Bildirim
2.20 GHZ i7 mi daha iyidir 2.50 GHZ i5 mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Önemli olan hızları değil mimari yapılarıdır modellerini yazarsan daha iyi yardım ve öneri alırsın. -
İ7 her zaman daha iyidir ama kaçıncı nesil olduğu çok daha önemlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri i5 2450m, diğeri de i7 2670QM. İkisi de en fazla 3.10 ghz. İkisi de ikinci nesil. 2011'in sonlarına doğru çıkmışlar. İkisi de dandik galiba :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: agonfighter
Biri i5 2450m, diğeri de i7 2670QM. İkisi de en fazla 3.10 ghz. İkisi de ikinci nesil. 2011'in sonlarına doğru çıkmışlar. İkisi de dandik galiba :/
He dandik o i7 laptopa konulabilecek en iyi 3 işlemci arasında şu an.
Yazdığın işlemcilerden i7 olan açık ara önde ama artık 2. nesil bir intel core işlemcisi bulunan bir bilgisayarı almanı tavsiye etmem. Ama yinede o işlemciyi dandik sınıfına sokmamak gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 14 Şubat 2015; 11:41:46 > -
Eyvallah. Şimdi 5. nesil i7 işlemciler çıkmış da o yüzden dandik heralde dedim. Ama performansı yeterli benim için. Şu an kullandığım laptopta da 4. nesil i5 var o da güzel mesela. -
İ7 olanı al bence ileride birde ssd takviyesi yaparsın uçar gider pc -
2Arkadaşların dadediği gibi i7 iyi güzel de 2 . nesil i7 nin olduğu Laptop da ekran kartı iyi değildir
Kardes kesinlikle adi yeter i7 al ama butceni soylersen dah iyi laptoplar onerilebilir belki
Açıkcası laptoplarda Q serisi olmadık sürece pek birşey farketmiyor dostum fakat q serisi bir cpu kullanıyorsa o zaman i7 daha iyidir. Birde nesil model önemli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X