Şimdi Ara

2.20 GHZ i7 mi daha iyidir 2.50 GHZ i5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci konularını daha yeni yeni araştırıyorum. Önümde iki laptop seçeneği var, birinde 2.20 ghz intel i7 işlemci var diğerinde 2.50 ghz intel i5 var. Sizce hangisinin performansı daha iyi olur? Ona göre seçeceğim. Teşekkürler.

• Önemli olan hızları değil mimari yapılarıdır modellerini yazarsan daha iyi yardım ve öneri alırsın.
  • İ7 her zaman daha iyidir ama kaçıncı nesil olduğu çok daha önemlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri i5 2450m, diğeri de i7 2670QM. İkisi de en fazla 3.10 ghz. İkisi de ikinci nesil. 2011'in sonlarına doğru çıkmışlar. İkisi de dandik galiba :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

Biri i5 2450m, diğeri de i7 2670QM. İkisi de en fazla 3.10 ghz. İkisi de ikinci nesil. 2011'in sonlarına doğru çıkmışlar. İkisi de dandik galiba :/

He dandik o i7 laptopa konulabilecek en iyi 3 işlemci arasında şu an.

• agonfighter kullanıcısına yanıt
    Yazdığın işlemcilerden i7 olan açık ara önde ama artık 2. nesil bir intel core işlemcisi bulunan bir bilgisayarı almanı tavsiye etmem. Ama yinede o işlemciyi dandik sınıfına sokmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 14 Şubat 2015; 11:41:46 >
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Şimdi 5. nesil i7 işlemciler çıkmış da o yüzden dandik heralde dedim. Ama performansı yeterli benim için. Şu an kullandığım laptopta da 4. nesil i5 var o da güzel mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İ7 olanı al bence ileride birde ssd takviyesi yaparsın uçar gider pc
  • 2Arkadaşların dadediği gibi i7 iyi güzel de 2 . nesil i7 nin olduğu Laptop da ekran kartı iyi değildir

• Kardes kesinlikle adi yeter i7 al ama butceni soylersen dah iyi laptoplar onerilebilir belki

• Açıkcası laptoplarda Q serisi olmadık sürece pek birşey farketmiyor dostum fakat q serisi bir cpu kullanıyorsa o zaman i7 daha iyidir. Birde nesil model önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.