gibi.

En son Vayne'nin deli gibi popüler olduğu herkesin nerf beklediği dönemde bırakmıştım. Sezon 3 dünya şampiyonasının olduğu zamanlardı.

O zamandan beri önemli neler değişti kısa bir özet geçebilir misiniz?

edit: aktif olmadığımdan silver 5e düşmüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 22 Aralık 2013; 18:51:08 >

• yeşillik alanlar azaldı. ağaçları kesip avm yaptılar.
  • İyi iyi alışma zorluğu çekmeyiz o zaman her yer awm doldu
  • -şuan vayne urgotdan sora en düşük win rate e sahip adc. eger op adc diyorsan şuan. jinx ve lucian oyundaki en op adcler
    -mundo durdurulamaz oldu
    -supportlar artık herkes kadar altın kazanıyorlar yeni sup itemleri çıktı bilmiyorum haberin varmı bundan
    -artık kişi başına en fazla 3 tane ward koyulabiliyor. yani support tek basına 15 tane ward alıp bütün haritayı gezmiycek artık. hereksin görevi oldu ward alma işi. tabi bu yapılıyormu hayır yapılmıyor
    -ejderha oyundaki en önemli görev oldu.
    -ormanada yeni bir kamp eklendi bu sayede aşırı hızlı kamplayan shyvana ve benzeri junglerlar ön plana çıkmış oldu

şimdilik aklıma gelenler bunlar
  • TheAlucard kullanıcısına yanıt
    Lucianı alana küfür ediyorlardı şu an baya şaşırdım
    sup itemlerinden haberim yok bakayım.
    Jungle daki değişiklik iyi olmuş

cevap için teşekkürler

edit:oo şimdi girdim masteries ler resetlenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 19 Aralık 2013; 1:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

-şuan vayne urgotdan sora en düşük win rate e sahip adc. eger op adc diyorsan şuan. jinx ve lucian oyundaki en op adcler
    -mundo durdurulamaz oldu
    -supportlar artık herkes kadar altın kazanıyorlar yeni sup itemleri çıktı bilmiyorum haberin varmı bundan
    -artık kişi başına en fazla 3 tane ward koyulabiliyor. yani support tek basına 15 tane ward alıp bütün haritayı gezmiycek artık. hereksin görevi oldu ward alma işi. tabi bu yapılıyormu hayır yapılmıyor
    -ejderha oyundaki en önemli görev oldu.
    -ormanada yeni bir kamp eklendi bu sayede aşırı hızlı kamplayan shyvana ve benzeri junglerlar ön plana çıkmış oldu

şimdilik aklıma gelenler bunlar

+Counter jungle anlamsız gibi bir şey. Artık jungle creepleri levelin oyundaki herkesin levelinin ortalamasının altındaysa daha çok exp veriyor.
    Dragon gerideki takımlara daha çok gold veriyor. Exp'i de global olmaktan kalktı diye hatırlıyorum, ya da damage atmayanlara daha mı az veriyordu net hatırlamıyorum.
    Turretların global goldu azaltıldı, damage atanlara ekstra gold geliyor.
    Kassadin, Fizz, Zed, Gragas fena sayılmayacak nerfler yedi. Hâlâ iyiler ama.
    Taric op oldu, nerf yedi, hâlâ op.

Bunlar da benim aklıma gelenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 19 Aralık 2013; 1:25:46 >

• AP yi öldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bi oyun attım lee mid oynadım. Farm yapamıyorum oyunu 100csle filan bitirdim

Masteries komple değişmiş ve gördüğüm kadarıyla oyuna olan etkileri artmış gibi.

Acayip bi ward gelmiş supportlar ondan alıyordu ne olduğunu çözemedim
  • İndirdiğime pişman oluyorum sanırım bu ne şanssızlık arkadaş ya. 2 gün normal attıktan sonra bügün ranked gireyim dedim.

İlk oyun pantheon lane imde 3 kill aldıktan sonra takımıma yardımcı olmak için roam atmaya başladım ben 9-1 gidiyordum mid ve jungle a killer aldırdım ama bot öyle bir feedlediki oyunu kaybettik.

İkinci oyun lee sin mid oynuyorum. Last pick imiz adc adc diye ağladı adc almazsam trollerim 2 adc oluruz dedi herkes adc bıraktı bu arkadaşta ez adlı. Oyun sonu 30 cs si vardı be bu ez in premade i jax ta topta tryn karşısısnda oyunu 0-7 bitirdi.
    Ben midde elimden geleni yaptım sürekli lanelere gank attım sürekli roam atmama rağmen takımımdaki özürlülülerden fazla farmım vardı. Oyunu 12-2 bitirdim ama yine yenildik

Sonraki oyunumda da bu olursa ben dotaya dönerim. Dota da bu kadar geri zekalı yok.

Sunucu west bu arada tr değil

• O değilde permaban olan jayce'in %0 ban rate i var şuan
  • 3. oyunumda da pick ekranında afk olan adcmiz tam 14. dakikada geldi etti 3 lose

lose streakım bitene kadar konuyu upluyorum
  • Bir de arada Riven furyası geldi oyunun en OP karakteri oldu. Şimdi nerf yakın ama.

Ha bir de trinket sistemi var biraz karmaşık. Konuları vb. vardı kısa kısa özetli.
  • gir kendi gözlerinle gör
  • Her yer avm oldu o avmlere kim gidiyo acaba
  • dr mundo - shyvana - olaf geri geldi her oyun ya banlı ya alınıyorlar nerdeyse. özellikle mundo çok güçlü.
    supportlar acayip para kasıyor.
    sivir - lucian - jinx tier 1 adc klasmanında şuanda.
    taric support popüler oldu biraz daha onun dışında değişiklik yok support olayında. bide syndra gibi ap herolarda support olarak gidebiliyor bazen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.