Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • apstore'a kredi kartı olmadan üyelik kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 23 Kasım 2008; 12:03:11 >
  • Merhabalar,
    benim de yurt dısından alinmis 2g iphone var. 4-5 gun once quickPwn ile versiyonu 1.4 ten 2.2 ye yukseltim. ilk baslarda hic sorun cıkmadı.cydia ile de 1-2 theme yukledim sadece. sonra birden bire telefonumla arama yapamaz hale geldim. ekranda arama kısmına girdigimde rehber, favoriler vs gorunmuyor, direk keypad kısmı aciliyor fakat ekranda hic bir tusa basmama izin vermiyor. uzerinde aramayı baslatmak ıcın telefon resmi olmasi gereken yesil kısımda da hic bir sey cıkmiyor sadece yesil bir kare gorunuyor. 3-4 sn sonra ekran kapanip sanki home tusuna basmisim gibi ana menuye donuyor. bu yuzden telefondan arama yapamiyorum. sadece gelen mesajlardan gonderen kişinin adina tıklayıp ara dersem arama yapabiliyorum. onda da yıne sorunlar var, karsi taraf aramayı sonlandırmadan ben aramayı bıtıremiyorum. yukledigim themeleri sildim simi cikarip taktim vs. bi degisiklik olmadi :(((
    Lütfen acil yardım edinnnnnnn...

• quote:

Orjinalden alıntı: gbasci

Merhabalar,
    benim de yurt dısından alinmis 2g iphone var. 4-5 gun once quickPwn ile versiyonu 1.4 ten 2.2 ye yukseltim. ilk baslarda hic sorun cıkmadı.cydia ile de 1-2 theme yukledim sadece. sonra birden bire telefonumla arama yapamaz hale geldim. ekranda arama kısmına girdigimde rehber, favoriler vs gorunmuyor, direk keypad kısmı aciliyor fakat ekranda hic bir tusa basmama izin vermiyor. uzerinde aramayı baslatmak ıcın telefon resmi olmasi gereken yesil kısımda da hic bir sey cıkmiyor sadece yesil bir kare gorunuyor. 3-4 sn sonra ekran kapanip sanki home tusuna basmisim gibi ana menuye donuyor. bu yuzden telefondan arama yapamiyorum. sadece gelen mesajlardan gonderen kişinin adina tıklayıp ara dersem arama yapabiliyorum. onda da yıne sorunlar var, karsi taraf aramayı sonlandırmadan ben aramayı bıtıremiyorum. yukledigim themeleri sildim simi cikarip taktim vs. bi degisiklik olmadi :(((
    Lütfen acil yardım edinnnnnnn...

Tek çözüm restore gibi gözüküyor.

• arkadaslar aynı ıslemı yaptım telefon elma resmı cıkınca donuyoooo:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: firlama88

arkadaslar aynı ıslemı yaptım telefon elma resmı cıkınca donuyoooo:(

İşlem sırasında bir sorun oluşmuştur. Tekrar restore edip quickpwn ile kırarsan sorun çözülecektir.
  • quickpwnde alınan firmware error string hatası nedir arkadaşlar? telefonla geriye dönüş yapamıyorum şu an ne restore ne başka bişey kitlendi kaldı firmware bulamadığı için :'(
  • arkadaşlar bende garantili turkcell iphone 3g var, şimdi bu jailbreak olurmu? jail break i stabil mi hani reboot falan bir sorunu var mı, garantisini götürürmü? vs..
    başlığı çok inceleyemedim kusura bakmayın.
  • arkadaşlar merhaba,

bende 2.2 versiyonlu yurtdışından gelme bir 3g iphone war.telefoncudan almıştım crack vs tüm işlemini yapmıştı sorunsuzca kullanıyordum direkt hattımı takıp.ancak neden yaptım bilmiyorum ama telefondan ayarları sıfırladım..yaklaşık 2 saat sürecek dedi bekledim ve 2 saat sürdü.kapandı tekrar açıldı ama elma ekranı gelip kalıyor.elimde at&t kartı yok..adım adım ne yapmam lazım yine eskisi gibi hattımı kullanmak için yardımcı olur musun?dfu modda iphone u açtığımda bilgisayarım aygıt olarak dfu modda iphone u buluyor ama itunes ta devices kısmında iphone u göremiyorum.ne yapmam lazım ltn yardımcı olur musun .(
  • ben gelecek hafta iphone 3 g alacağım. bu adımlar uygulasam jailbreak yapabilir miyim? ihone un son versionu ne? son versioyonu yüklemeyeyim mi?
  • merabalar
    arkadaşlar bende yurtdışından gelmiş imei kayıtlı 1.1.4_16GB iphone kullanıyordum(bana geldiğinde telefonda installer mevcuttu) bu uygulamayı aynen yaptım hiç bir sorun olmadı 2.1 e yükselttim cydia installer app store hepsi şuanda mevcut yalnız bikaç sorum olucak bana yardımcı olursanız mutlu olurum.şuanda sadece app storedan ve itunestan turkiye kaydıyla app indirebiliyorum cydia dan birşey indirmeye çalıştığımda install işlemine tıkladıgım zaman hemen home ekranına dönüyor telefon ve hiçbişey yükleyemiyorum.Başta 2.1 işleminden sonra cydiadan sadece winterboard indirdim bunuda belirtiyim sonrasında ne indirmek istesem dediğim gibi bir problemle karşılaşıyorum.installer kullanmaya çalışıyorum şuan bendeki installer (v 4.0b6-5) açtığım zaman ilk ekranda (error time out)hatası alıyorum ve aşırı derecede yavaş ondanda bişey anlaymadım içinde bikaç program var fakat neredeyse hepsi 1.1...versiyonlar için birde bir sorum daha olacak çok yerde okudum fakat anlayamadım 2.1 e geçişten sonra openssh bsdsubsystem veya bossprefs yüklememmi gerekiyor cydia yada installerdan eger öyleyse onuda denedim zaten bsd mevcut deil ne cydia nede installerda open ssh cydiada var ama yükleme işlemi yapmaya çalıştığım zaman ekran kapanıyor home ekranına dönüyor aynı şekilde bossprefs de var fakat ondada yukleme problemi aynı.Bana lütfen yardımcı olun yoksa tırlatıcam kafam okuyup okuyup iyice karıştı forumları...Yanlış terim kullandıysam kusuruma bakmayın lütfen.
    Bilen birileri lütfen yardım
    şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.