Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar buradaki sistem uygulayaıpta EDGE ayarları çalışan varmı lütfen cevap yazarsanız sevinirim :) ?
  • Ziphone'la kırdığım 1.1.4 2G iphone var elimde. Bu yönergeyi izleyerek 2.1'e yükseltsem çalışır mı?

Bir de iTunes 8.0.1.11 var bilgisayarımda. 8.0'la oluyomuş sanırım bu olay, nası dönerim 8.0'a?
  • arkadaslar bana mac ıcın winscp programı ve quıcpawn lazım nereden bulabılırım yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

Arkadaslar, dun aksam 1.1.4 ve Fake IMEI olan telefonumu, Ingilizanahtari web sitesinin Custom Firmware dosyasi ile, iTunes 8.0'dan direk Shift + Restore yaparak yukledim, IMEI numarasini deistirmeden, Unlock olayina dokunmadan direk 2.1 versiyonuna gectim. fakat benim sikintim su : bu custom firmware'i yukledikten sonra, acilistaki ELMA logosu bir garip, daha onceki arkadaslarinda cok guzel betimledigi gibi 'capakli' sanki. 1.1.4'te olan ELMA logosu resmen jilet gibi keskin hatlara sahip, piril piril bir logoydu. fakat bu firmware dosyasi ile gelen ELMA logosu resmen cilalanmamis, capakli bir gorunume sahip.
    bu sorunla karsilasip, cozume ulasan arkadaslar oldu mu?
    tesekkurler.

bende de 1.1.4 fake imei li iphone var ve bende arkadas gibi 2.1 e yukselttim .. qpwn falan kullanmadim.. cydia programlari guncellemeleri yuklemek istiyor.. wireless ayarlarini girdim ama program edge kullanmak istiyor..bende simkarti cikardim baglanmasin diye ama bu seferde source eror veriyor yukleyemiyor.. ne yapmam lazim? qpwn kullanicaksam ne yapmam gerekiyor?

tesekkurler

edit: safariden google a baglanmak istedim ama internet baglantisi yok dedi sanirim wireless hatasi veriyor.. ne yapabilirim? cydia ya girdigimde loading yaparken hep error yaziyor yukarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrctr -- 9 Kasım 2008; 16:12:55 >

• bhdrctr bildiğim kadarıyla bahsettiğin sorun wirelles sorunu, qckpwn le bi alakası yok, sadece internet bağlantın yok telefonda , bağlandığın ağda net olduğundan emin ol parolayı kontrol et
  • internet var su an sifreyide dogru yaziyorum ki aga baglaniyor ama internete girmiyor.. illa ben edge den baglanicam diyor :)
    qpwn le de cydia ve installer i yukledim..unlock phone yapmadim... network ayarlarini resetledim ama nafile... bir degisiklik yok... su edge yi tamamen kapatmak istiyorum o yuzden simkarti hala takmadim.. bosu bosuna yazicak faturaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrctr -- 9 Kasım 2008; 17:03:25 >
  • qpwn ile unlock ta yaptim cydia ve installer i da yukledim ama yok wireless problemini gideremedim.. ve simdi unlock ettigim icin imei side degisti telefonun simdi ne yapmam lazim imei sini tekrar degistirmek icin.. butun pazarimi yedi bu alet.. dertsiz basima dert actim adeta.. lutfen biri acil yardim etsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sannti

Ziphone'la kırdığım 1.1.4 2G iphone var elimde. Bu yönergeyi izleyerek 2.1'e yükseltsem çalışır mı?

Bir de iTunes 8.0.1.11 var bilgisayarımda. 8.0'la oluyomuş sanırım bu olay, nası dönerim 8.0'a?

ben de geçeyim diyorum 2.1 e
    bir arkadaşınkini yapmıştım ama o zaman 8.0 vardı , itunes üzerinden güncelle deyip sonra QuickPwn 2.1 ile yapmıştım..
    şimdi 8.0.1 ile güncelle deyip sonra aynı yönerge ile yapabilirmiyim yoksa elimde 8.0 var onu mu kurup yapsam acaba ?
  • Arkadaşlar acil yardım lütfen :(

bende amerikadan alınmış 3g phone, turkiyede 2.0.2 ile aktive edilmiş, ve pasaporta tcell ile kayıt edilmiş bir 3g iphone var, geçen hafta arama tuşu işlevsiz hale gelince yani ara ya basınca kapanıp home menuye döndüğü için update ettim, orijinal fw yi itunes ile yükledim, ardından jailbreak için quickpwn 21 ile yaptım. sonrasında custom fw u yine itunes ile yükledim. ancak telefon bir türlü tcell ile bağlanmıyor. sürekli acil arama ekranında ve çıkmıyor. neyi yanlış yapıyorum anlamadım. sim64 tcell kartım ve turbosim içinde, daha önce çalışan tel. niye çalışmıyor. itunes da da menüler yok, iphone diyor ama hiçbir menüsünü getirmiyor.

update ten sonra tekrar mı aktive etmek gerekiyor? gerekiyorda nasıl yapılır? at@t hat mı takılmalı, yoksa tcell mi olmalı? imeisi pasaporta kayıtlı oysaki. anlamıyorum, acil yardım...
  • Merhaba millet bende telefonumu update etmeye calisiyordum enson quickpwn ile unlock etmistim fakat gecen gun telefonum calismaz oldu tekrar unlock etmeye calisiyordum fakat ne yazik ki telefonum itunes ve usb kablosu logosu goruntusunde kaldi sim kart takiyorum fakat kayitli simkart degil diyor bana yardimci olabilir misiniz cok tesekkurler
  • telefonum 2g 16 mb onu soylemeyi unutmusum shift+restore yapiyorum ancak hata veriyor nasil yapabilirim yardimci olursaniz memnun olurum tesekkurler millet. Biraz acil yardima ihtiyacim varda telefonda mesajlarim kaldi ve rehberim iste kullaniyorum ve yedegi yok sagolun tekrar
  • Alet Iphone 3G 16 GB

Sımlock lu, yurtdışından alınmış, zorla hediye ettirilmiş bi hacet :) ...

Şu restrore denen işlemi yaptım sanırım (2 saat kadar süren olay)

Şu an ekranda data kablosu resmi var ve;

No Sim Card installed
    Insert an unlocked and valid SIM to activate IPhone yazıyo

Daha önce üzerindeki sürüm 2.1 idi sanırım...

Yükleyip tekrar kullanmam için hangi işlemleri yapmam gerekiyor... Detaylı olarak işlemleri anlatmayın lütfen, sadece sırasına göre forumda bulabileceğim şekliyle işlemlerin isimlerini yazın... Ayrıca Turbosim kullanmaya mecburmuyum...
  • İlgilenen yok galiba artık bu tür cihazlarla... :)
  • slm arkadaşlar iphone 2g 2,1 imei pasaport kayıtlı. ilk sayfayı kontrol ettim ama normal 2.1 fw (custom fw) olarak göremedim bu konuda yardımcı olurmusunuz ??
  • Ben 1.1.4'ten 2.1'e geçerken direk shift+restore yaptım dfu moda almayı unutmuşum sorun olur mu acaba şu an başladım işleme artık çok geç?

Edit : Herhangi bir sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 17 Kasım 2008; 1:39:40 >
  • Uzun incelemelerimden sonra çok beğendim 2.1'i özellikle yazılım ve oyun konusunda aşmış. 1.1.4'ten direk dfu mod falan yapmadan shift+restore dedim ve orjinal firmware dosyasını yükledim ardından kırma işlemini aynen yaptım çok basitti sorun yaşamadım çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 17 Kasım 2008; 8:46:37 >
  • Yahu arkadaşlar şu bölümü beceremiyorum bi türlü
    8-)
     [2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN

quickPWN telefonu otomatikman "restore" moduna alıyor.
    önce 5 saniye "Home" tuşuna
    sonra 10 saniye "Hold + Home" tuşuna
    sonra 30 "Hold" tuşunu bıraktıkran sonra 30 saniye içinde "Home" tuşuna basınız.
    Bu yönergeleri takip ediniz:)
  • hallettim meğersem bildiğin dfu moda alıyomuşsun . Cillop gibi çalışıyo şimdi alet. 1.1.4 ten 2.1 e yükselttim .
  • beyler su anda bu dili ya da klavyeyi nerden türkçe yapabilriz ya? yardımcı olun lütfen 2.1 alet 1.1.4 orjinal ımei
  • Arkadaslar ben daha once 1.1.4 ten 2.0.2 ye yukseltmistim simdi 2.1 yapmak icin bu anlatimdan farkli birsey yapmamiz gerekiyormu?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.