Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, uzun zamandır araştırıyorum, net cevabı bulamadım. yurt dışından 2G ıphone aldım, pasaportla işlettim. şu anda 1.1.4 kullanıyorum. 2.1'e yükseltildiğinde Wifi problemi de dahil birkaç problem yaşandığını gördüm. ayrıca yükseltmek için QuickPwn programını indirim ama bilgisayarımda bir türlü çalışmıyor sürekli hata veriyor. iki ayrı xp'de kullandım, Itunes versiyonu da 8.0.0.35.

Bu işi bilenlerden yardım bekliyorum lütfen. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozzzzzcan

Arkadaşlar, uzun zamandır araştırıyorum, net cevabı bulamadım. yurt dışından 2G ıphone aldım, pasaportla işlettim. şu anda 1.1.4 kullanıyorum. 2.1'e yükseltildiğinde Wifi problemi de dahil birkaç problem yaşandığını gördüm. ayrıca yükseltmek için QuickPwn programını indirim ama bilgisayarımda bir türlü çalışmıyor sürekli hata veriyor. iki ayrı xp'de kullandım, Itunes versiyonu da 8.0.0.35.

Dostum, 2.1 in en önemli doyurucu Bilgisayar programı VİSTA. O olmazsa olmaz diye bir şey yok ama VİSTA olursa hiç hatasız kuruyorsunuz, denendi ve onaylandı tarafımdan.
    Önerim, VİSTA kurulu bir bilgisayarda tekrar deneyin...

Not; Ayrıca Wifi yada başka bir problemde yaşamadım, bu yolla versiyon yükselttiğim cihazlarda da sorun yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oral.sezen -- 27 Ekim 2008; 23:51:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oral.sezen

quote:

Orjinalden alıntı: Ozzzzzcan

Arkadaşlar, uzun zamandır araştırıyorum, net cevabı bulamadım. yurt dışından 2G ıphone aldım, pasaportla işlettim. şu anda 1.1.4 kullanıyorum. 2.1'e yükseltildiğinde Wifi problemi de dahil birkaç problem yaşandığını gördüm. ayrıca yükseltmek için QuickPwn programını indirim ama bilgisayarımda bir türlü çalışmıyor sürekli hata veriyor. iki ayrı xp'de kullandım, Itunes versiyonu da 8.0.0.35.

Dostum, 2.1 in en önemli doyurucu Bilgisayar programı VİSTA. O olmazsa olmaz diye bir şey yok ama VİSTA olursa hiç hatasız kuruyorsunuz, denendi ve onaylandı tarafımdan.
    Önerim, VİSTA kurulu bir bilgisayarda tekrar deneyin...

Not; Ayrıca Wifi yada başka bir problemde yaşamadım, bu yolla versiyon yükselttiğim cihazlarda da sorun yok...

ben xp de 2-3 tane kurulum gerceklestirdim hic problem yasamadim wifi problemi derken arkadas neyi kastetti acaba tam yonergeleri bi anlatsada ona gore bir yorum yazsak

• llginiz için teşekkürler fubo ve oral.sezen. Problemin nedenini buldum. Microsoft Framework 2.0'ı yeniden kurdum xp'de vehttp://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1880 linkindeki yönergeleri takip ettim. Hiçbir problem yaşamadım ancakdoğal olarak itunes'da önceki yaptığım senkronizasyonları gördü ve backup'ı yükledi. Şu anda iki tane rehber var, installer ve cydia var bu normal midir? Bir de 114'te JiveTalk msn vardı, şimdi 2.1'de de geldi, bunu anlamadım.

Not: Wifi problemi derken hackintosh'ta ve bazı yabancı sitelerde 2.1'de wireless problemi yaşayan (kablosuz ağları görmüyorlarmış) bir sürü mesaj gördüm onu kastetmiştim.

Teşekkürler

• Arkadaşla selam ben yukledim gayet sorunsuz çalışıyor.cihaz 2g 16 gb cihazda cok ciddi hızlanma var edge ikonu değişmiş installer ve cydia da gelmiş ancak kurduğunuz programlar ne gözüküyor nede açııyor. Seçmesenizde olur yani genelde appstore dan aldığıım için programları benim açımdan sorun olmadı. Kalvyede ve localde turkce var ancak menu dili yok. daha tam kurcalamadım kurcaladıkca size bildiririm.

Ekleme senkronizasyon gerçekten süper bir hıza ulaşmış appstore dna ücretsiz indirdiğim birçok yazılım 2.1 olduğu için çalışmıyordu onlarda açıldı ve eski yazılımlarada destek veriyor. Türkçede mail attığım zaman karşı tarafa abuk subuk şekillrde gidiyor turkce karakterler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybertronics -- 28 Ekim 2008; 10:47:16 >
  • Daha önce hep pwn edilmiş cihazlarla uğraştığım için soruyorum..
    Bir profesörümün iPhone' una cuma günü 2.1 versiyon yüklemem gerekiyor custom dosyayı restore mode' a alıp direk çakmak yeterli gibi geliyor ama cihaz şu anda 1.1.3 versiyonda hiç pwn işlemi görmedi etmedi.. bu yüzden de tırsmıyorum değil, olacağını biliyorum ama korkuyorum işte :)...

1.1.3 ziphone ile kırılmış cihazı hiç bir işlem yapmadan kafadan 2.1' e custom ipsw ile geçirebilirim değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

Daha önce hep pwn edilmiş cihazlarla uğraştığım için soruyorum..
    Bir profesörümün iPhone' una cuma günü 2.1 versiyon yüklemem gerekiyor custom dosyayı restore mode' a alıp direk çakmak yeterli gibi geliyor ama cihaz şu anda 1.1.3 versiyonda hiç pwn işlemi görmedi etmedi.. bu yüzden de tırsmıyorum değil, olacağını biliyorum ama korkuyorum işte :)...

1.1.3 ziphone ile kırılmış cihazı hiç bir işlem yapmadan kafadan 2.1' e custom ipsw ile geçirebilirim değilmi?

bence quickPWN adımlarını uygula daha sağlıklı olur. PWN adımları uygulanmadan costum ipsw yüklemeyi hiç denedim bilmiyorum o yüzden..
  • Benim bildiğim 2.0 pwnage ile cihazda bir değişiklik yapılmıyor.. ama dediğim gibi daha önce uğraştığım bütün iPhone' lar daha önce 1.1.4 geçişinde pwn edilmişti.. 1.1.3' ü update edip sonra quickpwn ile girişmek sanırım daha mantıklı olacak elime patlamasındansa...
  • iphone 3g de 2.0.1 den 2.1 e gecmek için at&t %100 gereklimidir ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Æmre93

iphone 3g de 2.0.1 den 2.1 e gecmek için at&t %100 gereklimidir ???

???????
  • bugun genpa garantili bir iphone 3g aldm..jailbreak yapmak istiyorum ama bir sorum olucak

jailbreak yapınca turbosim 'e ihtiyacım olacak mı? yoksa direk hattımı takınca yine çalışacak mı telefonum?

bir de jaikbreak işlemi sırasında sim kartımı çıkarmam gerekiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

bugun genpa garantili bir iphone 3g aldm..jailbreak yapmak istiyorum ama bir sorum olucak

jailbreak yapınca turbosim 'e ihtiyacım olacak mı? yoksa direk hattımı takınca yine çalışacak mı telefonum?

hayır kardes turkcell simkartınla direk çalışır turbosime falan gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Æmre93

quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

bugun genpa garantili bir iphone 3g aldm..jailbreak yapmak istiyorum ama bir sorum olucak

hayır kardes turkcell simkartınla direk çalışır turbosime falan gerek yok

teşekkür ederim birazdan jailbreak e başlıcam

• Merhaba arkadaşlar Bugün iphone 2g aldım (16gb) , imei kayıtlı 1.1.4 versiyonu mevcuttu , uzun araştırmalar sonucu 2.1 yüklemek için kolları sıvadım. Alet sıfırdı kutusunu açtım itunes 8'i yükledim fakat telefonu at&t kart olmasına rağmen activasyon yapamadım (ıvır zıvır bi ton bilgi istiyordu) . quickpwn'de versiyon 2 olmadan çalışmıyordu yada ben çalıştıramadım bilmiyorum. Şimdi yeni aktive olmayan bir 1.1.4'ten nasıl geçtiğimi anlatacağım;

1. itunes 8 kurdum
    2. ziphone 3.0 indirdim ve çalıştırdım.
    3. Programdan yalnızca aktivasyon yaptım ve itunes aleti gördü daha sonra shift + restore yaparak 2.1 sürümünün fireware'ını yükledim (iPhone1,1_2.1_5F136_Restore). Daha sonra arkadaşın anlattığı adımları izledim ve sonuç başarılı.

Yeni iphone alıpta cesaret edemeyen arkadaş vardır belki diye yazma gereği duydum ben aktivasyonsuz iphone için tereddütteydim açıkçası ve 2.1'e geçen herkes 1.1.4'ü kullanabiliyordu aktifti iphone'ları. Eğerki 1.1.4'te aktivasyon yapmadan 2.1'e başarılı şekilde geçebilen arkadaş varsa oda belirtsin işlemi 1 basamak daha kısaltır belki. Konuyu anlatan arkadaşa çok teşekkürler. Fikirlerini deneyimlerini paylaşanlarada sonsuz teşekkürler. Yeni versiyonlarda el ele vermek dileğiyle. Sağlıcakla kalın.

• 1,1,4 versiyonum 2g iphonem var fakeimei kulanuorum sorunsuz nasıl gecerim en son sürüümüne arkadaşlar?yani gectigimde alet orji imeiye dönerse kapanır dogal olarak imeiye dokunmadan versiyonu yükseltmenin bi programı vs yokmu şidmiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

1,1,4 versiyonum 2g iphonem var fakeimei kulanuorum sorunsuz nasıl gecerim en son sürüümüne arkadaşlar?yani gectigimde alet orji imeiye dönerse kapanır dogal olarak imeiye dokunmadan versiyonu yükseltmenin bi programı vs yokmu şidmiden tşkler

http://dosya.ingilizanahtari.com/Firmwares/21firmwarefakeimei.zip

costum IPSW ile sorunsuz geçebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifco -- 2 Kasım 2008; 18:05:58 >

• merhaba arkadaşlar bende 1.1.4 versiyon unlocked 2g iphone var. 2.1'e yükseltmek istiyorum bu konuda biraz acemiyim birazda korkuyorum açıkcası, bu konudaki yöntemleri izleyip 2.1 yapsam sorun cıkarmı acaba hattı kullanamama gibi ? şuan iphone'u avea hattımla kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: R3P

quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

1,1,4 versiyonum 2g iphonem var fakeimei kulanuorum sorunsuz nasıl gecerim en son sürüümüne arkadaşlar?yani gectigimde alet orji imeiye dönerse kapanır dogal olarak imeiye dokunmadan versiyonu yükseltmenin bi programı vs yokmu şidmiden tşkler

http://dosya.ingilizanahtari.com/Firmwares/21firmwarefakeimei.zip

costum IPSW ile sorunsuz geçebilirsiniz

su anki imei aynen kalır demi dostum? tr eng olması sorun değil telefonun oyunlar programlar calıssın ve simdeki nolarda bi sorun yasamıyım gerisi önemli değil ztn ;)

• 9 saat UGRASLA BAŞARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat27 -- 3 Kasım 2008; 5:22:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkidolilo

merhaba arkadaşlar bende 1.1.4 versiyon unlocked 2g iphone var. 2.1'e yükseltmek istiyorum bu konuda biraz acemiyim birazda korkuyorum açıkcası, bu konudaki yöntemleri izleyip 2.1 yapsam sorun cıkarmı acaba hattı kullanamama gibi ? şuan iphone'u avea hattımla kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....

tabiki hayır. hiç bir sorun çıkmaz (IMEI numaranız kayıtlı ise)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.